Schoenen stinken naar zweet? Gebruik geurvreters!

Stinken jouw schoenen naar zweet? Zweetvoeten zijn een veel voorkomend probleem. Voeten hebben tenslotte veel te verduren op een dag, zeker wanneer ze continue in gesloten schoeisel zitten. Vaak ontstaan hierdoor vervelende luchtjes die zich ongewenst verspreiden in huis. En voordat je de lucht verdreven hebt ben je urne verder. Er is een hele simpele oplossing op de markt die dit soort problemen moeiteloos tegengaan, namelijk het gebruik van een geurvreter! Het is een simpele maar doeltreffende methode waarmee je voor minstens drie maanden gegarandeerd zweetluchtvrij bent.

Bij Bol.com is de best verkochte product op dit gebied de Geurvreters Comfort. Dit zijn twee dunne zooltjes die je in je schoen legt. Niet alleen worden de geurtjes geabsorbeerd maar ook het zweet zelf. Niet alleen voorkomt dit dat schoenen stinken, ook de kans op voetschimmel wordt hierdoor verminderd. Je kan dus stellen dat de algehele voetconditie erop vooruit gaat wanneer je zulke inlegzooltjes plaatst! Ook de klantenreviews zijn bij dit artikel dan ook zeer positief. Je kan twee stuks bestellen voor €3,99, maar bestel je er meerdere dan krijg je een interessante staffelkorting.

Voorkom vervelende geurtjes in schoeisel met de Geurvreters Comfort!

schoenen stinken

Waarom werken de Geurvreters Comofort zo goed?

Er zijn verschillende redenen waarom de Geruvreters Comfort van het merk Benckmar zo populair zijn. Ten eerste zijn de zolen flexibel en comfortabel om tye dragen. Ze passen in vrijwel elk model schoen, waardoor ze voor iedereen geschikt zijn. Daarnaast zorgt het op een doeltreffende manier dat de zweetgeur die door voeten veroorzaakt wordt, samen met het zweet zelf weggenomen wordt. Hierdoor merk je direct verschil wanneer je een schoen uittrekt. Tenslotte is er het feit dat dit product wel minstens drie maanden meegaat. Voor een bedrag van €3,99 heb je dus de garantie dat je voor een lange tijd veel meer plezier aan je schoeisel beleeft.

Zweetvoeten: een onzeker probleem

Veel mensen voelen zich onzeker over het feit dat de voeten transpireren. Dit is natuurlijk ook volkomen logisch, gezien het geen prettige lucht met zich meebrengt. Je schoenen uittrekken in het openbaar of thuis met andere mensen kan dan ook een vervelend probleem zijn waar je je onzeker bij voelt. Met deze schoenzooltjes los je dit direct op. Ze zijn niet opvallend zichtbaar en comfortabel om te dragen. Je neemt daarom meteen een stukje onzekerheid weg wanneer je ze aanschaft, en dat is een prettig idee!

Schoenen stinken? Bestel hier de populaire Geurvreters Comfort voor €3,99 online bij Bol.com!

schoenen stinken

Hou nieuwe schoenen langer mooi

Er zijn bij Bol nog veel meer artikelen te koop waarmee je nieuw schoeisel optimaal kan verzorgen. Je kan bijvoorbeeld schoenlepels of poetssets bestellen. Maar ook voor allerlei kleuren en maten schoenveters ben je hier op de juiste plek. Wil jij je schoen even een snelle opfrisser geven? Dan kan je ook een schoendeodorant kopen! Zo zijn er tal van artikelen die ervoor zorgen dat je nieuwe schoenen langer mooi blijven. Ideaal voor mensen die er graag zuinig mee omspringen.

Dit vind je misschien ook leuk: