Sneldrogende topcoat nagellak battle: welke is het best?

Sneldrogende topcoat nagellak

Het wachten tot mijn nagellak droog is, is nu verleden tijd dankzij de sneldrogende topcoat. Ik kan eindelijk niet lang wachten voordat ik kan bewegen na het aanbrengen van mijn nagellak. Het was moeilijk, vooral als ik het ‘s nachts aanbracht, omdat ik niet meteen naar bed kan gaan omdat ik zeker wil weten dat alles droog is en het geen kussen of lijnmarkeringen zal hebben als ik wakker word, dus ik wachtte tot 1,5 tot 2 uur voordat het klaar is. Dankzij deze geniale uitvinding of innovatie ben ik in staat om mijn nagels zo snel mogelijk te doen. 

OPI RapiDry Top Coat VS Seche Vite Dry Topcoat

In deze battle van de beste sneldrogende topcoat nagellak kijken we naar de OPI RapiDry Top Coat en de Seche Vite Dry Topcoat. Welke komt wat mij betreft als beste uit de bus?

OPI RapiDry Top Coat

Sneldrogende topcoat nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

Ik kocht voor het eerst de OPI RapiDry Top Coat omdat ik echt wanhopig op zoek was naar niet alleen een goede kwaliteit maar ook een sneldrogende topcoat . En ik weet dat OPI een van de beste merken voor nagelproducten is en op basis van mijn onderzoek heeft het er echt goede recensies over. Eerlijk gezegd ben ik erg teleurgesteld in dit product. Zelfs als ik de beste nagellak van het hoogste niveau gebruik, zoals Dior of Essie, schilfert het meteen af. Hoewel het echt wel sneldrogend is, is de afwerking ook niet zo bijzonder. Zo glanzen de nagels niet. Het enige voordeel is dat deze lak gewoon sneldrogend is, maar dat is het dan ook. 

Seche Vite Dry Topcoat

Sneldrogende topcoat nagellak

De volgende is zonder twijfel de meest favoriete topcoat ooit en dat is de Seche Vite Dry Topcoat. Het ruikt wel enigszins naar verf, wat draagbaar is als je het raam opent om wat frisse lucht te hebben. Het is zo glanzend, bijna gelachtig en zelfs als ik de afwas doe en mijn handen vaak was, schilfert het nog steeds niet. De langste houdbaarheid bij mij is ruim een week! Dat is een record van alle topcoats die ik heb geprobeerd. Het droogt ook enorm snel, binnen vijf minuten zijn je nagels droog en mooie glanzend.

And the winner is…

Het mag duidelijk zijn dat de Seche Vite Dry Topcoat, hoewel die goedkoper is, voor mij verreweg als beste uit de bus kwam. De prijs-kwaliteitverhouding is gewoon fantastisch. Als je op zoek bent naar een goede sneldrogende topcoat nagellak die ook een mooie glans achterlaat én ook nog eens langshoudend is, dan kan ik deze van harte aanbevelen. Je kan hem voor €10,21 bij bol.com bestellen.

Ook populair: De 13 best verkochte OPI nagellak kleuren en swatches aller tijden

Dit vind je misschien ook leuk: