SensatioNail Starter Kit review: salon nagels vanuit huis!

Sensationail Starter kit review

Deze doe-het-zelf doos met magie maakt gelnagels thuis een fluitje van een cent. Het is gehuisvest met de oh zo professionele LED-lamp en bevat een gelprimer, gelbasis, topcoat, gelreiniger, nagelbuffer, bamboe mani-stick, pluisvrije doekjes en een gellak naar keuze. De mijne kwam met ‘Scarlet Red’ – helder bloedrood, glad en glanzend. Je kan alle starter kits in de verkrijgbare kleuren voor €46,95 online bij bol.com bestellen. In deze SensatioNail Starter Kit review vertel ik je mijn ervaringen met deze set, welke salonwaardige kwaliteit nagels belooft!

SensatioNail Starter Kit review

Hoe werkt de Sensationail Starter Kit?

Se=Stappen – Bereid je nagels voor door eventuele nagellak te verwijderen en de handen met zeep te wassen. Breng een laag gelprimer aan, gevolgd door een basislaag. Hard je nagels 30 seconden uit onder de LED-lamp. Breng nu een eerste laag van de door u gekozen gelnagellak aan en hard deze opnieuw uit, dit keer ongeveer een minuut. Breng een tweede laag aan en herhaal. Breng ten slotte de toplaag aan en hard 30 seconden uit. Het idee is in feite gelaagdheid dat de LED-lamp verantwoordelijk is voor afdichting. Voor de zekerheid giet je een beetje van de gelreiniger op de pluisvrije doek en ga je over je nagels om eventuele gelresten te verwijderen.

Mijn ervaringen: makkelijk, mooi en vooral geld besparend

Wat ik leuk vind, is hoe goed de PRO 3060 LED-lamp is ontworpen, dat hij modern en licht is, wat betekent dat je hem op elk oppervlak kunt neerzetten. Probleemloos = aankruisen. Het wordt geleverd met een adapter en heeft slechts één startknop. Eenmaal ingeschakeld, is de lamp slim geautomatiseerd om na 30 seconden te piepen en na ongeveer een minuut automatisch uit te schakelen.

Ik ben dol op de Scarlet Red-nagellak. Het is dik, krachtig en helder en het aanbrengen nam ongeveer 10 minuten per hand in beslag tijdens het kijken naar tele (momenteel verslaafd aan The Mindy Project – de vrouwen zijn een klasse apart). Ik hou van de makkelijk te gebruiken LED-lamp. Het bespaart u op de lange termijn veel geld als u het eenmaal onder de knie hebt. Het is een week geleden en de Gel-manicure is nog steeds intact. Eén set zorgt voor 10 manicures, waardoor u tonnen bespaart op die dure salonalternatieven. Koop meer gewaagde en gepigmenteerde tinten als aanvulling op de starterkit voor nog geen €13 per potje en je bent klaar om een ​​paar maanden te gaan. Ja, mijn SensatioNail Starter Kit review geeft deze set een dikke 5 sterren!

Ook populair: Mijn Collageen haargroei ervaringen: wat een verschil!

Dit vind je misschien ook leuk: