Skinfood Black Sugar Mask Wash Off review: mijn grote favoriet

Skinfood Black Sugar Mask Wash Off review

Toen ik voor het eerst geïnteresseerd raakte in gezichtsmaskers, heb ik allerlei soorten producten en merken geprobeerd. Ik varieerde met budgetten omdat ik wilde weten welk type product mijn huid het beste verzorgde. De Skinfood Black Sugar Mask Wash Off was een van de eerste producten die ik zo graag wilde proberen. Dit is namelijk niet een sheet mask of een masker uit een tube, maar het is een pot met een heerlijk mengsel van onder andere Braziliaanse Basterdsuiker! In deze Skinfood Black Sugar Mask Wash Off review lees je waarom dit inmiddels mijn grote favoriet is!

Skinfood Black Sugar Mask Wash Off review

Over de Skinfood Black Sugar Mask Wash Off

Productomschrijving:

Een bestseller van Skinfood. Deze exfoliërende scrub masker ruikt heerlijk naar Basterdsuiker en maakt je huid babyzacht. De suiker korrels exfoliëren lichtjes en smelten langzaam op de huid. De hydraterende formule brengt vocht in en maakt je huid soepel en glad.

Prijs:

€24,99 voor een pot van 100 gram

Ingrediënten:
Sucrose, peg-7 glycerylcocoaat, glycerine, euphorbia cerifera (candelilla)was, macadamia ternifolia-zaadolie, caprylzuur/caprinezuurtriglyceride, lanoline, cetylethylhexanoaat, stearalkoniumhectoriet, butyrospermum parkii (shea)boter, limnanthes alba) (zaadolie) karamel, sorbitanlauraat, tocoferylacetaat, ethylhexylglycerine, water, parfum.

Hoe te gebruiken:

Masseer na het reinigen zachtjes in de vochtige huid, vermijd de huid rond de ogen en lippen. Na 10-15 minuten afspoelen met lauw water. Aanbevolen eenmaal per week.

Een heerlijke ervaring met Braziliaanse basterdsuiker

Dit is een van die producten waar ik echt geen genoeg van kan krijgen. Ik ben inmiddels aan mijn vijfde pot beland en ik heb ook de Strawberry and the Honey-versie ervan geprobeerd.

Dit is een must-have in mijn routine en ik gebruik het een keer per week. Mijn huid houdt van dit product en ik voel me gehydrateerd en zacht als een babyhuidje na gebruik. Vroeger maakte ik mijn eigen suikerscrub met melk, honing, suiker en olijfolie. Maar dit is beter. Als ik het regelmatig gebruik, schilfert mijn huid niet en zie ik geen droge plekken. Als je een droge huid hebt, is het erg belangrijk om te exfoliëren, omdat je de harde droge plekken verwijdert en je het product dat je daarna aanbrengt daadwerkelijk in het oppervlak laat doordringen.

Het exfoliërende ingrediënt is Braziliaanse basterdsuiker. Suiker is echt een goede exfoliator omdat het smelt terwijl je je huid masseert. Andere ingrediënten zoals notendoppen zijn veel harder voor de huid en kunnen enige irritatie veroorzaken.

Black Sugar Mask Wash Off ruikt naar zoete citrus. Het is vrij sterk geparfumeerd, maar het stoort me helemaal niet, en ik ben meestal vrij gevoelig voor sterke geuren.

Er zit geen spatel bij de pot, wat het enige nadeel is van dit product. Zorg er dus voor dat je handen schoon zijn voordat je ze in de pot stopt. De scrub is erg dik, maar je hebt maar een heel klein beetje nodig. Het is ook erg goedkoop voor de hoeveelheid product die je krijgt.

Skinfood Black Sugar Mask Wash Off review

Mijn Skinfood Black Sugar Mask Wash Off review geeft dit product een 9

Als u op zoek bent naar een eenvoudig en betaalbaar exfoliërend masker dat de schilferige huid verheldert, verzacht en verzorgt, dan is dit product iets voor u. Nadat ik dit masker maandenlang lang ijverig heb gebruikt, voel ik mijn huid zachter, helderder en evenwichtiger worden. De hydraterende formule hydrateert ook je gezicht terwijl het ondergaat, waardoor je huid straalt als nooit tevoren!

Ook populair: Top 12 beste goedkope lippenstift in 2021 volgens make-up experts

Dit vind je misschien ook leuk: