Tend Skin Solution review: zeg vaarwel tegen scheerbultjes

Tend Skin Solution review

Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat ingegroeide haartjes en scheerbultjes absoluut niet iets is waar we op zitten te wachten. Ze zijn onhandig, vervelend en ze kruipen echt onder de huid (dat was de laatste woordspeling, ik zweer het). Ik heb veel tijd en geld geïnvesteerd in het voorkomen van ingegroeide haartjes – ik krijg er tonnen van op de achterkant van mijn benen – dus ik was enorm nieuwsgierig geworden toen ik Tend Skin Solution tegenkwam. Tend Skin belooft de oplossing te zijn voor ingegroeide haartjes, rode bultjes, jeuk, een rode huid, pijn en andere huidirritatie als gevolg van ontharen. In deze Tend Skin Solution review deel ik mijn ervaringen met dit veelbelovende product.

Over Tend Skin Solution

Tend Skin Solution is de oplossing voor ingegroeide haartjes, rode bultjes, jeuk, een rode huid, pijn en andere huidirritatie als gevolg van het verwijderen van ongewenste haargroei. Met name de bikinilijn, oksels, benen en bij de heren het gezicht, vertonen al snel een rode huid, ingegroeide haartjes en irritatie na het ontharen. Een fles van 118ml kost €35,99 en een fles van 236ml €49,50. Beide formaten kan je op bol.com bestellen.

In het begin zag ik de meer dan 3000 beoordelingen van bijna vijf sterren op Amazon. En ik dacht: oké, ik ben onder de indruk. Wat heb je nog meer voor me, Tend Skin? Nou, laat me je vertellen, ze hadden veel voor mij. Het werkt magisch op die vervelende beenhobbels – en dat is precies waar ik mee worstel – dus ik hapte naar adem toen ik meteen een aanzienlijk verschil zag na slechts één gebruik.

Mijn eerste ervaring met Tend Skin Solution

Ik dacht eerlijk gezegd niet dat dit zou werken. Mijn benen zitten al sinds mijn 12e (dus nu 17 jaar) onder de ingegroeide haartjes. Ik heb zowat elke scrub en remedie geprobeerd die er is. Toen ik heb product ontving had ik eerst een paar minuten met de borstel geschrobd en daarna Tend Skin aangebracht. Mijn benen en oksels waren al aanzienlijk verbeterd na slechts een keer aanbrengen. Ik ben benieuwd hoe mijn benen er na een week uit zullen zien! Ik draag nooit korte broeken en draag zelden rokken en jurken. Maar als dit zo doorgaat zal dat veranderen.

Tend Skin Solution review
Voor en na bij de oksels na 3 dagen gebruik

Hoe bevalt Tend Skin Solution me nu?

Mijn scheerbultjes waren erg, niet alleen bij mijn benen maar ook mijn oksels. Het zag er gewoon verschrikkelijk uit en ik had gedacht dat ik naar een dermatoloog moest. maar wat onderzoek leidde me naar Tend Skin. Ik had gedacht dat dit gewoon een hoop onzin was totdat ik een recensie zag met foto’s die veelbelovende resultaten hadden. Na ongeveer drie dagen zag ik fantastische resultaten. De roodheid was veel minder en de hoeveelheid bultjes was sterk afgenomen.

Ook als je een man bent met krullend haar, maar onderhevig zijn aan ingegroeide haartjes en scheerbultjes/wondjes, is dit product voor jou. Stop niet met het gebruik van het product als het eenmaal werkt, je moet het blijven gebruiken. Dan zal je volledig verlost zijn van de bultjes en ze zullen niet meer terugkomen, zo is mijn ervaring.

Tend Skin Solution review
Mijn benen zijn na gebruik van Tend Skin Solution veel rustiger en vrijwel bultjesvrij

Kan ik Tend Skin Solution aanbevelen?

Als je maar al te bekend bent met deze worstelingen, dan is dit product zeker het proberen waard. Het is een geweldige remedie tegen ingegroeide haartjes en scheerbultjes veroorzaakt door scheren, laserverwijdering, harsen of elektrolyse. Je doet enorm lang met een fles en krijgt daarmee veel waar voor je geld. Ik ben inmiddels bijna door mijn tweede fles en ik ben enorm enthousiast. Voor mij is dit het beste product tegen scheerbultjes die ik tot nu toe ben tegengekomen. Ik wens je in de toekomst een zachte en gladde huid, vrienden.

Tend Skin Solution review

U leest: Tend Skin Solution review: zeg vaarwel tegen scheerbultjes

Ook populair: Vlekken door zelfbruiner verwijderen van de huid en textiel