Sterke parfum dames: Decadance van Marc Jacobs

sterke parfum dames

Zoek jij een sterke damesparfum die niet snel vervliegt? Ik ben zelf jarenlang op zoek geweest naar de ultieme parfum die goed blijft zitten. Ik heb een huidtype waar geurtjes niet lang ruikbaar blijven. Eau de toilettes hoef ik eigenlijk al niet aan te schaffen, die zijn binnen een uur net zo hard weer verdwenen. Ik gebruik daarom eigenlijk alleen eau de parfum, maar ook daar zit per merk verschil in qua houdbaarheid wanneer je hem hebt opgespoten. Ik heb echter nu een sterke parfum dames gevonden die zo ontzettend lekker ruikt en tegelijk de hele dag goed blijft zitten: Marc Jacobs – Decadence eau de parfum. Als ik deze parfum in een woord zou moeten omschrijven dat is dat hemels. Zo warm en zo verleidelijk, maar bovenal blijft hij na opspuiten de hele dag ruikbaar. En dat is zo fijn bij een heerlijke pafum als deze! Wanneer jij de lekkerste parfum zoekt die goed ruikbaar blijft, dan kan ik je Decadence sterk aanbevelen. Je kan hem online bij Bol.com bestellen.

De heerlijkste sterke parfum dames is Decadence van Marc Jacobs. Bestel online!

sterke parfum dames

Dé parfum die goed blijft zitten

Decadence is voor mij de grote winnaar wanneer het gaat om de parfum die goed blijft zitten gedurende de dag. Ik heb ontzettend veel parfums van de grote merken uitgetest, van Dior tot Chanel, van Roberto Cavalli tot Yves Saint Laurent. Voor mij is deze parfum van Marc Jacobs degene die het langst ruikbaar blijft. Maar dat hij goed blijft zitten is een ding, maar mensen lief wat is de geur van Decadence onbeschrijflijk lekker. Wanneer je echt een speciaal parfum zoekt welke verleidelijk en luxueus ruikt, dan is Decadence voor jou the one.

Marc Jacobs – Decadence geurnoten

Wanneer we kijken naar de geurnoten van Decadence dan zien we allerlei lekkernijen voorbij komen. Laten we eens kijken naar de top-, hart- en basisnoten die deze parfum zo uniek maken:

– Topnoten: Pruim, Iris en Saffraan
– Hartnoten: Bulgaarse Roos, Arabische Jasmijn (Sambac) en Orris (wortelextract)
– Basisnoten: Amber, Vetiver en Papyrusriet

Ja, dat zijn geen alledaagse geurnoten die je ook tegenkomt in de goedkopere parfums die snel vervliegen. Wanneer jij een sterke parfum dames zoekt die niet alleen de hele dag goed blijft zitten maar ook nog eens goddelijk ruikt, dan is Marc Jacobs – Decadence eau de parfum mijn absolute aanrader. Niet voor niets is dit zo’n populaire parfum op Bol.com! En even terzijde…is de flacon ook niet een plaatje?