Thermo panty in huidskleur kopen? Bestel de TikTok fleece panties!

Thermo panty huidskleur

Terwijl ik door TikTok scrolde, schrok ik toen ik een vrouw in de sneeuw zag met een panty aan wat leek op de huid van haar benen. Het bleek dat haar doorschijnende panty’s eigenlijk slim geconstrueerde met fleece gevoerde kousen waren. Influencers en merken beweren dat het product het uiterlijk geeft van doorschijnende panty’s terwijl het de warmte van thermische leggings toevoegt. Ik wilde zien of ze de hype waard waren. Ik heb een met thermo panty in huidskleur van €24,99 bij bol.com gekocht die door een TikTok-er werd aanbevolen.

Deze thermo panty in huidskleur is verkrijgbaar in diverse tinten, van zwart, “coffee” en grijs in volledig strakke stijlen. Ze komen voornamelijk in one size, maar gelukkig zijn er ook aanbieder die wel diverse maten aanbieden. Ze zijn in elk geval enorm stretchy. Hoewel de panty in verschillende tinten verkrijgbaar zijn, had de huidkleurreplicerende huid eronder één lichte huidskleur.

Thermo panty huidskleur

Thermo panty in huidskleur: mijn review

Ik heb de panty binnen en buiten getest op een koude winterdag. De panty’s waren van goede kwaliteit: dik, glanzend aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant. Gelukkig was het mede door de stretch geen moeizaam proces om ze aan te trekken. Ik ben zelf 1.78 en voor mij was de one size panty ruim genoeg. De dikke panty’s met hoge taille maakten mijn buik en dijen glad. Ik droeg ze door het hele huis en buiten, en vond ze de hele dag aangenaam warm en comfortabel.

Ik droeg de panty onder een minirok en laarzen, en ging naar buiten toen het 2 graden was. Hoewel mijn benen niet per se warm aanvoelden, vroren ze ook niet. Terwijl ik rondliep, voelden de naden niet merkbaar onaangenaam aan en de panty’s kropen niet langs mijn heupen. De compressie-achtige materialen hielden me ook warmer dan wanneer ik een dikke panty had gedragen.

Al met al snap ik de trend, het is leuk om een huidkleurige look te kunnen dragen zonder dat je benen eraf vriezen. Vooral onder zwarte jurkjes of rokken met laarzen vind ik het mooi. Ik zal ze met veel plezier blijven dragen!

U leest: Thermo panty in huidskleur kopen? Bestel de TikTok fleece panties!

Ook populair: De lekkerste chai latte maak je zelf met de Drink Me Chai poeder