Tom Ford Badass Mascara review

tom ford badass mascara review

Ik heb de laatste tijd zo vaak naar deze mascara gegrepen dat ik dacht dat ik er maar beter over kon schrijven! Hoewel ik het merk voornamelijk ken van de heerlijke Tom Ford parfum, was ik ook enorm benieuwd hoe de mascara mij zou bevallen. Daarom besloot ik de Badass mascara op bol.com te bestellen en uit te testen. Hij kost €51, niet bepaald de goedkoopste mascara, maar als het resultaat me bevalt ben ik bereid het ervoor te betalen. Ik doe ten slotte maandenlang met een goede mascara. Hier is mijn Tom Ford Badass Mascara review om te vertellen of hij het geld waard is.

tom ford badass mascara review

Wat belooft de Tom Ford Badass mascara?

De slogan voor deze mascara is “Lush. Volumineus. Waterbestendig.”

  • Intens zwart
  • Waterproof, veegvast, vochtbestendig
  • Ontworpen om volume, lengte, krul en scheiding te geven
  • Gebruikt jojoba-esters om de wimpers te hydrateren en te verzorgen
  • Asymmetrische borstel is ontworpen voor drie look-voordelen
  • De concave zijde bevat extra zachte borstelharen om de wimpers te strekken en te verlengen voor een panoramisch effect
  • De bolle zijde heeft korte, flexibele borstelharen om de kleinste, dunste wimpers te bereiken
  • Afgeronde punt met lange haren zorgt voor een precieze, verlengde applicatie in de ooghoeken.
Met de Tom Ford Badass mascara

Wat vind ik van de Tom Ford Badass mascara?

Ik hou ervan hoe deze mascara mijn wimpers eruit laat zien. Ik gebruik persoonlijk twee royale lagen, maar je kunt een mooie lichte en fladderende look krijgen met één lichte laag. De mascara zelf is super makkelijk aan te brengen. Je krijgt een langdurige krul zonder een wimperkruller te gebruiken, en de wimpers blijven zacht aanvoelen. Dit vind ik uniek, want bij de meeste mascara’s worden je wimpers keihard.

Hij is daarnaast eenvoudig op te bouwen voor verschillende looks. Wat ik zo leuk vind aan deze mascara, is hoe mooi mijn wimpers eruit zien na slechts één dunne laag. Het geeft een heel mooi en natuurlijk effect dat super flatterend is.

De borstel is uitstekend. Hij pakt elke wimper, tilt ze op en bedekt ze in lichte lagen, zodat hij er nooit plotseling zwaar uitziet. Ook als je van een zwaardere wimper-look houdt, is deze formule heel gemakkelijk aan te brengen zonder te klonteren. Ik hou gewoon van deze mascara. Het werkt echt voor mij.

Tom Ford Badass Mascara review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Elke cent waard

Niks dan lof in deze Tom Ford Badass Mascara review. Ik vind dat het heel goed blijft zitten op mijn wimpers, maar het is niet moeilijk te verwijderen zoals sommige waterproof mascara’s kunnen zijn. De keer dat ik het droeg, toen ik hooikoorts had, was het een beetje vlekkerig, maar het was gemakkelijk op te lossen en dat was niet genoeg om me ervan te weerhouden om van deze mascara te houden.

Ik hou van de manier waarop dit de wimpers lift en de krul echt de hele dag vasthoudt. Ze hangen of floppen niet, en het lijkt erop dat ik een wimperkruller heb gebruikt die ik nooit doe. Ik heb een lichte fobie als het gaat om het krullen van mijn wimpers – ik ben altijd bang dat ik plotseling iets raars ga doen en al mijn wimpers eruit trek.

Omdat ik het resultaat zo mooi vind, mijn wimpers zo zacht blijven aanvoelen plus het feit dat de mascara eenvoudig te verwijderen is, vind ik de Tom Ford Badass Mascara elke cent waard!