Shampoo zonder parabenen, siliconen en andere troep

Shampoo zonder parabenen, siliconen en andere troep

Ben jij op zoek naar een shampoo zonder parabenen, siliconen en andere troep? Dan kan ik je van harte de NISIM Fast shampoo en conditioner aanbevelen! Deze shampoo zonder sulfaten, parabenen en DEA is uitermate geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. De ingrediënten zijn zodanig samengesteld om de hoofdhuid te voeden en zo de haargroei te stimuleren. Het haar kan met de NISIM Fast shampoo wel tot 45% sneller groeien! Zelf ben ik al ruim drie maanden fan van dit product, ik gebruik niet anders meer. De structuur van mijn haar is sinds het gebruik van deze shampoo zodanig verbeterd, dat is een wereld van verschil. Ook groeit mijn haar aanzienlijk harder! Daar waar ik eerst nauwelijks 1 centimeter per maand haalde, haal ik nu bijna 1.5 centimeter. Daarnaast ruikt deze SLS vrije shampoo ontzettend fris. Ja, ik ben onder de indruk van deze set. Je kan twee flessen voor €36,90 bij Bol.com bestellen.

Shampoo zonder parabenen, siliconen en andere troep kopen? Bestel de populaire NISIM Fast shampoo!

Beste sulfaatvrije shampoo

Ik heb veel shampoos de revue zien passeren, omdat ik altijd op zoek ben naar een zo natuurlijk mogelijk product voor mijn haar. Ik heb vrij broos en sluik haar, daar moeten niet teveel chemicaliën in. De shampoo van NISIM is fantastisch voor zowel mijn haar als hoofdhuid. Het bevat geen SLS en parabenen, waardoor het een zachtaardig product is. Daarnaast heeft het een unieke formule met o.a. biotine en 100% natuurlijke aminozuren die het haar voedt en stimuleert om snel en zo optimaal mogelijk te groeien. Ik merkt na het gebruik van ongeveer twee weken als dat mijn haar er anders uit zag, sterker en gezonder. Ook glansde het meer. Als jij zelf ook op zoek bent naar een soortgelijk product, dan kan ik dit merk van harte aanbevelen. Ook wanneer je je haar sneller en gezond wil laten groeien!

Een snellere haargroei met NISIM

Als je je hoofdhuid voedt, voed je de wortels van je haar. Hierdoor kan een snellere haargroei plaatsvinden, en dit is bij de NISIM Fast shampoo zeker het geval. Doordat het een shampoo zonder parabenen, siliconen en andere troep is, wordt het haar optimaal verzorgd. Ik ben inmiddels op het moment van schrijven ruim drie maanden met deze shampoo mijn haren aan het wassen en mijn haar is bijna 5 centimeter gegroeid. Dat is voor mij een indrukwekkend resultaat, want normaal is dit slechts bijna 1 centimeter per maand. Voorlopig ben ik van plan om deze set met SLS vrije shampoo en conditioner te blijven gebruiken. Lees zelf ook de enthousiaste klantenreviews op Bol.com om een beter beeld te krijgen van het product.