Sol de Janeiro body mist review: iets wat je elke dag wilt dragen

Sol de Janeiro body mist review

Ik ben al sinds mijn 16e op zoek naar een statement-parfum. Ik herinner me dat ik Douglas binnenwandelde, klaar om een van de glimmende flessen als de mijne te claimen – en na wat vallen en opstaan liep ik uiteindelijk weg met Chanel Coco Mademoiselle, en het is nog steeds een van mijn favorieten tot op de dag van vandaag. Hoewel ik al snel besefte dat ik ook een geur nodig had waar ik altijd op kon rekenen en vrijwel overal mee naartoe kon nemen. Die laatste vond ik pas toen TikTok me voorstelde aan de Brazilian Crush Cheirosa 62 van Sol de Janeiro. In deze Sol de Janeiro body mist review vertel ik je alles over deze goddelijke geur!

Met maar liefst 661,7 miljoen views op TikTok heeft Sol de Janeiro zeker naam gemaakt. Mensen herkennen het merk vaak vanwege de bekroonde Bum Bum Cream – die net zo ruikt als de geur – maar Cheirosa 62 spant de kroon. “Het ruikt naar de beste vakantie die je ooit hebt gehad”, aldus een geïnterviewde op TikTok. “Het ruikt naar iets dat je elke dag zou willen dragen”, zei een ander – en daar was ik het helemaal mee eens.

Op bol.com vond ik de Sol de Janeiro set met daarin de body spray en de evenzo heerlijke bodycrème en de douchegel. De set kost €74,95, niet de allergoedkoopste, maar absoluut een traktatie en een investering waar je heel lang veel plezier uithaalt.

Sol de Janeiro body mist

Brazilian Crush Cheirosa 62 Body Mist

De spray is geïnspireerd op The Girl From Ipanema en de Braziliaanse stranden. Het merk omschrijft de geur als “de beste zomer die je ooit hebt gehad”, terwijl de warme tonen van pistache, gezouten karamel en vanille je zintuigen vullen met vakantiegevoelens en zomerzon. Maar ik zou de geur omschrijven als geruststellend, gastvrij en vertrouwd, waardoor het geweldig is voor koudere, regenachtige maanden, maar ook voor lente- en zomerseizoenen.

Het is het soort geur waar je naar op zoek bent na een douche, voor een date en uit met vrienden. Ik weet dit, omdat ik het voor al die gelegenheden heb gedragen. Elke keer als ik in mijn Sol de Janeiro-lichaamsspray stap, complimenteert minstens één persoon mijn geur en vraagt ​​wat ik draag – wat ik trots verkondig: “Cheirosa 62!” Mijn vriend merkte zelfs de eerste keer dat ik het parfum droeg op en zei dat het “geweldig” rook en dat ik “het moest blijven dragen”. Ik ben het van plan, zo goed dat het wordt geleverd in een royale fles van 240 milliliter. Maar heb je liever iets kleiners, dan kun je altijd kiezen voor het formaat van 90 milliliter.

Sol de Janeiro body mist

Ook voor je haar!

De Brazilian Crush spray is ook perfect voor die dagen onderweg. Omdat de fles van plastic is gemaakt, biedt hij een lichtgewicht alternatief voor delicate, zware parfumflesjes. Gooi het gewoon in je tas en spray de hele dag door. Als u een frequent flyer bent, dan is de TSA-vriendelijke mini-optie het beste voor u. Als je echter de voorkeur geeft aan een verhoogde kijk op de geur, overweeg dan de Cheirosa 62 eau de parfum, die hetzelfde geweldige aroma heeft, maar in een luxe fles.

De mist van Sol de Janeiro is ook niet alleen gemaakt voor je lichaam. Spray het over je haar voor een aanhoudende geur, want wie wil er nou niet dat zijn manen lekker ruiken? Beter nog, het merk heeft prioriteit gegeven aan een milieuvriendelijk ontwerp, waarbij navullingen zonder pomp worden aangeboden – en dat komt bovenop de wreedheidvrije en duurzaam geproduceerde initiatieven van Sol de Janeiro.

U leest: Sol de Janeiro body mist review: iets wat je elke dag wilt dragen

Ook populair: Top 10 beste body spray van Victoria Secret aller tijden