TikTok legging kopen? Bestel TikTok leggings voor €24,95 online!

tiktok legging kopen

Wik jij graag de TikTok legging kopen die viral gaat? Als je de afgelopen maanden wat tijd op TikTok hebt doorgebracht, heb je waarschijnlijk de TikTok legging gezien op elke influencer die over je feed danst. De populaire broek is ook geliefd bij actrice Skai Jackson, turnster Aly Raisman, actrice-zangeres Keke Palmer en de Amerikaanse Bachelor-deelnemer Madison Prewett.

Als zelfverklaarde legging-enthousiasteling wist ik dat ik ze zelf moest proberen. Ik ben dol op een goed paar elastische, nauwsluitende leggings, en de verscheidenheid aan stijlen, lengtes en kleuren van de TikTok legging collectie die ik op bol.com vond deed me kwijlen over mijn toetsenbord. Nadat ik een paar van de Easylux Fit™ TikTok leggings die te koop waren voor €24,95, eenmaal aanhad, heb ik ze een paar slopende trainingen – en een paar relaxte loungesessies – gegeven om te zien hoe ze het zouden volhouden.

Wat ik leuk vind aan de TikTok leggings

Meteen uit de verpakking was ik verliefd op het grijze patroon dat ik had uitgekozen. Ik denk niet dat ik ooit activewear zo schattig en chic heb gezien. Het motiveerde me om te sporten, zelfs op de dagen dat ik dat eigenlijk niet wilde. Ik bestelde mijn gebruikelijke maat M en vond ze op maat passen.

Zodra ik ze aantrek, overdrijf ik niet als ik zeg dat dit de meest comfortabele legging is die ik ooit heb gedragen. Ze zijn gemaakt van 92% polyester en 8%spandex ​​en voelen superzacht en soepel aan. Ze glijden rechtdoor en voelen aan als een tweede huid – ik was bijna vergeten dat ik een broek droeg. Ik vind het ook leuk dat de tailleband mijn buik flatteert.

De legging is hield me comfortabel tijdens mijn trainingen, die voornamelijk uit cardio- en krachttraining bestaan. Ik voelde me niet overdreven bezweet en de stof droogde snel, in minder dan 30 minuten na het verlaten van de sportschool. De boterzachte textuur maakte het gemakkelijk om te rennen en trappen te beklimmen zonder schuren of wrijving en het rekbare materiaal maakte squatten een makkie – nou ja, zo gemakkelijk als ze maar kunnen zijn. De legging is volledig ondoorzichtig en squat-proof, dus je hoeft je geen zorgen te maken over gênante doorschijnendheid.

Wat ik niet leuk vind aan de TikTok leggings

Er is niets dat ik niet leuk vind aan deze legging. Een ding dat voor sommigen echter een probleem kan zijn, is dat de tailleband niet veel compressie biedt. Ik vond dit geen probleem – zelfs tijdens het sporten bleef de band op mijn lichaam zitten. Maar het kan ontbreken voor mensen die de voorkeur geven aan een meer ondersteunend gevoel van leggings, hetzij om te loungen of tijdens trainingen.

Ik zou deze Easylux Fit™ TikTok leggings 100% aanbevelen – en niet alleen omdat ze zijn wat alle “coole” TikTokers dragen. Ze zijn gewoon zo comfortabel en veelzijdig voor alles, van intensieve activiteit tot helemaal geen activiteit. Bovendien kosten ze €24,95, een fractie van de prijs van duurdere leggings die beginnen bij het dubbele. En in mijn ervaring zijn ze net zo goed. Wil je de TikTok legging kopen, dan kan ik deze van Easylux Fit™ van harte aanbevelen!

Ook populair: Wat is slugging en hoe werkt het?