The Body Shop Hair Mist review

the body shop hair mist haarparfum review

Ik heb laatst The Body Shop Apricot & Agave Hair & Body Mist opgehaald en kan ik gewoon zeggen dat dit spul geweldig is! The Body Shop heeft onlangs hun Hair & Body Mist geïntroduceerd in vijf verschillende geuren en ik heb er domweg een opgepikt. Het was eigenlijk een heel spontane aankoop, maar ik ben zo blij dat ik hem meegenomen heb!. In deze The body shop hair mist review vertel ik jullie meer over de heerlijke Apricot & Agave haarparfum spray!

The body shop hair mist review

Een heerlijke geur die lang blijft hangen

The Body Shop Apricot & Agave Hair & Body Mist heeft 150ml inhoud en kost €13. Ze zijn verkrijgbaar in vijf geuren zoals ik hierboven al zei en de formule kan op je haar of je lichaam worden gebruikt. Ik hou echt van sommige van de parfums en nevels van de Body Shop, maar dit is lang niet altijd zo bij al hun producten. Hun producten zijn ofwel erg zwak, of mijn lichaamschemie houdt gewoon niet van hun formules. Dat gezegd hebbende, dacht ik dat de The Body Shop Apricot & Agave Hair & Body Mist behoorlijk sterk was met een uitstekende worp en blijft hangen in zowel mijn haar als op mijn lichaam. De geur is ook vrij uniek! Het is geen zoete, fruitige geur zoals je van abrikoos zou verwachten. Ik weet eigenlijk niet eens wat ik ruik als ik dit vernevel. Ik begrijp de abrikoos of de agave niet, maar het is deze verwrongen geur met een mooie geur eraan. Het is best leuk en ruikt fris!

The body shop hair mist review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Mijn The body shop hair mist review geeft dit product 5 sterren

Ik verstuif dit meestal op mijn vochtige haar en ga verder met stylen zoals gewoonlijk. De geur zweeft de hele dag om me heen, zelfs met mijn haar omhoog! Op mijn lichaam heeft het een heel fijn uithoudingsvermogen dat me verraste omdat ik verwachtte dat het zwak zou zijn. Al met al een heerlijke aankoop, mijn The Body Shop hair mist review geeft dit product 5 sterren! Ik raad je aan deze eens te bekijken.

Ook populair: CeraVe cleanser van Kruidvat review: zeer zacht en effectief