Fast Shampoo om haar sneller te laten groeien

shampoo om haar sneller te laten groeien

Ben jij op zoek naar een shampoo om haar sneller te laten groeien? In dit artikel vertel ik over de beste haargroei shampoo die ik tot nu toe getest heb: de NISIM Fast shampoo en conditioner. Deze kuur is speciaal ontwikkeld om haargroei te stimuleren met 45%. Daarnaast bevat het geen SLS, wat ook heel goed is voor de hoofdhuid en de gezondheid van het haar. Omdat ik spijt had van mijn kapperbezoek afgelopen zomer ging ik gericht op zoek naar een product wat de haargroei kon versnellen. Na enige reserach kwam ik uit bij De NISIM kuur. Ook op YouTube zag ik veel enthousiaste reviews van gebruikers met goede resultaten, dus ik besloot de kuur zelf te proberen. Je kan hem bij Bol.com voor €36,90 bestellen. Zelf doe ik ongeveer 3 weken met een kuur. Hoe de kuur exact werkt en hoe de resultaten bij mij uitpakten ga ik je nu vertellen!

shampoo om haar sneller te laten groeien

Bestel de Fast shampoo om haar sneller te laten groeien bij Bol.com!

Hoe werkt de NISIM Fast kuur?

De NISIM kuur bestaat uit de Fast shampoo en conditioner. Het is de bedoeling dat je elke dag je haar ermee wast. Dit lijkt wellicht een hele opgave en dat is het misschien ook wel. Maar mijn wens voor langer haar was zo groot dat het in mijn geval niet uitmaakte. Ik heb trouw elke ochtend mijn haar gewassen. Twee keer met shampoo, een keer conditioner. Het product ruikt heerlijk fris. Ik had een YouTube review gezien van iemand die de geur omschreef als ‘an old lady’ maar ik kan me daar niet in vinden. Je hebt ook niet veel nodig, het formaat van een muntje is genoeg. Ondanks dat er geen SLS in zit, schuimt het product goed. Mijn haren voelen schoon en ruiken fris. Wat de shampoo bijzonder maakt zijn de ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om de hoofdhuid zodanig te voeden dat de haargroei wordt gestimuleerd, zoals biotine en 100% natuurlijke aminozuren. Het is ook een klinisch bewezen product. Maar nu is de vraag, wat deed het product voor mij?

Mijn resultaten met de Fast shampoo

Inmiddels ben ik drie maanden verder met de Fast shampoo en ik kan stellen dat dit inmiddels mijn vaste shampoo is geworden. Ik ben heel tevreden met het resultaat! Toen ik begon met de shampoo kon ik mijn haar goed opmeten omdat ik net extensions had gezet. Hierdoor kon ik vanaf de hoofdhuid tot het ringetje meten. Toen ik begon zat er 1.8cm ruimte tussen. Na een maand was dit 3.2cm. Nu zijn we drie maanden verder en mijn haar is bijna 5 cm gegroeid! Dat is vele malen meer dan mijn eigen haargroei, wat gemiddeld tussen een half en 1 centimeter ligt. Niet alleen is mijn haar meer gaan groeien, ook lijkt mijn haar voller, glanzender en zachter. Ik heb het idee dat dit product voor mijn haar de juiste voedingsstoffen levert. Het komt nu weleens voor dat ik mijn haar niet elke dag meer was maar om de dag. Wil jij ook niet elke dag je haar wassen? Dan kan je ook de voedingssupplementen erbij gebruiken die NISIM ook levert om zo toch hetzelfde resultaat te krijgen.

De Fast shampoo om haar sneller te laten groeien werkt als een tierelier. Niet alleen dat, ook ziet het haar er beter en gezonder uit. Wanneer jij een haargroei shampoo zoekt die zorgt voor snelle

Dit vind je misschien ook leuk: