Shampoo voor droge punten: de TIGI Bed Head Rehab Shampoo

Shampoo voor droge punten

Ik ben terug met shampoo en conditioner duo review na een lange tijd. Ik heb normaal haar met een normale gevoelige hoofdhuid. Mijn hoofdhuid en haar hebben de neiging om in de winter erg droog en gevoelig te worden door koude, droge wind. Ook mijn punten zagen er droog uit en ik was op zoek naar een goede shampoo voor droge punten. Ik pakte een paar John Frieda’s, maar dat maakte mijn haar en hoofdhuid nog droger. Dus na onderzoek besloot ik TIGI Bed Head Urban Antidotes Level 3 Resurrection Shampoo & Conditioner duo te bestellen, gezien ik bij dit product veel lovende beoordelingen zag en ik het helemaal niet kende. Ik gebruik het sinds januari en vandaag ben ik hier met de gedetailleerde beoordeling. Het is een lange.

Shampoo voor droge punten

Over TIGI Tigi Bed Head Rehab Shampoo & Conditioner

Prijs, hoeveelheid & online kopen:

€ 23,50 voor het duo (2x750ml). Je kan hem online bestellen bij bol.com.

Over deze lijn

Rehab For Hair is een assortiment dat speciaal is ontworpen om droog beschadigd haar te herstellen en er zijn 3 schadeniveaus. Niveau 3 is het maximale schadeniveau. Dus je herstelt en gaat verder van niveau 3 (opstanding) -> niveau 2 (herstel) -> niveau 1 (opnieuw activeren). Het is een uitermate geschikte shampoo voor droge punten.

De shampoo herstelt externe schade en maakt de haarschubben glad, zodat het haar gezonder en gladder aanvoelt
Het hydrateert het haar zodat het haar geconditioneerd en gevoed aanvoelt. Daarnaast is het kleur veilig.

TIGI Bed Head Urban Antidotes Level 3 Resurrection Shampoo:

Toegeven is de eerste stap! Zie het onder ogen. Je haar heeft wat rehabilitatie nodig. Herstel chemische schade met deze krachtige formule. Je haar er gezond en glad uit laten zien was nog nooit zo eenvoudig! Behandel en voorkom schade veroorzaakt door chemicaliën en hittestyling met een diep hydraterende reiniger voor zeer beschadigd haar. De romige formule omhult het haar met een sluier van hydratatie, helpt lokken te herstellen en beschermt tegen verdere breuk veroorzaakt door overmatige droogheid. De kleurveilige shampoo maakt de cuticula glad om broze lokken te versterken en een zachte, zijdeachtige haardos te creëren.

TIGI Bed Head Urban Antidotes Level 3 Resurrection Conditioner:

Deze formule is ontworpen voor chemisch beschadigd haar, herstelt schade en geeft je uitgedroogde haar de opleving waar het op heeft gewacht! Herstel en bescherm je lokken met een melkachtige formule die ideaal is voor zeer droge en beschadigde haartypes. De kleurveilige behandeling richt zich op de schade die wordt veroorzaakt door chemische kleurstoffen, het herstellen van strengen en het helpen vormen van een defensieve barrière tegen verder breken of uitdrogen. De conditioner is zijdezacht en licht en maakt de haarschubben glad om kroezen te temmen, terwijl het vitale vocht aanvult om zijdezachtheid en glans toe te voegen. Sloten zijn genezen, gehydrateerd en gezond.

Hoe te gebruiken:

  • Shampoo: Werk in schuim op nat haar. Goed uitspoelen. Vervolg met conditioner.
  • Conditioner: Breng aan op de middellange lengtes en punten van het haar na gebruik van de shampoo, 3-5 minuten laten inwerken en goed uitspoelen.

Ingrediënten:

Bed Head van TIGI doet er alles aan om je de beste producten te leveren voor het creëren van waanzinnig geweldig haar. We kunnen onze formuleringen van tijd tot tijd wijzigen om ons assortiment te verbeteren. Controleer voor gebruik altijd de verpakking.

  • Shampoo: Water (Aqua/Eau), Natrium Laureth Sulfaat, Cocamidopropyl Betaine, Geur (Parfum), Dimethiconol, Glycol Distearaat, Natriumchloride, Glycerine, Carbomeer, TEA-Dodecylbenzeensulfonaat, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Amodimethicon, Laureth-P-23, 9, tetranatrium-EDTA, DMDM-hydantoïne, fenoxyethanol, natriumbenzoaat, PEG-45M, magnesiumnitraat, cetrimoniumchloride, trideceth-12, magnesiumchloride, siliciumdioxide, methylchloorisothiazolinon, methylisothiazolinon, limoneen, linalool, mica (CI 77019), titaniumdioxide (CI 77891).
  • Conditioner: Water (Aqua/Eau), Cetearylalcohol, Dimethicon, Geur (Parfum), Stearamidopropyldimethylamine, Behentrimoniumchloride, Dipropyleenglycol, Melkzuur, Amodimethicone, Kaliumchloride, Dinatrium EDTA, DMDM ​​Hydantoïne, Cetrimoniumchloride, PEG-7 Propylheptoxyl Ethanol , Magnesiumnitraat, Methylchloroisothiazolinone, Magnesiumchloride, Methylisothiazolinone, Limoneen, Linalool.

Mijn ervaring met TIGI shampoo voor droge punten

Sinds ik succes heb gehad met zelfs het vertrouwde merk zoals John Frieda, dat in het verleden voor mij werkte, werd mijn haar droog en beschadigd en de hoofdhuid geïrriteerd en schilferig. Ik viel meteen terug op mijn vertrouwde The Body Shop Ginger Shampoo & Conditioner. En bestelde TIGI Bed Head Resurrection Shampoo & Conditioner om de schade in mijn haar te herstellen. Laten we in details duiken.

Verpakking:

Ik heb een verpakking van 750 ml waarvoor zowel de shampoo als de conditioner uit de opstandingsreeks worden geleverd in felrode plastic ondoorzichtige flessen met een witte, doorschijnende dop erop. Je kunt pompdispensers apart kopen als je wilt, misschien koop ik het de volgende keer. Kleinere versie wordt geleverd in buisverpakking.

Geur, textuur en consistentie:

TIGI Bed Head Urban Antidotes Level 3 Resurrection Shampoo & Conditioner zou naar verluidt papaya chill pill-geur hebben en ze ruiken lekker en fruitig en niet overweldigend. De shampoo is een parelwitte crème met een gemiddelde consistentie. Het schuimt vrij goed en egts worden ook gemakkelijk afgewassen. De conditioner is een dikke gebroken witte crème die zich gemakkelijk op nat haar verspreidt en glad en romig aanvoelt zoals andere conditioners op siliconenbasis.

Prestaties van TIGI Bed Head Urban Antidotes Level 3 Resurrection Shampoo & Conditioner:

Mijn haar was super droog en niet in goede staat toen ik dit duo begon te gebruiken. En ik kan zeggen dat ik diep onder de indruk ben en deze shampoo de beste shampoo voor droge punten vind tot nu toe. Zodra ik begon met TIGI Bed Head Urban Antidotes Level 3 Resurrection Shampoo & Conditioner, voelde ik het verschil vanaf de eerste wasbeurt. Tijdens het uitspoelen van de shampoo, voelde mijn haar zachter aan en niet gestript. In plaats daarvan voelde het alsof ze vocht kregen en na het aanbrengen van de conditioner en het afwassen, mijn haar voelde alsof ze weer tot leven werden gebracht. Ik was super onder de indruk, maar het was tenslotte de eerste indruk.

De conditioner presteerde heel goed. Mijn haar voelde zo vol leven en veerkrachtig aan. Het verzwaarde mijn haar helemaal niet. Mijn haar voelde gladder aan en ik voelde dat het bij continu gebruik haarbreuk stopte. Hij presteerde ook erg goed met andere shampoos.

Het duo is kleurveilig en zou een hittebeschermende laag op het haar achterlaten om het haar te beschermen tegen verdere schade door hitte. Ik heb een föhn gebruikt direct na het wassen van mijn haar met dit duo zonder hittebeschermer te gebruiken en ik voelde dat mijn haar niet te droog werd, in tegenstelling tot andere gevallen.

Eindoordeel: 4.9/5

TIGI Bed Head Urban Antidotes Level 3 Resurrection Shampoo & Conditioner zijn geweldig in het herstellen van schade en het is eigenlijk een ontwenningskuur voor haar. Ik vind het tot nu toe verreweg de beste shampoo voor droge punten die ik ooit geprobeerd heb. Het helpt bij het fixeren van droogheid en beschadiging van het haar, waardoor het haar minder snel afbreekt. Als je droog beschadigd haar hebt en er zijn geen shampoos met vochtherstellende werking voor jou, probeer dit dan eens. Ik vind het geweldig. Het is kleurveilig en laat een hittebeschermende laag op het haar achter om het haar te beschermen tegen verdere schade door hitte. De grotere verpakking is zeker kosteneffectief. Je hebt heel weinig product per gebruik nodig voor alle soorten haar, ik gebruik deze sinds januari twee keer per week en er is nog steeds veel product in flessen. Het voegt gezond volume toe aan het haar en verzwaart het niet. Het temt ook behoorlijk effectief kroezen.

De shampoo bevat SLS en conditioner bevat siliconen voor het geval je gevoelig bent voor die ingrediënten. En laat shampoo ook niet voor langere tijd zitten. Ik raad dit zeker aan voor droog beschadigd haar dat gerepareerd en gerepareerd moet worden. Ik ga nu naar niveau 2 omdat mijn haar een stuk beter aanvoelt.

Ook populair: Top 12 beste haarvitamines voor een snellere en dikkere haargroei