Mijn Symbion Forte ervaringen

symbion forte ervaringen

Symbion Forte, misschien heb je er weleens van gehoord. Het is een voedingssupplement wat ik regelmatig slik.  Het is een kwalitatief hoogwaardig probioticum en het bevat ook een zogenaamd prebioticum. Waarvoor ik het voornamelijk slik is wanneer ik last heb van Candida gerelateerde klachten. Wanneer ik voel dat mijn blaas en mijn darmen klachten hebben als kramp, het gevoel van een zwemband om te hebben of een bepaalde druk. De klachten verplaatsen zich steeds in mijn buik en ook in mijn onderrug voel ik het. De ontlasting is wisselend en ik voel me gewoon niet goed in mijn vel. Heel lang heb ik gezocht naar natuurlijke supplementen die mij hierbij konden helpen de bacteriën en schimmels weer in balans te brengen en zo snel van de Candida af kon komen. Symbion Forte werkt bij mij, samen met Candiplex Strong, verreweg het beste. In dit artikel vertel ik meer over mijn Symbion Forte ervaringen. Wanneer ik bij klachten deze supplementen neem voel ik het met de dag afnemen, en mensen die zelf soortgelijke klachten ervaren weten wat een opluchting dit kan zijn!

Symbion Forte kan je voor €32,99 online bestellen bij Bol.com

Waarom kiezen voor Symbion Forte?

Symbion Forte is een ontzettend goed hulpmiddel om jouw darmflora weer in balans te krijgen. Dit klinkt hetzelfde als een van de vele supermarktproducten die dit ook beloven, maar er zit wel degelijk een verschil van kwaliteit in, mede door de samenstelling van het product. Wanneer je merkt dat je buikklachten hebt, bijvoorbeeld door een schimmelinfectie of disbalans in je bacteriënhuishouding, doet Symbion Forte zijn werk om dit te herstellen. Door het samen te slikken met Candiplex Strong, krijg je een echte power boost die schimmel gerelateerde klachten tegengaan. Zelf heb ik dit ondervonden door eerst genoeg research te doen en andermans positieve ervaringen te lezen. Omdat ik zo lang met buik gerelateerde klachten rondliep zonder dat ik exact mijn vinger erop kon leggen wat ik mankeerde (ook mijn huisarts kon mij niet helpen, die ‘geloofde’ niet in Candida en stuurde mij met ademhalingsoefeningen naar huis) was ik bereid om deze supplementen te proberen. En toen ervaarde ik vrijwel direct een enorm verschil en ging het dag na dag de goede kant op. Een flesje Yakult kan dit verschil niet maken.

Het medicijn tegen Candida

Ik kan zeggen dat ik het als een verademing ervaar als het gaat om Candida sinds ik dit supplement ken. Ik had vaak last van mijn darmen, blaas en onderrug en nu, wanneer ik soortgelijke klachten voel opkomen, pak ik Symbion Forte en Candiplex Strong erbij. Mijn Symbion Forte ervaringen zijn zodanig positief dat ik altijd een potje in huis heb. Wanneer ik een zwakke weerstand heb neem ik af en toe aan capsule en wanneer de Candida dreigt op te spelen kan ik het direct onderdrukken door het samen met Candiplex Strong te nemen. Ik ben heel blij dat ik achter deze combinatie gekomen ben en ik hoop dat jij als lezer er ook wat aan zal hebben. Voor mij was dit in elk geval de oplossing tegen Candida.