Sauna handdoek extra lang kopen?

sauna handdoek extra lang

Wil jij een extra lange sauna handdoek kopen? Dan is deze Bamboe badstof handdoek van 90×200 centimeter ideaal! Het is speciaal voor mensen die graag een extra lange handdoek wensen, of het nou gebruikt wordt in de sauna of als douche-of strandlaken. Veel saunakilts zijn 70-75 centimeter lang en komen daarmee net tot voorbij de heupen. Deze handdoek komt zo’n beetje tot de knieën. Dat kan net even wat prettiger aanvoelen wanneer je naakt rondloopt in een wellnesscentrum. Zelf heb ik deze saunahanddoek ook ik het zwart en ik vind hem ideaal. Doordat de handdoek van hypoallergeen Bamboe badstof is gemaakt (70% Bamboe en 30% Katoen), is ie heerlijk zacht en super geschikt voor een dagje ontspannen in de sauna. Je kan de handdoek voor €29,95 in diverse kleuren online bij Bol.com bestellen. Dit is natuurlijk ook een fantastische cadeau suggestie voor mensen die van wellnessdagen houden. Ik ben in ieder geval heel blij met mijn XXL sauna handdoek!

sauna handdoek extra lang

Bestel een XXL sauna handdoek extra lang in grijs of zwart voor €29,95!

Waarom een XXL sauna handdoek kopen?

Ik hou zelf erg van regelmatig een dagje relaxen in een sauna of wellness centrum. Alleen vind ik een ‘gewone’ sauna handdoek vaak aan de korte kant. Hij komt net over de heupen en ik heb er niet altijd een prettig gevoel over. Daarom ging ik op zoek naar een extra lange handdoek. Bovenstaande handdoek kwam ik tegen op Bol en gezien de goede klantbeoordelingen heb ik er ook een aangeschaft. Ik moet zeggen dat ik me volledig aansluit bij de reviews! Dit is een hele prettige saunakilt, met een afmeting van 90×200 centimeter. Hij komt bij mij ongeveer tot aan de knieën. Wat ik fijn vind is dat ik me voor mijn gevoel veel minder druk hoef te maken over mijn handdoek bij de sauna en daardoor kan ik beter relaxen. Ook is de handdoek nog eens superzacht door het Bamboe materiaal! Het is hypoallergeen, sneldrogend en antibacterieel, wat fijn is tijdens eens saunabezoek. Daarnaast absorbeert het het water ook heel snel.

Een musthave voor saunaliefhebbers

Ik kan er kort en kracht over zijn, voor mij is deze handdoek een uitkomst. Op alle fronten vind ik hem een stuk fijner dan een reguliere kilt. Hij is zacht en een stuk langer. Ook is hij in diverse kleuren als zwart en grijs beschikbaar, dus zowel mannen als vrouwen kunnen er een dragen. Zoek jij nog een degelijke sauna handdoek extra lang, dan kan ik je van harte deze XXL bamboe saunahanddoek aanbevelen. Lees zelf ook de vele positieve reviews van klanten op Bol om een nog beter beeld te vormen over dit product. Ik wil in elk geval niet meer zonder wanneer ik op stap ga naar een dagje ontspannen in de sauna!