Spanningshoofdpijn massage geven?

spanningshoofdpijn massage

Heb jij vaak last van spanningshoofdpijn en/of migraine? Ik heb zeer regelmatig te kampen met spanningshoofdpijn of migraineaanvallen die meestal beginnen vanuit de nek. In dit artikel deel ik mijn ervaring met een hulpmiddel wat mijn leven enorm veranderd heeft: het LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen. Dit kussen is speciaal ontwikkeld voor zware hoofdpijn aanvallen. De acht Shiatsu massagekoppen kneden diep in het spierweefsel en draaien in beide richtingen, waarbij je kan kiezen uit drie intensiteitsstanden. Hierdoor is het kussen minstens zo effectief als een handmassage. Daarnaast is er de keuze voor de warmtefunctie om de bloedvaten te verwijden, de bloedsomloop te bevorderen pijnlijke en gespannen spieren te helpen ontspannen. Ik moest regelmatig naar fysiotherapie om toekomstige aanvallen te verhelpen, maar dit LifeGoods kussen heeft deze behandelingen volledig vervangen. Ik kan nu dagelijks thuis 15 minuten genieten van een heerlijke massage, die gericht op de nek in werken en daardoor mijn spanningshoofdpijn aanvallen aanzienlijk verminderd hebben. Een wereld van verschil! Je kan dit populaire massage kussen online bij Bol.com bestellen.

De beste spanningshoofdpijn massage krijg je met het LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen!

Waarom dit kussen zo goed helpt tegen spanningshoofdpijn

Bij veel spanningshoofdpijn of migraineaanvallen gaat het vaak om een bekneld gevoel wat begint vanuit de nek. Door de spieren, zenuwen en bloedvaten die zich hier bevinden regelmatig te voorzien van een nekmassage met het LifeGoods kussen, wordt de nek los gemasseerd waarbij de warmte doortrekt wat zorgt voor een betere bloedcirculatie. Het resultaat hiervan is dat het aantal spanningshoofdpijnen en de intensiteit ervan zeer afneemt. Ik had wekelijks, zo niet dagelijks regelmatig last van mijn hoofd, een stijve nek en schouders. Af en toe kwam er een zware aanval, tot overgeven aan toe, waarbij ik vervolgens de hele dag van de kaart van was. Met dit massagekussen voel ik hoe mijn klachten zijn afgenomen. Mijn schouders zijn losser, mijn nek voelt soepeler en mijn hoofdpijnen komen vrijwel niet meer voor. Dat is voor een migraine patiënt een enorme vooruitgang! Bovendien zijn de armlussen ideaal: die zorgen ervoor dat dit apparaat goed op zijn plek blijft zitten. Je kan genieten van een massage op de bank, tijdens tv kijken of zelfs tijdens computeren! Ik kan dan ook alle positieve reacties van de klanten van Bol.com goed begrijpen, voor mij is dit product een van de beste aankopen uit mijn leven geweest.

Een massage voor het hele lichaam

Wat nog een leuk voordeel is aan het LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen is dat het apparaat niet alleen voor de nek en schouders gebruikt kan worden, maar voor vrijwel het hele lichaam. Zo kan hem ook gebruiken voor je onderrug, kuiten, benen of voeten. Voor sporters is dit apparaat ook uitermate geschikt, mede door de combinatie van de acht roterende koppen en de warmtefunctie. Ik heb in elk geval al ontzettend veel plezier beleefd aan dit apparaat en ik heb er enorm baat bij als het om een goede spanningshoofdpijn massage gaat. Ik kan iedereen die soortgelijke klachten ervaart van harte aanbevelen om hem zelf eens uit te proberen, hij zal je niet teleurstellen!