Static Nails review: de beste herbruikbare kunstnagels

static nails review

Kunstnagels krijgen een slechte reputatie. Ik snap het, het concept van het lijmen van een stuk plastic op je natuurlijke nagelbed is een raar idee, maar dat geldt ook voor veel van onze geliefde schoonheidstrends. Ik ben echter een verdediger van nepnagels. Als iemand met van nature korte nagels die snel afbrokkelen en breken, vind ik het geweldig hoe gemakkelijk het voor mijn handen is om er binnen enkele minuten van saai uit te zien in glamour – zonder dat er een dure manicure-afspraak nodig is. In deze Static Nails review vertel ik alles over een revolutionair en herbruikbaar nepnagel merk dat salonwaardige kwaliteit biedt!

Ik heb in de loop der jaren verschillende populaire merken voor oppersnagels geprobeerd, maar het geroezemoes achter Static Nails verleidde me om er nog een te proberen. Ze worden aangeprezen als een ‘herbruikbare pop-on manicure’ en zijn er in verschillende vormen, maten, ontwerpen en kleuren, dus ik moest ze natuurlijk proberen. In deze Static Nails review vindt u alles wat u moet weten over Static Nails. Bij bol.com kan je online diverse prachtige kunstnagels bestellen.

Static Nails review

Wat is Static Nails?

Static Nails is een merk met press-ons nagels dat belooft de perfecte manicure te leveren zonder het gedoe van naar een salon te gaan. Ze worden geleverd in een stevige plastic case met 24 afzonderlijke nagels, de kenmerkende, niet-beschadigende lijm en een nagelvijl / polijstgereedschap. De verpakking zelf voelt beslist luxe en verheven aan, aangezien de meeste drogisterij-merken in een dunne doos worden geleverd met de meeste nagels lukraak erin gestopt.

In tegenstelling tot traditionele kunstnagels, kan Static Nails moeiteloos worden verwijderd, opnieuw aangebracht en aangepast (door gemakkelijker te vijlen en vorm te geven). Voor $ 14 zijn de kosten van een Static Nails-kit ook een fractie van wat u zou betalen voor een salongelmanicure.

De voordelen:

 • Makkelijk aan te brengen
 • Eenvoudig op maat te maken
 • Beschadigt de nagels niet
 • Ziet eruit als een gelmanicure
 • Herbruikbaar

De nadelen:

 • Maatvoering kan lastig zijn (ik wou dat er kleinere nagels waren om uit te kiezen)
 • Lijm kan rommelig zijn
  Ze beginnen na ongeveer tien dagen te “poppen”

Hoe lang gaan deze kunstnagels mee?

De Static Nails-website prijst tot 18 dagen gebruik, afhankelijk van hoeveel lijm je aanbrengt. Als u ze bijvoorbeeld maar een paar dagen nodig heeft voor een speciale gelegenheid, adviseert het bedrijf slechts een dun strookje lijm op uw natuurlijke nagel. Voor langer dragen, wil je een hoeveelheid ter grootte van een erwt aanbrengen op de basis van de nagel en op je natuurlijke nagel. Het goede nieuws is dat je het niet kunt overdrijven met de lijm die bij Static Nails wordt geleverd, omdat het speciaal is ontwikkeld om op te lossen terwijl je het draagt, waardoor er geen schade of residu achterblijft nadat ze ‘loskomen’ of je voorzichtig verwijdert hen.

Static Nails aanbrengen:

 1. Bereid je nagels voor
  De kit wordt geleverd met een kleine vijl met twee kanten: een voor polijsten en een voor vijlen. Begin met het zachtjes polijsten van je natuurlijke nagel en zorg ervoor dat het oppervlak schoon is en vrij van olie of vuil. Hiervoor is een simpele veeg aceton voldoende.
 2. Zoek uw maat
  Vervolgens wilt u de tien opdrukken die u gaat gebruiken opmaken door de maat te selecteren die het beste bij elke vinger past. Om dit te doen, plaatst u elke druk op uw nagel. Merk op welke maat het nagelbed bedekt zonder op de huid uit te breiden. Als je goed genoeg kijkt, zie je onder elke spijker een klein aantal gedrukt; dit is handig om bij te houden welke maat u nodig heeft voor elke vinger en kan u helpen om dezelfde maatvolgorde voor beide handen te repliceren.
 3. Breng nagellijm aan
  Hoe lang je nagels meegaan, hangt af van hoeveel lijm je aanbrengt (meer lijm staat gelijk aan langer dragen). Wat ik leuk vind aan Static Nails is dat het de lijm zo sterk heeft gemaakt als een traditionele acrylhouder, maar veel minder schadelijk. Om aan te brengen, begin je met een dunne laag op je natuurlijke nagel. Plaats vervolgens ongeveer een druppel ter grootte van een erwt aan de basis van de Static Press-on.
 4. Houd ingedrukt
  Druk vervolgens de Static nail op uw natuurlijke nagel en houd deze 20 tot 30 seconden met gelijkmatige druk ingedrukt. Dit zorgt ervoor dat de Static Nail goed hecht. Als je hem optilt, moet de nagel veilig aanvoelen.
 5. Vijl en vorm naar wens
  Neem ten slotte de vijl uit de set en vorm uw nagels naar wens. Zelfs als je tevreden bent met de vorm, raad ik aan om elke nagelrand een paar keer te vijlen om deze glad te strijken.
Static Nails review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Mijn Static Nails review geeft dit product 5 sterren

Static Nails nagels zijn veel dunner dan de ouderwetse drogisterijnagels, wat een enorm voordeel is. Hierdoor zijn ze comfortabeler om te dragen en zien ze er realistischer uit. Terwijl ik ze droeg, vroegen verschillende mensen me of ik onlangs mijn nagels had laten doen en waren verrast toen ik hen vertelde dat ik ze zelf had gedaan met een pak kunstnagels. Ze hielden goed stand door veel handen wassen, typen en schoonmaken.

Qua duurzaamheid duurde de mijne ongeveer een week voordat ik merkte dat er een paar nagels loslieten, maar dat kan ook komen door de hoeveelheid lijm die ik heb gebruikt. Het beste deel was dat elke hand gemakkelijk loskwam en zonder schade aan te richten aan mijn natuurlijke nagels (iets dat ik nog nooit heb gevonden bij drogisterij-merken). In het verleden moest ik nepnagels in aceton weken om ze los te wrikken, wat nooit mooi was.

Bovendien zijn Static Nails echt herbruikbaar. Tegen de tijd dat u ze van uw vingers haalt, zijn goedkopere opties vervormd, terwijl deze er meteen uit springen en intact blijven zonder er versleten, bekrast of afgestoken uit te zien. Ik was in staat om de nagels opnieuw op te bergen in dezelfde handige plastic case voor een ander gebruik, waardoor ze de moeite waard waren. Ik zal waarschijnlijk mijn gewone nagellak inruilen voor een pakket van deze – tenminste, de volgende keer dat ik echt ergens heen moet.

Ja, mijn Static Nails review geeft dit product een dikke 5 sterren!

Ook populair: 14x de beste vegan nagellak volgens nagelverzorging experts