Schaamhaar epileren? Gebruik het Philips IPL apparaat!

schaamhaar epileren

Veel mensen dromen van een gladde en haarvrije bikinilijn. Toch is dit niet altijd even makkelijk te realiseren. Een dag na het scheren ontstaan er vaak alweer stoppeltjes. De huid raakt vaak geïrriteerd na het scheren en ook behandelingen als waxen of harsen waarbij de haartjes wel langer wegblijven zijn vaak zeer pijnlijk. Toch is er een manier om eenvoudig vanuit huis ongewenst bikinilijnhaar weg te halen, namelijk door middel van een IPL apparaat. Met dit apparaat wordt door middel van zachte lichtimpulsen het haarzakje in een slaapstand gebracht. Na ongeveer vijf behandelingen zullen de haartjes tot een periode van acht weken niet meer terugkeren. Het resultaat? Een haarvrije bikinilijn, het hele haar door!

Het is niet altijd een even fijn klusje, schaamhaar epileren. De beste tool die je hiervoor kan gebruiken is de Philips Lumea Prestige SC2009/00. Dit is tevens de bestseller op Bol.com onder de IPL ontharingsapparaten. De vele lovende klantenreviews liegen er dan ook niet om: dit apparaat doet z’n werk zoals beloofd en haartjes blijven er ook echt een lange periode mee weg. Een ander voordeel is ook nog eens dat hij ook voor benen, gezicht en lichaam gebruikt kan worden mede door de verschillende opzetstukjes. Zo ben je in een klap klaar om alle ongewenste haartjes weg te halen, eenvoudig vanuit huis. Een ideale oplossing wat op den duur een hoop geld bespaard.

Bestel hier het bestverkochte IPL apparaat, de Philips Lumea Prestige SC2009/00 op Bol.com online

schaamhaar epileren

   

Ongewenst haar epileren

Ongewenste haartjes, het liefst zouden we er voor altijd vanaf zijn. Het kan met de Philips Lumea Prestige SC2009/00, en het mooiste is ook dat je de behandelingen zelf vanuit huis kan uitvoeren. Of het nou gaat voor het ontharen van benen, oksels, gezicht of bikinilijn. Het apparaat geeft zachte lichtimpulsen af, waardoor de haarzakjes op den duur in een slaapstand komt. De haartjes zullen hierdoor maandenlang niet terug groeien, wat ervoor zorgt dat de huid voor een lange tijd glad blijft. Een fijne methode voor mensen die vaak last hebben van een geïrriteerde huid na het scheren.  Bovendien scheelt het op een lang termijn een hoop geld in vergelijk met bezoeken aan de schoonheidssalon. 

Schaamhaar epileren vanuit huis

Het is niet altijd prettig om naar een salon te moeten wanneer je de bikinilijn wilt ontharen. Met het Philips IPL apparaat kan je de behandelingen zelf vanuit huis uitvoeren, ook wanneer het voor de benen, het gezicht of lichaam betreft. De oksels, de bikinilijn en delen van het gezicht nemen slechts 1 minuut tijd in beslag voor een behandeling. Een been ongeveer 8 minuten. Na vijf keer herhalen zijn de meeste haartjes in de slaapstand gebracht en zullen ze pas na een periode tot acht weken terug groeien. Dit maakt van dit apparaat een betaalbaar alternatief ten opzichte van andere behandelingen die continue herhaald moeten worden, zoals scheren, harsen of waxen. Daarnaast is het ook nog eens zachtaardig en pijnvrij. Voor mensen met een gevoelige huid is dit deze ontharingsmethode dus een grote aanrader.

Ga voor het beste resultaat met het populaire Philips Lumea Prestige SC2009/00 IPL apparaat

schaamhaar epileren

      

schaamhaar epileren

Voor altijd een gladde huid

Met de IPL-ontharingsmethode is het mogelijk om voor altijd met een gladde huid rond te lopen. Dit is een fijn idee wanneer je op zoek bent naar blijvend resultaat. Zoek je een apparaat waarbij je zeker weet dat de werking goed is? Ga dan voor de Philips Lumea variant. De vele positieve klantenreviews bevestigen de werking. Daarnaast is het de nummer 1 bestseller binnen het assortiment!