The Body Shop Tea Tree Oil review: een fijn hulpmiddel bij acne

The Body Shop Tea Tree Oil review

Dit product staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik heb altijd positieve recensies over deze olie gehoord en het was iets dat ik voor mijn huid wilde proberen, omdat ik een gecombineerde vette huid heb die vatbaar is voor puistjes. Tea tree is namelijk een van de ingrediënten is die erg populair is voor de vette en onzuivere huid. Reden genoeg voor mij om de populaire tea tree olie te proberen, In deze The Body Shop Tea Tree Oil review lees je hoe het mij bevallen is!

Ik heb altijd gedacht dat een dergelijk product geweldig kan zijn voor mijn huid, daarom besloot ik het eindelijk te kopen. Ik wilde ook een gezichtsmasker uit deze collectie kopen, omdat gezichtsmaskers mijn favoriete producten zijn om uit te testen, maar ik besloot om eerst olie te proberen en daarna als ik het leuk vind ook voor gezichtsmaskers te gaan. Je kan bij bol.com een set van 5 x 10ml flesjes bestellen voor €31,98.

The Body Shop Tea Tree Oil review

Over de verpakking

De verpakking is super simpel. Het is een donkergroene glazen fles die 10 ml product bevat. Ze zeggen dat dit een zuiverende oplossing is die je twee keer per dag kunt gebruiken. Je kunt het op gerichte plekken gebruiken om ze sneller te laten genezen, of je kunt een kleine hoeveelheid gebruiken op plekken waar je vlekken hebt. Voor mij is dat gebied altijd kin, omdat ik daar de hele tijd hormonale acne krijg. Helaas is er niets dat je kunt doen aan hormonale acne, je kunt het niet stoppen. Ik heb dit product voornamelijk aangeschaft om me te helpen met kin situaties, ik dacht dat dit me zou kunnen helpen dat gebied onder controle te houden.

Mijn ervaringen met The Body Shop Tea Tree Oil

Ik weet niet zeker hoeveel positieve recensies ik over dit product heb gelezen, maar het zijn er zeker veel. Dit is absoluut een hyped product, waarschijnlijk een van de meest populaire The Body Shop-producten aller tijden. Ik begon dit product een paar maanden geleden te gebruiken en ik begon in het begin een heel kleine hoeveelheid te gebruiken. Ik wilde mijn huid eerst laten wennen aan dit product, dat is altijd een manier om te gaan met een nieuw product, vooral iets waar je niet bekend mee bent. 

Ik gebruik de olie voor mijn kin en wangen. Ik krijg nu soms ook puistjes op mijn wangen, omdat ik regelmatig een mondmasker draag. Ik had nooit last van mijn wangen, maar nu moet ik daar ook aan werken. Dit product helpt zeker, maar ik weet niet zeker of het zo geweldig is als de meeste mensen beweren. Ik heb het gevoel dat het helpt bij het genezingsproces, maar het geeft geen enorme resultaten. Het duurt nog behoorlijk lang voordat de littekens en roodheid die achterblijven na een puistje, weg zijn. 

Het helpt om de onrustige huidtextuur vrij goed kwijt te raken, dus daarvoor is het een redelijk goed product. Helpt het de huid om minder acne te produceren? Het is moeilijk te zeggen, ik heb nog steeds de hele tijd hormonale puistjes op mijn kin. Ik krijg ook puistjes op de wangen, maar nogmaals, dat komt door het dragen van het masker, je kunt er helaas niet veel aan doen.

The Body Shop Tea Tree Oil review

Zou ik dit product aanbevelen? 

Ik heb het gevoel dat dit een goed product is, ik vind het leuk. Het is geweldig om iets te vinden dat helpt bij acne, omdat acne zo moeilijk is om mee om te gaan. Ik zou je aanraden om jezelf niet te veel te hypen voordat je dit gebruikt, omdat ik verwachtte dat het een wonder zou zijn vanwege alle positieve recensies. Nogmaals, het kan wonderen voor je doen, dus wie weet, misschien is mijn huid gewoon een beetje te kieskeurig! Ik denk dat je de olie het beste kan zien als een hulpmiddel en niet als een wondermiddel en in die zin is het gewoon een goed product waar je huid veel baat bij kan hebben.

U leest: The Body Shop Tea Tree Oil review: een fijn hulpmiddel bij acne

Ook populair: La Mer Eye Cream dupe: Heimish Marine Care Eye Cream!