Shampoo bar zonder SLS en palmolie: Loofy’s shampoo bars

shampoo bar zonder sls en palmolie kopen

Ben jij op zoek naar een shampoo bar zonder SLS en palmolie? Dan kan ik je de Loofy’s shampoo bars van harte aanbevelen. Ik heb inmiddels meerdere shampoo bars getest, maar die van Loofy’s springt er toch wel met kop en schouders bovenuit. Je kan hun bars gewoon bij Bol.com bestellen, en ook daar zie je dat het de bestverkochte producten zijn als het gaat om shampoo bars. En terecht! Deze producten zijn niet alleen vrij van SLS, SLES en palmolie, ze zijn ook 100% vegan en worden niet getest op dieren. Dat is een punt waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht. Maar naast deze punten is vooral de werking zo ontzettend fijn. Na het wassen voelt mijn haar zo zacht en schoon. Ook ruiken de bars stuk voor stuk heerlijk. De prijs is €13,49 per stuk. Hiervoor krijg je er een handig opbergblikje bij!

Bestel jouw Loofy’s shampoo bar zonder SLS en palmolie online!

Haar wat ruikt naar Grapefruit, Banaan, Soft Cotton of Mojito

Een van de redenen waarom ik zo fan ben van Loofy’s producten is de heerlijke geur. Zo zijn er shampoo bars verkrijgbaar in Bananengeur, maar ook Grapefruit, Mojito of Soft Cotton zijn verkrijgbaar. Ik vind de Mojito geur heerlijk fris, een beetje citroen-achtig. Ook de Banaan versie is goddelijk, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ze allemaal een fijne geur vind hebben. Ik wissel ze dan ook met plezier met elkaar. Natuurlijk hoort elke geur wel bij een bepaald haartype. Wanneer jij krullend haar hebt, kan je bijvoorbeeld het beste gaan voor de Mojito versie. Zelf heb ik vrij ‘gangbaar’ haar wat eigenlijk alle kanten op kan, dus ik vind het heerlijk om ze allemaal uit te testen. Een ding staat vast: zoek jij SLS vrije shampoo bar, dan is Loofy’s wat mij betreft het beste merk out there!