Sauna handdoek kopen? Dit is de beste keuze!

sauna handdoek kopen

Een sauna bezoek op z’n tijd is heerlijk. Even lekker ontspannen en nergens aan hoeven denken, een weldaad voor lichaam en geest. Zelf breng ik ook regelmatig een bezoek aan de sauna. Waar ik me in het begin vooral druk over kon maken was over het omknopen van mijn handdoek. Je loopt in de sauna nou eenmaal veel naakt rond, en dan is het fijn als je een handdoek om kan slaan die goed op z’n plek blijft zitten. Met een gewone handdoek vind ik dit lastig. Daarom ging ik op zoek naar een sauna handdoek waarbij dit makkelijker gebeurt. Ik kwam uit op de handdoek met elastiek en klittenband sluiting, die je voor €24,95 bij Bol.com kan bestellen. En man, wat ben ik er blij mee! Deze handdoek blijft perfect op z’n plek zitten door het klittenband, ook tijdens het lopen. Ik vind het ideaal en ben er dan nog steeds superblij mee. Indien jij zelf met regelmaat graag een wellness centrum bezoekt en ook tegen dit issue aan loopt, kan ik je deze sauna handdoek, ook wel saunakilt, van harte aanbevelen. Voor de maten XS t/m XXL is hij prima geschikt en door de lengte van 85cm is ie net even wat langer dan de gemiddelde handdoek. Er zit ook nog een handig zakje op aan de voorkant, bijvoorbeeld voor je haar elastiek. Voor mij is dit een van de beste aankopen geweest als het gaat om gemak, want uiteindelijk ben ik meer van mijn wellness dag gaan genieten.

Sauna handdoek kopen? Bestel de sauna handdoek met sluiting voor €24,95 bij Bol.com!

Waarom kiezen voor een sauna handdoek met sluiting?

Het is zoveel prettiger om in een sauna rond te lopen waarbij je geen rekening hoeft te houden met afzakkende handdoeken. Ik liep vaak krampachtig in de rondte met een hand om mijn handdoek vast te houden. Dit gaat wel ten koste van de wellness ervaring, vind ik. Daarom is het zo ontzettend fijn om een handdoek te hebben die op jouw maat aansluit en goed blijft zitten! Daarnaast is de handdoek van Bol.com heerlijk zacht. Het heeft ook een handige zak, waar je bijvoorbeeld je haarelastiek in kan doen voor als je wilt gaan zwemmen. Ik heb de kilt inmiddels vele malen meegenomen en hij is nog steeds mooi. Wat ik ook fijn vindt, is dat je hem niet alleen in diverse kleuren maar ook in twee verschillende maten kan bestellen: namelijk 65 x 140 centimeter of 85 x 140 centimeter. De afmeting van 85 is lekker lang, wat ik persoonlijk ook heel fijn vind. Bij de meeste saunahanddoeken ligt dit rond de 70 centimeter! Kortom, ik zie alleen maar voordelen van deze wellnesshanddoek.

Onmisbaar voor saunaliefhebbers

Ik kan dan wel zo enthousiast zijn, maar wat zeggen anderen over deze sauna handdoek? Indien je een sauna handdoek kopen wil, maak je toch graag een goede keuze voor jezelf. Maar de beoordelingen op Bol van andere klanten zeggen ook veel over dit product: over het algemeen wordt de handdoek als ‘onmisbaar voor de sauna’, ‘handig in gebruik’ en ‘heerlijk zacht’ omschreven. En ik kan me hier dan ook volledig bij aansluiten. Indien je zelf een saunaliefhebber bent, is hij eigenlijk onmisbaar. Kortom, zoek jij een fijne saunakilt die goed op z’n plek blijft zitten gedurende de dag, kies dan voor een speciale sauna handdoek met sluiting als deze. Geheid dat je er, net als ik, jarenlang plezier aan beleeft!