Shea Moisture Deep Treatment Masque review: een haar traktatie!

Shea Moisture Deep Treatment Masque review

Noem het masque of masker, dit is een gebied in de haarindustrie dat zijn koningin nog niet heeft gevonden. Het intense behandelingsmasker van Shea Moisture heeft geprobeerd deze kloof aan te boren met zijn rijke brouwsel van Raw Shea Butter, Sea Kalp en Argan Oil. Na tientallen jaren actief te zijn geweest op de Amerikaanse markt, vindt Shea Moisture langzaam zijn weg naar de Nederlandse scene met zijn natuurlijke selectie. Ik was heel nieuwsgierig om deze volledig natuurlijke, boterachtige goedheid te proberen en wat glans aan mijn lokken te herstellen. In deze Shea Moisture Deep Treatment Masque review vertel ik je alles over dit biologische haar traktatie zonder sulfaten!

Shea Moisture Deep Treatment Masque review

Een heerlijk biologisch haarmasker zonder sulfaten

Het masker heeft een niet-vette romige textuur die gemakkelijk met de vingers kan worden aangebracht. Het is sulfaatvrij en heeft een subtiel bloemige maar toch aardse geur, dus de 30-40 minuten inwerktijd suist voorbij zonder dat je je neus knarst. Het uiteindelijke effect varieerde op basis van de duur van de behandeling. Een snelle 5 minuten deed niet veel voor het vocht, maar 35 minuten leken de gewenste zachtheid te krijgen en mijn haar zag er evenwichtig en minder beschadigd uit. Ik realiseerde me later dat het GEEN conditioner op zichzelf is (gloeilamp!), Dus je gebruikt het na de gebruikelijke shampoo en conditioneroutine op handdoekdroog haar. Veel gebruikers raden aan om het masker te verzegelen met kokos of extra vierge olijfolie, samen met een lichte hitte om het vocht dieper in de lokken te laten doordringen. Normaal gebruik ik de Alchemy Grapefruit Hair Remedy-olie voor elke wasbeurt, dus ik sloeg die stap over.

Zacht en gevoed haar tot de volgende wasbeurt

Shea Moisture’s Deep Treatment Masque heeft veel voordelen: biologische ingrediënten, heerlijke natuurlijke geur, voedende oliën zoals avocado, Japanse honingzuigeling en vitamine E om er maar een paar te noemen. Enige zorg is de variabiliteit in resultaten – 5 minuten lieten mijn haar uitgedroogd, terwijl 35 minuten het zacht achterliet tot de volgende wasbeurt. Dit product geeft dik, golvend en genereus haar, de juiste voeding zonder verlies van volume. Voor €18,20 is het zeker het proberen waard om krullende lokken te temmen met een royale bak van 326ml! Ja, mijn Shea Moisture Deep Treatment Masque review is enorm enthousiast over dit heerlijke masker die fijn ruikt en mijn haren zacht achterlaat. Ik zal hem zeker blijven gebruiken!

Ook populair: Vitamine C voor de huid: waarom iedereen het nodig heeft