Thierry Mugler Alien kopen? Bestel 30ml parfum online!

thierry mugler alien

In dit artikel review ik mijn meest favoriete geur of all time, namelijk Alien van het bekende merk Thierry Mugler! Ik was jarenlang op zoek naar een geurtje wat goed blijft hangen, de hele dag door. De meeste geurtjes hebben namelijk de neiging om al na enkele uren te verdwijnen, zelfs die van gerenommeerde merken als Marc Jacobs. Ik weet niet of het met mijn huidtype te maken heeft, maar met de Mugler geurtjes ben ik met slechts enkele spraytjes de hele dag voorzien van een heerlijke geur.

Ik hou van warme, oriëntaalse parfums. Ik kan zeggen dat de Thierry Mugler Alien eau de parfum hier heel goed bij aansluit. De geur is heel bijzonder, met houtachtige noten en ook amber erin verwerkt. Ik krijg regelmatig complimenten en vragen over welk geurtje ik draag. Voor mij is dat zeker de bevestiging van de houdbaarheid van dit product, want die is echt fantastisch! Hoewel de aanschaf niet bepaald een koopje is, haal je er wel weer heel veel waarde uit omdat er slechts enkele spraytjes van nodig zijn. Je doet dus heel erg lang met deze fantastische parfum!

Bestel Alien eau de parfum in 30, 60 of 90 milliliter vanaf €63,95 online! 

thierry mugler alien

Thierry Mugler Alien parfum kopen

Houd jij van bijzondere parfums die lang blijven hangen? Dan is Thierry Mugler verreweg het beste merk wat je kan overwegen. Ik heb in mijn parfumzoektocht al vele merken uitgeprobeerd maar geen bleef zo goed hangen als alle exemplaren van dit merk. Andere geuren die ook ontzettend goed bevallen zijn Womanity en Angel. Deze zijn ook vrij populaire parfumtitels die steeds populairder lijken te worden. Ik denk dat steeds meer mensen ontdekken dat dit een fantastisch aanschaf is die het  geld meer dan waard is.

Op Bol.com kan je online de heerlijkste geuren bestellen, waaronder ook Thierry Mugler Alien. Je hebt de keuze uit 30, 60 of 90 milliliter. Dit is natuurlijk ook een perfecte cadeausuggestie voor een bijzonder persoon, want zo’n prachtig flesje krijg je niet zomaar. De vormgeving alleen al is uniek en anders dan alle andere geuren. Wat mij betreft is dit de parfum die zowel voor dagelijkse bezigheden als voor feestelijke gelegenheden geschikt is. Je kan er alle kanten mee op en dat maakt het heel prettig draagbaar.

Thierry Mugler parfums kan je ook hier op Bol.com bestellen!

thierry mugler alien

Jouw online parfumerie

Bij Bol kan je online shoppen voor alle bekende parfums van de beste merken. Kies jij voor een Armani geur of een Dolce & Gabbana? De meest exclusieve geuren vind je hier op een rijtje. Het mooiste is natuurlijk ook dat je hiervoor cadeaubonnen kan gebruiken! Dus heb jij nog een Bol bon liggen in de la? Pak hem er dan snel bij want dit scheelt natuurlijk een hoop geld!