Simia Retinol serum review: het beste retinol product van 2021

Simia Retinol serum review

Zelfs met duizenden retinolproducten op de markt, is het nog steeds een uitdaging om het exacte huidverzorgingsproduct te vinden dat past bij de behoeften van uw huid. Sommige zijn te krachtig en veroorzaken irritatie, en andere leveren helemaal geen merkbare resultaten op. De gulden middenweg? Dit voedende SIMIA™ Original Active Retinol Serum die shoppers niet kunnen stoppen met prijzen – en 30ml kost nog geen €20. Het is het best beoordeelde retinol product op bol.com en in deze Simia Retinol serum review lees je er meer over.

Bestel SIMIA™ Original Active Retinol Serum voordelig online bij bol.com

Simia Retinol serum review

Over het Simia Retinol serum

SIMIA™ Original Active Retinol Serum is doordrenkt met retinol om tekenen van veroudering te verzachten. Niet bekend met retinol? Laten we een beetje achteruitgaan. Retinol is een derivaat van vitamine A en behoort tot een groep die bekend staat als retinoïden. Retinols bevatten lagere concentraties van de retinoïde. Dit betekent dat het u niet hetzelfde effect geeft als een receptversie. En hoewel retinol niet dezelfde potentie heeft als retinoïden, heeft het ingrediënt nog steeds wonderlijke voordelen: het vermindert lijntjes, rimpels, donkere vlekken en acne.

Afgezien van retinol, bevat het serum hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitamine E om de huid te hydrateren en eventuele irritatie en uitdroging die de retinol kan veroorzaken, te voorkomen. Af en toe, wanneer u retinol begint te gebruiken, kunt u wat roodheid en gevoeligheid ervaren, maar raak niet in paniek, aangezien dit vrij vaak voorkomt. Droogheid en irritatie door retinoïden kan vier tot zes weken kunnen duren. Rond die tijd kunnen we ook enige verbetering zien in milde acne-uitbarstingen.

Wat zeggen klanten?

Shoppers zijn dol op dit retinol-serum en zeggen dat het een “must-have” is. Een recensent schreef: “De eerste indruk van dit serum is dat het licht, glad, verfijnd en gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. Maar als je het eenmaal blijft gebruiken, krijg je er een effect van. Over een paar weken , mijn poriën sloten zich en mijn huid was verjongd. Mijn gezicht begon te egaliseren en zag er helderder uit.”

Een andere tevreden shopper legde uit dat het serum “de rimpels deed afnemen, vooral de diepe”. Ze voegden eraan toe: “Ik ben 36 jaar oud en dit jaar zag ik rimpels rond mijn ogen terwijl ik glimlachte of lachte. Ik maakte me veel zorgen, maar nadat ik dit retinol serum ongeveer drie weken regelmatig had gebruikt, kan ik ja zeggen, ik heb het verschil gezien.”

Andere shoppers hebben gezegd dat het serum een aanwinst is geweest als het gaat om de bestrijding van acne. Een klant zei zelfs dat ze “besloten om dit te proberen voor lijntjes en rimpels” en het “beste deel” van het serum is hoe het hielp om ook hun acne onder controle te krijgen.

“Ik gebruik dit product pas 10 dagen en mijn huid ziet er fantastisch uit”, zegt een laatste recensent. “De fijne lijntjes rond mijn ogen zijn voor minstens 50 procent verdwenen. Liplijnen zijn voor 25 procent verdwenen. Mijn huid ziet er stralend uit, fijner en make-up ziet er meer afgewerkt uit.”

Veel mensen denken bij huidverjonging aan dure werkstoffen, maar onderzoek wijst uit dat vitamine C in combinatie met retinol de ultieme huidverjonging geeft. Het advies is overdag Simia Vitamine C Serum te gebruiken en ‘s nachts Simia Retinol Serum.

Simia Retinol serum review

U leest: Simia Retinol serum review: het beste retinol product van 2021

Ook populair: 15x goede CC Cream voor ieder huidtype volgens dermatologen

Dit vind je misschien ook leuk: