The Hair Fuel review: een verdubbeling in haargroei

the hair fuel review

Op bol.com stuitte ik op The Hair Fuel: een vegan haargroeimasker die jouw hoofdhuid boosten en je haar een groeispurt geven. Geen quick fix, maar een blijvende transformatie om jouw beste haar te groeien. Gezien ik mijn haar graag een groeiboost zou geven besloot ik het product te bestellen en een maand lang te testen (een 4 weken pakket met elke week 1 haarmasker ter gebruik kost €48,99). In deze The Hair Fuel review deel ik mijn ervaringen met dit product!

Bestel The Hair Fuel voor 4 weken voor €48,99 op bol.com

The Hair Fuel review

Over de ingrediënten

Dry mix: Brassica Hirta Seed Extract, Brassica Juncea Seed Extract, Capsicum Frutescens Fruit Powder, Cafeïne, Sucrose, Oryza Sativa Powder

Oliemix: Olea Europaea (Olijf) Fruit Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Mentha Piperita Leaf Oil

  • De formule is vegan en dierproefvrij.
  • Het mosterdzaad werkt stimulerend en bevordert de haargroei. Het is ook een rijke bron van vitamine A.
  • Het cayennepeper-extract stimuleert de doorbloeding van de huid naar het gebied, wat niet alleen de tinteling veroorzaakt, maar ook helpt bij de haargroei.
  • Ricinusolie wordt gemengd met andere drageroliën in het oliemengsel.

Het verhaal over mijn haar

Ik heb een zeer uitdagende geschiedenis met mijn haar. Het gaat terug naar het beschadigen met bleekmiddel in mijn tienerjaren, het afscheren tegen de tijd dat ik 19 was, en het binnenhalen van een aantal modellencontracten die allemaal afhankelijk waren van mijn prachtig geschoren hoofd. Mijn haarreis stopte toen ik begin twintig was terwijl ik door banen waadde met een schattige pixiesnit voordat ik me realiseerde dat ik mijn lange haar weer wilde.

Helaas leidde mijn wispelturigheid me terug naar bleekmiddel. Hoewel ik er nu vanaf ben, blijven de schadelijke nawerkingen hangen. Gelukkig ziet mijn nieuwe haargroei er gezond en glanzend uit, waardoor ik me afvraag waarom ik ooit genoegen heb genomen met de platinablonde matte lokken.

Hoewel ik gezond eet en vertrouw op voeding om mijn haargroei en huidglans te stimuleren, is het nog steeds niet genoeg. Ik ben begin 30 en haar is nog steeds niet mijn sterkste punt. Je kunt niet alles winnen – ik had het geluk om een ​​mooie huid te hebben en de wereld houdt van balans, dus ik ga als een kampioen met mijn ultradunne slappe lokken om. Toen ik hoorde van het vermogen van Hair Fuel om de lengte te vergroten door plaatselijke toepassing van een haarmasker, was ik behoorlijk verkocht. Ik hou niet van het nemen van pillen en het eten van dagelijkse vitamines, dus ik geef de voorkeur aan de actuele route.

Het gebruik je The Hair Fuel?

Dit deel is rommelig. Als je denkt dat je ‘s avonds met een fantastisch masker gaat schitteren, moet je je verwachtingen bijstellen. Het pakket wordt geleverd met een poederpakket, een oliepakket, een applicatorfles en een douchekap. Ik vulde de applicatorfles voor een derde met warm water en goot het poeder in de fles. Doe dit onderdeel in de gootsteen, want er is veel van mijn product gemorst. Het is een rommelig proces! Ik wou dat er een kleine kartonnen trechter bij zou komen om al het product er goed in te krijgen.

Het mengsel was moeilijk goed te mengen, ondanks dat het een tijdje werd geschud, en een beetje applicatie kwam er poederig en klonterig uit. Nadat ik het op de hoofdhuid heb aangebracht, doe ik de dop erop en stel ik de timer in op 45 minuten. Na gebruik goed uitspoelen en pas op dat er geen product op uw gezicht of in uw ogen komt. Spoel extreem goed af, vooral van je gezicht. Shampoo en conditie zoals gewoonlijk. Herhaal het proces wekelijks.

The Hair Fuel review

Het aanbrengen van The Hair Fuel

Nadat ik het mengsel had gemengd, bracht ik het over mijn hele hoofdhuid aan en masseerde het in. Toen de douchemuts op was, leunde ik achterover om verder te werken. Ik had het branderig gevoel niet verwacht, dus toen mijn hoofdhuid begon te branden, moest ik even opzoeken of dit normaal was. Blijkbaar is dat zo.

Die eerste sessie was het meest oncomfortabel in termen van verbranding en tintelingen. De daaropvolgende sessies leken draaglijker. Naast de verbranding is de geur erg sterk, al doet hij vooral denken aan pepermunt en wat peperige kruiden.

Een woord van waarschuwing: WEES VOORZICHTIG wanneer u het masker onder de douche afspoelt. Open uw ogen niet voordat het masker grondig is afgespoeld en u uw gezicht wast. De restanten van het masker zullen ervoor zorgen dat uw ogen en gezicht gaan branden, dus probeer af te spoelen zonder dat er afvloeiing op het gezicht komt.

De geur kwam me heel bekend voor en ik realiseerde me dat het eerste ingrediënt op de lijst met droge ingrediënten Brassica Hirta Seed Extract is, een mosterdzaadje. Ik kreeg dit gele extract altijd stevig op mijn borst toen ik ziek was in Oekraïne om de extractie van slijm te bevorderen en congestie te verlichten. Het maakte mijn borst tintelend en rood, a la mask.

The Hair Fuel review: de resultaten

De firma adviseert de behandeling minimaal drie maanden wekelijks te doen. Ik heb het een maand geprobeerd, dus ik benader dit vanuit het perspectief van haargezondheid, niet alleen vanuit groei. Een ding dat me opviel, is dat mijn hoofdhuid niet zo vettig wordt tussen wasbeurten door, waardoor ik het gebruik van shampoo kan verminderen. Dat is een overwinning in mijn boek voor haargezondheid.

  • Wat haaruitval betreft, merkte ik geen dramatisch verschil. Ik laat het haar meestal in bosjes van me drijven als ik conditioneer na het wassen, en mijn haar blijft helaas klonteren onder de douche. Ik zie iets minder haaruitval als ik doorkam of borstel, maar niets baanbrekends. Mijn haar is om te beginnen vrij dun en er is geen geknoei met de natuur, zo lijkt het. Het blijft redelijk dun.
  • Haargroei? Mijn haar groeide ruim 2 centimeter in de maand dat ik het product gebruik. Ik begon op 39 centimeter en eindigde over de 41 centimeter. Mijn haar groeit gemiddeld 1 centimeter per maand. Dus dat is al met al een flinke groei-boost! Dat is bijna het dubbele en dat vind ik indrukwekkend.
The Hair Fuel review

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut. De ingrediënten zijn volledig natuurlijk, hebben bewezen voordelen en stimuleren de hoofdhuid. Mijn haar groeit ruim het dubbele dan normaal en ik ben daarom van plan het product nog enkele maanden te gebruiken tot ik de lengte heb ik die ik graag wilde bereiken. Een aanrader wanneer je een vegan, natuurlijk en dieproefvrij haargroeimiddel zoekt!

U leest: The Hair Fuel review: een verdubbeling in haargroei

Ook populair: Maui Moisture conditioner review: tropisch paradijs in een flesje

Dit vind je misschien ook leuk: