Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum review

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum review

Vandaag gaan we een geweldige formule ontdekken die typisch is voor de oosterse huidverzorgingsroutines die Shiseido ons te bieden heeft, namelijk het Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum. Het serum zorgt voor een stevigere, strakkere en een meer gedefinieerde huid. De formule bestaat uit een geconcentreerd serum voor alle huidtypes dat is ontworpen om de hals en teint binnen enkele weken zichtbaar te verjongen. In deze Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum review vertel ik je er alles over. Een flacon van 40ml kost €105,08 en kan je bij bol.com bestellen.

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum review

Over Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum

Wat het is: een geavanceerd liftend en verstevigend gezichtsserum dat helpt om dofheid en verlies van stevigheid zichtbaar te verbeteren.

Wat het doet: Deze multi-benefit behandeling levert snelle liftende, contourende en verstevigende resultaten met zijn lichtgewicht, niet-vette formule. De huid ziet er onmiddellijk stralend en verjongd uit.

Dit anti-verouderings- en anti-vlekserum voor gezicht en hals definieert , geeft vorm aan en verheldert de huid. Het herdefinieert het gezichtsovaal, controleert en vervaagt vlekken en een ongelijkmatige teint, waardoor de tekenen van veroudering van het gezicht en de hals in slechts 4 weken worden verbeterd. Geformuleerd met ReNeura Technology++ die de resultaten versnelt.

Doordrenkt met 4MSK, verheldert dit hydraterende serum de huid en helpt het zichtbaar verslapping, rimpels en donkere vlekken te verminderen. De formule revitaliseert de huid voor een gladde, stralende en opnieuw gedefinieerde look. Geïnspireerd door de geur van de nobele Japanse orchidee, helpt het aroma de zintuigen te ontwaken.

Hoe gebruikt u het product?

Breng ‘s morgens en’ s avonds aan voor je moisturizer en zorg ervoor dat je naast dit product een zeer hoge SPF gebruikt vanwege het retinolgehalte.

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum review

Mijn ervaring: een jeugdige huid

Ik heb dit serum ongeveer een maand en een paar dagen uitgeprobeerd, maar in mijn geval heb ik het alleen ‘s nachts gebruikt omdat ik overdag liever geen retinol gebruik vanwege de blootstelling aan de zon. En ik gebruik het ook liever alleen en niet gecombineerd met vitamine C en hyaluronzuurserums die ik normaal overdag gebruik.

Maar dit was helemaal geen probleem om resultaten te zien in een korte periode van dagen. Ik heb donkere vlekken en acnelittekens in mijn gezicht en stoorde me altijd eraan en sinds ik dit serum begon te gebruiken, merkte ik dat mijn huid veel helderheid kreeg en zag er jonger uit, zelfs nu ik amper rimpels heb.

Ik kijk in de spiegel en ik merkte een vleugje jeugd en leven op mijn gezicht, dus tot nu toe kan ik zeggen dat dit product echt het proberen waard is!

U leest: Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum review

Ook populair: Bioderma Atoderm review: de beste voor de (zeer) gevoelige huid