Sundepil kopen? Bestel de 10-delige Ontharingspads set!

sundepil kristalpad kopen

Zoek je een manier om pijnloos en snel te ontharen? Dan is de Sundepil set een grote aanrader! Deze set bestaat uit twee formaten pads waarmee je eenvoudig kunt ontharen. Je hoeft alleen maar ronddraaiende bewegingen te maken over de droge huid. De haartjes worde zacht verwijderd en de huid gepolijst. Het resultaat? Een zijdezachte huid! 

Ben jij al bekend met het fenomeen ontharen door kristalpads? Veel mensen zweren bij deze methode, omdat het pijnloos en snel gebeurt. De Sundepil set is een 10-delige complete set met een grote en kleine pad. Je kunt hiermee benen, armen, gezicht, bikinilijn of oksels scheren zonder het gebruik van een scheermesje, maar door middel van superfijne kristalletjes wat een verkwikkende werking heeft op de huid. Hierdoor worden niet alleen haartjes zacht verwijderd, maar de huid wordt tegelijkertijd gepolijst. Het resultaat is een zijdezachte huid! Je kunt de complete 10-delige set Ontharingspads voor €9,95 online bestellen in Bol.com.

sundepil
bestel knop 2

 –

Sundepil pads voor oksels, bovenlip of bikinilijn

Zoek je een ontharingsmethode wat voor alle gebieden bruikbaar is? Dat is dit product een goede aanschaf. Door de twee formaten remover kun je namelijk overal ontharen. Gebruik de grote voor grotere oppervlakten zoals benen of armen en de kleine pad voor kleinere delen als bovenlip of bikinilijn. De set is zowel voor mannen als vrouwen bruikbaar. Je hoeft alleen maar met lichte druk de pads op de droge huid ronddraaiende bewegingen te maken, zowel met de klok mee als tegen de klok in. Je merkt dat de haren mild verwijderd worden en dat de huid zacht en haarvrij aanvoelt. De haartjes blijven langer weg ten opzichte van gewone scheermesjes, omdat ze tot aan de wortel verwijderd worden. Ook ideaal om mee te nemen op vakantie!

Ontharingspads bestellen

Bij de webwinkel Bol.com kan je de complete set bestellen voor €9,95. Je ontvangt dan twee formaten removers en voor elk de bijbehorende pads. Dan kan je weer even voort, want wellicht dat dit wel eens jouw nieuwe favoriete scheermethode wordt. Tenslotte neemt dit product de laatste jaren niet voor niets flink toe in populariteit! Het is makkelijk, effectief en betaalbaar. Het merk Sundepil wordt ook steeds bekender. Het mooie met deze methode is namelijk dat je alle gebieden snel en langdurig kunt ontharen, al is het maar alleen de haartjes op de bovenlip!

 Onthaar pijnloos en snel met Sundepil. Koop hier de 10-delige ontharingsset!

Allure Kristalpad
bestel knop 2

Beauty aanraders

Veel beautybloggers zijn het erover eens: ontharen met een kristalpad is effectief en gebeurt snel. Er zijn nog veel meer handige beauty aanraders die je bij Bol kunt bestellen! Zo is er Blotting Paper verkrijgbaar, wat zorgt dat overtollige glans van je gezicht verwijerd wordt in een handomdraai. De Brushegg is een tool waarmee je snel en effectief make-up kwasten grondig kunt reinigen. De Haar Handdoek houdt je haar droog bij elkaar na het douchen met de comfortabele microvezel doek. Bekijk ook eens de rest van het assortiment! Vandaag bestellen betekent meestal morgen in huis!