Schrale handen voorkom je met het Herôme handmasker!

schrale handen

Heb jij veel last van uitgedroogde handen met schrale plekjes of kloven? Ik heb een product ontdekt wat hier fantastisch tegen werkt. Zelf heb ik hier namelijk ook een hele lange periode last van gehad door mijn werk in de zorg. Ik moest continue handschoenen dragen wat zorgde voor irritaties en uitdroging. Toen ben ik op zoek gegaan naar diverse handverzorgingsproducten, van handcrèmes tot serums, maar is het allerbeste product wat ik geprobeerd heb is het ‘Herôme Overnight Hand Mask’. Dit huid herstellende masker gebruik je een keer per week gedurende de nacht en je huid is de volgende ochtend weer helemaal hersteld en zacht!

Het Herôme masker kan je voor €9,75 online bestellen bij Bol.com. Het wordt geleverd in een hygiënische tube van 40 milliliter. Door de handige klikdop zal je precies de juiste hoeveelheid gel eruit krijgen dat je nodig hebt. Door de Bisabolol en Aloe Vera worden schrale handen gekalmeerd, gevoed en hersteld. Ook kloven worden hiermee voorkomen. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop en heeft het een cel regenererende werking. Voor diverse vormen van exceem en conditioneel zeer slechte handen kan dit product ook als een kuur gebruiken die je dan drie nachten achter elkaar gebruikt. Ik heb dit zelf geprobeerd en mijn huid is er enorm op vooruit gegaan. Dit is verreweg heb de beste handverzorging die ik ook gehad heb. Niet voor niets is dit bij Bol de bestverkochte handcrème!

Bestel hier het populaire Herôme Overnight Hand Mask voor €9,75 online!

schrale handen

Hoe werkt het Herôme Overnight Hand Mask?

Dit intensief voedende masker bevat een aantal ingrediënten zoals Biasobol en Aloe Vera wat bekend staat om de kalmerende werking. Ook de bloedsomloop wordt gestimuleerd en de huidcellen hersteld. Doordat de gel die je aanbrengt gedurende de nacht als een laag blijft zitten om de hand, krijgt het alle tijd om in te trekken en z’n werk te doen. Je gebruikt het product dan ook als volgt: smeer de handen en vingers een avond per week voor het slapengaan in met de handgel. De gel vormt na opdroging een doorschijnend filmpje op de huid. Spoel het de ochtend erna af met lauwwarm water. Je merkt nu al een wereld van verschil. Wanneer je extreem droge handen hebt of een vorm van eczeem, kan je dit ook drie avonden achter elkaar gebruiken als kuur. Door de krachtige werking worden serieuze handproblemen hiermee dus gericht aangepakt.

Het bestverkochte verzorgingsproduct tegen schrale handen

Toen ik op zoek ging naar een goede handverzorging, kwam ik al snel uit bij het assortiment van Bol.com. Ik sorteerde alle producten op populariteit en ik zag dat het Overnight Hand Mask het meest verkocht werd. Ook de positieve klantenreviews trokken me over de streep om het aan te schaffen en uit te proberen. Ik ben dan ook heel blij dat ik dat gedaan heb: inmiddels heb ik mijn derde tube aangeschaft! Want dit is verreweg het beste verzorgingsproduct wat ik tegengekomen ben. Mijn droge handen zijn weer zacht en verzorgd door een keer per week dit handmasker te gebruiken. Daarnaast ruikt het ook nog eens heerlijk!

Voorkom schrale handen met het Herôme handmasker. Bestel online! 

schrale handen handmasker

Ook voor mooie nagels

Wil je ook graag je nagels optimaal kunnen verzorgen, dan zijn er ook allerlei mooi nagelproducten van dit fantastische merk bij Bol verkrijgbaar. Zo heb je allerlei verzorgende lakken als Nail Repair of Serum. Ook voor de nagelriemen zijn er diverse mogelijkheden. Dus wil jij graag een complete verzorgingslijn aanschaffen, dan is een kijkje in het Herôme assortiment zeker de moeite waard!