Snel haar laten groeien? Gebruik Fast shampoo!

snel haar laten groeien

Wil jij snel haar laten groeien? Bijvoorbeeld omdat je langs de kapper bent geweest en je nu spijt hebt van deze knipbeurt of omdat er een speciale gelegenheid aankomt en jij je haarlengte nog even een boost wil geven? Dan kan ik van harte de NISIM Fast haar kuur aanbevelen! Deze kuur bestaat een shampoo en een conditioner zonder SLS en met veel voedende ingrediënten voor de hoofdhuid en het haar waardoor haar tot 45% sneller groeit. Zelf groeit mijn haar per maand zeer langzaam, ongeveer tussen de half en 1 centimeter. Hierdoor ben ik regelmatig op zoek naar producten die dit proces kunnen versnellen. Ik heb dan ook al van alles uitgeprobeerd, van haar maskers tot kokosolie, castorolie, inversion method, satijnen kussenslopen, voedingssupplementen zoals Silicium enzovoort. Met kop en schouders steekt de Fast shampoo erboven uit als het om snellere haargroei gaat. Je kan de shampoo en conditioner bij Bol.com voor €36,90 bestellen en je kan er van uitgaan dat je ongeveer 3 weken met een kuur doet. Wat de hair kuur precies inhoudt en wat de resultaten voor mij gedaan hebben vertel ik in dit artikel!

Snel haar laten groeien kan met Fast shampoo. Bestel bij Bol.com!

Hoe werkt de NISIM Fast haar kuur?

De NISIM Fast haar kuur is speciaal bedoeld om haren sneller te laten groeien, tot wel 45%. Het is een klinisch getest en bewezen product wat zowel vrij is van sulfaten als parabenen. Alleen dat is al heel goed voor je haar en hoofdhuid. Maar daarnaast zitten er nog andere actieve ingrediënten in die voedend zijn voor hoofdhuid en haar, zoals biotine en 100% natuurlijke aminozuren. De bedoeling is dat je elke dag je haar wast met dit product. Dit lijkt misschien een hele opgave, maar als de resultaten ernaar zijn vind ik dit persoonlijk niet een enorm probleem. Er is ook een mogelijkheid om je haren niet elke dag ermee te wassen, in dat geval kan je supplementen bijbestellen van NISIM voor hetzelfde resultaat. Ik heb zelf alleen ervaring met het dagelijks wassen van het haar. Wat me meteen opviel is hoe fris het ruikt en hoe weinig je nodig hebt om je haar te laten schuimen, ondanks dat er geen SLS in zit. Fijn! Daarnaast heb je maar het formaat van een muntje nodig. Dit betekent dat je ongeveer 3 weken met de flessen doet (2 keer shampoo en 1 keer conditioner per dag). Na ongeveer twee weken gaat je hoofdhuid wennen aan deze manier van voeden en zal je resultaten gaan zien. En wat betekende dat voor mij?

Is mijn haar sneller gegroeid door NISIM Fast shampoo?

Ik kan hier kort en krachtig JA op antwoorden. Ik heb mijn haar zeer nauwkeurig kunnen meten tijdens de hele testfase, omdat ik net extensions had gezet. Hierdoor kon ik vanaf de hoofdhuid tot aan de bonding goed meten. Toen ik net begon was deze afstand 1.8 cm. Na vier weken was dit 3.2 cm. Dit betekent dat mijn haar ruim 1.4 cm gegroeid is in plaats van tussen een half en 1 centimeter. Inmiddels zijn we drie maanden verder en nog steeds was ik dagelijks mijn haar met de Fast producten. Mijn haar is inmiddels bijna 5 centimeter gegroeid. Dat is een fantastisch resultaat voor mijn haargroei. Ook ziet de structuur van mijn haar er beter uit. Het is glanzender en voller. Ik heb het idee dat de ingrediënten van de NISIM producten gewoon heel goed bij mijn type haar passen. Ik ben dan ook van plan om de shampoo te blijven gebruiken.

Wil jij snel haar laten groeien en zoek je een product wat goed is voor je haar? Dan kan ik je van harte deze kuur van NISIM aanbevelen. Het laat niet alleen je haren met 45% sneller groeien, ook zal je zien dat je haarstructuur verbeterd wordt. Een fantastisch product die wat mij betreft niet voor niets op de nr.1 van haargroeimiddelen staat in meer dan 40 landen!