Shiatsu Massagekussen review: wat een verschil!

shiatsu massagekussen review

Ik zal meteen maar met de deur in huis vallen: ik ben migraine patiënt en ik heb zeer regelmatig te kampen met zware migraine aanvallen en spanningshoofdpijn. Deze aanvallen uiten zich erg extreem, vaak tot aan overgeven aan toe waarbij ik me vervolgens alleen nog maar in het donker zonder geluid kan vertoeven. En zeer regelmatig starten deze hoofdpijnaanvallen vanuit de nek. Ik liep dan ook bij fysio voor massagebehandelingen puur gericht op mijn nek en schouders om dit soort aanvallen te beperken. Toen ik op zoek ging naar een massage kussen waarmee ik een soortgelijk behandeling misschien zelf thuis zou kunnen geven, stuitte ik op het LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen met Arm Lussen. Ik las ontzettend veel (meer dan 100) positieve reviews van klanten die hem gebruikt hadden. Ik was dan ook enorm benieuwd; zou dit kussen mij op weg kunnen helpen om van mijn aanvallen af te komen? In deze LifeGoods Shiatsu Massagekussen review vertel ik mijn ervaringen en waarom ik denk dat deze aanschaf weleens een van de beste kan zijn voor spanningshoofdpijn- / migrainepatiënten!

Bij Bol.com kan je het populaire LifeGoods Shiatsu Massagekussen online bestellen!

Hoe werkt het Lifegoods Shiatsu Massagekussen?

Laat ik eerst globaal uitleggen wat het LifeGoods Shiatsu Massagekussen is en waar je hem voor kan gebruiken. Allereerst is het goed om te weten dat het massage kussen acht massagekoppen heeft die roterende bewegingen maken beide kanten op en hiermee diep in het spierweefsel kneden. Deze bewegingen kunnen in drie intensiteitsstanden worden ingesteld. Daarnaast is er een warmtefunctie. Dit zorgt ervoor dat de warmte door de huid trekt, waardoor een verbeterde bloedsomloop plaatsvindt. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het apparaat zowel voor een ontspannende als voor een sportmassage kan gebruiken. Het kussen heeft tevens armlussen. Dus als jij lekker op de bank tv aan het kijken bent of wanneer je achter de computer zit, blijft het massage apparaat perfect op zijn plek zitten! Het resultaat is dat je 15 minuten heerlijk kan genieten van een massage voor je nek en schouders, wat een enorm heilzaam effect heeft. Een massage met dit Shiatsu Massagekussen is dat ook minstens zo effectief als een handmassage voor nek en schouders. Maar er is nog een pluspunt! Je kan hem namelijk ook gebruiken voor andere delen van het lichaam, zoals benen, voeten, onderrug of kuiten. Dit maakt het een fantastisch product voor sporters.

Mijn ervaringen met het LifeGoods Shiatsu Massagekussen

Ik gebruik het LifeGoods Shiatsu Massagekussen nu ruim een half jaar en man, wat is dit apparaat een goede aanwinst geweest! Ik gebruik hem vrijwel dagelijks 15 minuten in mijn nek op stand 2 met warmtefunctie. Het effect is inderdaad vrijwel gelijk als wanneer ik naar de fysio ga, alleen door de warmte die afgegeven wordt vind ik dit kussen denk ik nog prettiger. Het heeft een enorm weldadig effect. De armlussen maken het product eenvoudig in gebruik. Ik heb gemerkt dat mijn spanningshoofdpijn en migraineaanvallen aanzienlijk verminderd en soms dagenlang zelfs compleet verdwenen zijn, wat ongelooflijk is wanneer je er eerst zeer regelmatig mee te kampen had als zwaar migrainepatiënt. Met deze Shiatsu Massagekussen review hoop ik dat ik op deze manier ook iets voor jou heb kunnen betekenen. Ik kan iedereen die soortgelijke klachten heeft als ik aanraden om dit massage apparaat eens te proberen. Niet voor niets zijn er ook meer dan honderd positieve beoordelingen door anderen!