Scheren met olijfolie: de voordelen en hoe te gebruiken

scheren met olijfolie 1

Op de vraag naar een scheermethode zonder bultjes of jeuk na het scheren, met name de bikinilijn, is het antwoord scheren met olijfolie. De gedachte aan ontharen maakte me vroeger bang, maar scheren met olijfolie, speciaal de bikinilijn, benen of gezicht scheren is het beste voor je schoonheidsroutine, geen bultjes of jeuk.

De goede tip is dat je een natuurlijk product gebruikt omdat olijfolie uit olijven wordt gewonnen, het kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt, zoals koken, hitteziektes, kankerbestrijding. Maar scheren met olijfolie is de nieuwe trend van scheren, elke dag scheren is onze dagelijkse gewoonte, helaas kunnen we het niet stoppen in ons leven, je hoeft je geen zorgen te maken, we zullen je helpen met een eenvoudige oplossing.

Veel mensen raken in de war bij het kiezen van een scheermes, scheerschuim of scheren of harsen. Elke manier heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus je moet degene kiezen die bij je past.

Waarom scheren met olijfolie?

Olijfolie, het eenvoudige huis- tuin- en keukenmiddel in de kast waarin we onze groenten hebben gegoten, is misschien vervangen door kokosolie in de keuken, maar het lijkt erop dat we er een gebruik voor vinden in onze badkamers.

Inderdaad, experts prediken al lang de voordelen van olijfolie en het wordt al eeuwenlang gebruikt in schoonheidsregimes voor vrouwen (Cleopatra baadde er vroeger in) en kan worden gebruikt om zowel een groot aantal huidproblemen als haarproblemen te genezen.

Waarom? Omdat het boordevol antioxidanten zit, die essentieel zijn in de strijd tegen schade door vrije radicalen door milieu-agressors (denk aan vervuiling, UV-stralen en dagelijkse stress), die vroegtijdige veroudering, een doffe toon en een verstopte huid veroorzaken, en het is allemaal natuurlijk.

Het is ook totaal niet-comedogeen, wat betekent dat het je poriën niet verstopt en geen acne veroorzaakt. Naast het gebruik om het haar glanzender en de huid gladder te maken, prediken mensen de voordelen van het gebruik ervan om te scheren.

Welke olijfolie moet ik gebruiken voor het scheren met olijfolie?

Gebruik extra vierge olijfolie om te scheren, niet de lichte of pure, want extra vierge olijfolie is de natuurlijke ertussenin. Extra vierge olijfolie is de beste kwaliteit olie tussen lichte en pure olijfolie, en heeft geen slechte invloed op je huid, dus gebruik extra vierge olijfolie om te scheren. Extra vierge olijfolie is de nummer één om met olijfolie te scheren om geweldige resultaten te krijgen.

De Biologische Olijfolie Extra Vierge / Vergine 1 Liter fles “AWARD WINNER” Koudgeperst Premium Kwaliteit is wegens de onbewerkte bestanddelen uitstekend om mee te scheren.

Scheren met olijfolie

Scheertips

We zullen u enkele scheertips uit onze ervaring laten zien:

  • Een scheermes voor mannen is beter, gladder en goedkoper dan een scheermes voor vrouwen, omdat het afhangt van het type scheermes om geweldige resultaten te krijgen.
  • Als je lichaam donker haar heeft, is het antwoord is dat scheren met olijfolie voor de benen als een geweldige optie werkt.
  • Om zachter haar op uw benen te krijgen, gebruikt u een haarconditioner wanneer u uw lichaam wast, zodat het de volgende keer dat u zich scheert gemakkelijker zal zijn. Dit is het geheim voor het scheren van benen.
  • Als u klaar bent met het verwijderen van de okselhaar, was het dan met alleen water, gebruik geen andere dingen om de oksels te wassen.

Olijfolie is een natuurlijk product, dus het kan geen kwaad om het te proberen. Je kunt elke dag andere oliën gebruiken om te scheren, zoals scheren met kokosolie of arganolie, het werkt als olijfolie. Nu is scheren met olijfolie leuk, en je wordt er blij van.