The Body Shop Mango Softening Body Butter review

The Body Shop Mango Softening Body Butter review

De body butters van The Body Shop zijn een van mijn absolute favorieten, de textuur, de geur, Vegan en nu hebben ze de lijn vernieuwd door een betere milieuvriendelijke verpakking en Fair Trade ingrediënten van over de hele wereld te creëren. In deze The Body Shop Mango Softening Body Butter review vertel ik je meer over deze heerlijke en voedende body butter met een sappige, zachte geur van mango. De Body Butter kan je bij bol.com bestellen voor €28,49 (200ml).

The Body Shop Mango Softening Body Butter review

De formule

Gemaakt met 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder Community Fair Trade-mangozaadolie uit India, handgemaakte Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana en Community Fair Trade-paranootolie uit Peru, onze vochtinbrengende crème voor het lichaam laat de droge huid zachter, gladder en gevoed 96 uur vocht. Het geeft je zelfs een natuurlijk ogende gloed.

De verpakking

Deze sappig ruikende, intens romige Body Butter wordt nu geleverd in een recyclebare verpakking met een aluminium deksel en een 100% gerecyclede plastic bak, inclusief Community Fair Trade gerecycled plastic uit India.

The Body Shop Mango Softening Body Butter review

Mijn ervaringen met The Body Shop Mango Body Butter

Ik vind The Body Shop Mango Softening Body Butter heel lekker omdat het een dikke textuur heeft. Het smelt prachtig als het in contact komt met de huid, is niet vettig en houdt elke droge huid een tijdje goed gehydrateerd. Het is niet nodig om te vermelden dat het goddelijk ruikt. Ik ben helemaal weg van mango maar er zijn verschillende andere geuren voor het geval je deze niet lekker vindt, bekijk ze gewoon.

U leest: The Body Shop Mango Softening Body Butter review

Ook populair: 6x de beste badolie voor een droge huid die hydrateert en verzacht