Stinkende schoenen? Verwijder geurtjes met geurvreters!

stinkende schoenen

Herken jij het vervelende probleem van vieze geurtjes in je schoenen? Vaak zijn zweetvoeten hiervan de oorzaak. Voeten hebben gedurende de dag veel te verduren en dat uit zich in overmatig  transpireren. Zeker in gesloten schoeisel met rubberen zolen kan dit zich uiten in vervelende geuren. Er is een simpele en doeltreffende oplossing op de markt die dit soort geurtjes in een handomdraai tegen gaat, namelijk het gebruik van een geurvreter. Dit zijn dunne zooltjes die je in je schoen legt. Zweetgeur wordt hier direct in opgenomen en alle soorten vieze luchtjes blijven minimaal tot drie maanden weg.

Het bestverkochte én hoogst gewaardeerde product op Bol.com tegen stinkende schoenen zijn de Geurvreters Comfort van het merk Benckmar. Deze flinterdunne zooltjes absorberen zowel het zweet als de lucht die het creëert. De klantenreviews zijn erg positief. Zo wordt er verteld dat zolen comfortabel zijn om op te lopen en dat ze doen wat het belooft. Voor €3,99 heb je al twee zooltjes, maar bestel je meteen 6 paar, dan betaal je slechts €3,19.  Ideaal wanneer je voor het hele jaar klaar wilt zijn met vieze geurtjes uit schoeisel!

Bestel hier de Geurvreters Comfort vanaf €3,19 online bij Bol.com!

stinkende schoenen

 Stinkende schoenen voorkom je eenvoudig met de Geurvreters Comfort

Wil jij een snelle, effectieve en bovenal betaalbare oplossing tegen zweetgeurtjes in schoenen, kies dan voor de transpiratie absorberende zooltjes van Geurvreters Comfort. De flexibele zolen nemen de zweetgeur direct weg en vermindert daarnaast ook nog eens de kans voetschimmel. Je kan dus stellen dat het gebruik van dit soort inlegzolen de algehele voetconditie verbetert. Nog een extra reden om de aanschaf te overwegen! Je schoenen zullen bovendien langer mooi blijven wanneer je ze draagt, gezien er geen zweet meer wordt opgenomen door de schoen zelf.

De klanten van Bol zijn het erover eens, dit is het beste product tegen stinkende schoenen. Het is prettig en makkelijk in gebruik, het maakt zijn beloftes waar en gaat minstens drie maanden mee, dag in dag uit. Je kan ze eenvoudig online bestellen in de webshop. Bestel je er meteen zes, dan krijg je ook nog eens een fijne staffelkorting! En zo kan je ook meteen meerdere paren schoeisel voorzien van deze handige inlegzolen. Ook scheelt het weer een bezoek aan de drogisterij of apotheek. Wat mij betreft is het de aanschaf meer dan waard, want het betekent echt een wereld van verschil.

Voorkom stinkende schoenen met de Geurvreters Comfort. Bestel ze eenvoudig online!

stinkende schoenen

Beleef langer plezier aan je mooie schoenen

Ben je zuinig op je sneakers, pumps, ballerina’s of instappers? Bekijk dan eens het complete aanbod bij Bol. Je vindt er namelijk nog tal van andere schoenproducten zoals schoenlepels, schoenpoets sets, veters in alle soorten en maten of zelf een deodorant voor een snelle verfrissing. Ideaal om mee te bestellen wanneer je ook inlegzooltjes koopt, zo ben je in klap klaar. En heb je nog een cadeaubon liggen? Dan kan je jezelf een stel fris ruikende schoenen cadeau doen voor het komende jaar!