Top 10 beste noise cancelling koptelefoon voor thuiswerken

beste noise cancelling koptelefoon

Thuiswerken lijkt een geweldig idee als je gewend bent om dagelijks naar kantoor, campus of school te reizen. Maar veel mensen die de mogelijkheid krijgen om vanuit huis te werken, vinden de overgang uitdagend. Sommigen krijgen het nooit onder de knie en keren snel terug naar een meer vertrouwde en gestructureerde omgeving. Anderen komen over de eerste schok heen toen ze ontdekten dat werken buiten kantoor niet is wat ze verwachtten, passen zich aan de uitdagingen aan en leren te gedijen in de omgeving. De beste noise cancelling koptelefoon hoort daar ook bij.

Het vergt veel discipline om dagelijks vanuit huis te werken. Het kan zelfs een grotere uitdaging zijn wanneer meer dan één persoon in het huishouden tegelijkertijd productief probeert te zijn. Hoewel discipline essentieel is om het te laten werken, kan het hebben van de juiste apparatuur je leven een stuk gemakkelijker maken. Als je mensen vraagt ​​die hebben geleerd hoe ze werken op afstand voor hen haalbaar kunnen maken, raden ze allemaal een kwaliteitsheadset met een ruisonderdrukkende microfoon aan.

De beste noise cancelling koptelefoon helpt om de communicatie voor werk- of schoolprojecten effectiever te maken en biedt ook een manier om afleiding te blokkeren zonder er een te worden in het proces. Lees verder om meer te weten te komen over waar u op moet letten in een eersteklas thuisheadset en bekijk de top 10 modellen die onze recensenten aanbevelen.

Top 10 beste noise cancelling koptelefoon

1. Plantronics SHR 2083-01

beste noise cancelling koptelefoon

De Plantronics (nu onder de naam Poly) SHR 2083-01 is een headset met een full-size over-ear hoofdtelefoon met dynamische geluidstechnologie. Dit model maakt gebruik van bedrade connectiviteit om ononderbroken communicatie te garanderen. Een over de mond gerichte, unidirectionele boommicrofoon levert kristalheldere geluidskwaliteit voor iedereen aan de andere kant van een gesprek of stream.

Het model is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van luchtverkeersleiders en andere veiligheidsgevoelige werknemers, waar duidelijke communicatie in omgevingen met veel lawaai essentieel is om de klus te klaren. Als deze hoofdtelefoon in dergelijke veeleisende situaties de verwachtingen kan overtreffen, kun je er zeker van zijn dat ze de taak aankunnen om je WFH-routine productiever en professioneler te maken.

Deze beste noise cancelling koptelefoon heeft veel lof gekregen in werkruimten met hoge inzetten, zoals aan boord van een vliegdekschip of op de vloer van de New York Stock Exchange. Ze worden sterk aanbevolen door werknemers in callcenters en kantoorprofessionals die werken vanuit een cel omringd door tientallen collega’s die allemaal tegelijkertijd aan de telefoon zijn. Laboratoriumtests hebben uitgewezen dat ze 22 dB aan ruis verminderen via de oorschelpen en 20 dB via de microfoon. Bovendien is deze headset extreem duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je er lang van kunt genieten.

Er zijn weinig minpunten aan dit toestel. Een ding waar kopers zich bewust van moeten zijn, is de noodzaak om een ​​adapter of bodemkabel aan te schaffen om verbinding met sommige apparaten mogelijk te maken. Een ander ding waar sommige shoppers moeite mee zullen hebben, is het prijskaartje. Hoewel deze headset redelijk geprijsd is in verhouding tot de kwaliteitsprestaties en constructie die hij levert, zal het prijskaartje iets meer zijn dan veel shoppers comfortabel uitgeven aan een stuk kantoorapparatuur. Het apparaat wordt geleverd met een garantie van twee jaar om de investering te rechtvaardigen die u doet om het aan uw WFH-kantoortoolkit toe te voegen.

2. Bose QuietComfort 35 II

beste noise cancelling koptelefoon
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Bose QuietComfort 35 II wordt geleverd met een draagtas, een oplaadkabel en een audiokabel om je alles te geven wat je nodig hebt om dit apparaat draadloos of in een lijn met een telefoon, laptop of andere apparaten te gebruiken. Het kan tot 20 uur werken op een enkele lading en het biedt zelfs augmented reality-technologie. U zult geen beter geluid of effectievere ruisonderdrukkende prestaties vinden van een van de modellen op onze lijst.

Het Bose-model overtreft alle andere in termen van prestaties en is op dit vlak absoluut de beste noise cancelling koptelefoon. Helaas overtreft het ze allemaal op prijs met een afstandsschot. Met uitzondering van de Sony en de Plantronics Savi, zou je twee headsets op deze lijst kunnen hebben voor wat de Bose je zal kosten. Sommige gamingheadsets en ruisonderdrukkende modellen bij Bose kosten meer dan het dubbele van de andere die we hebben getest. Toch zullen de meeste mensen je vertellen dat je krijgt waar je voor betaalt.

Als je een audiofiel bent in je vrije tijd en je hele werkdag in een koptelefoon doorbrengt, dan kun je genoeg van deze koptelefoon gebruiken om het de investering waard te maken. Als u overdag vergaderingen met hoge inzet houdt via de telefoon of videoconferentie en het oor hebt om het verschil te waarderen dat hoogwaardige audioapparatuur maakt wanneer u punch-out maakt, zult u het verschil tussen deze hoofdtelefoon en andere perfect bruikbare modellen waarderen.

Voor ons geld zijn alle toeters en bellen echt indrukwekkend, maar niet essentieel voor de fundamenten van het werk dat we doen tijdens een telefoongesprek of videoconferentie. Ons team van recensenten was het erover eens dat deze hoofdtelefoons verbluffend waren in hun mogelijkheden. Tegelijkertijd vroegen we ons allemaal af of al die prestaties enige waarde toevoegden aan het werk dat we moesten doen terwijl we bezig waren.

3. Utaxo Bluetooth

beste noise cancelling koptelefoon
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Bluetooth-headset van Utaxo nam de tweede plaats op onze lijst van de beste noise cancelling koptelefoon en ontving de titel van de beste koopjesheadset van onze recensenten. Voor minder dan de helft van de prijs van onze beste algehele keuze, levert dit apparaat indrukwekkende prestaties en aanzienlijk comfort. De oortelefoons voor over het oor zijn verbeterd door actieve ruisonderdrukkingstechnologie om alles wat er om je heen gebeurt te blokkeren.

De interne microfoon maakt gebruik van CVC 6.0-technologie om ervoor te zorgen dat de mensen aan de andere kant van hetzelfde niveau van helderheid genieten als jij. De oortelefoons zijn comfortabel dankzij de zachte eiwitvulling en de Bluetooth-connectiviteit biedt bewegingsvrijheid en meer dan 30 uur stroom in afspeelmodus.

Uitzonderlijk comfort, een snellaadoptie die 2 uur afspeeltijd biedt na 5 minuten opladen, en de mogelijkheid om te schakelen tussen bekabelde en draadloze connectiviteit zijn slechts enkele van de meest populaire functies die u van deze headset zult genieten. Ze krijgen lovende recensies voor de helderheid van de audio aan beide kanten van gesprekken en ze zijn ver boven het gemiddelde bij het luisteren naar muziek. Ze hebben zeer intuïtieve bedieningselementen waarmee gebruikers oproepen kunnen beantwoorden, het volume kunnen aanpassen en het apparaat kunnen in- of uitschakelen.

Sommige gebruikers hebben gezegd dat ze de hoeveelheid druk van deze koptelefoon oncomfortabel vinden. Dit is een veelgehoorde klacht bij headsets met actieve ruisonderdrukking (ANC) en onze recensenten waren het erover eens dat dit model comfortabeler was dan de meeste. Als je kijkt naar het prestatieniveau en het stijlvolle uiterlijk dat je krijgt voor de spotprijs van deze headset, is het zeker de moeite waard om ze een proefrit te geven om te zien hoe ze je oren behandelen. De fabrikant raadt aan om om de paar uur een pauze te nemen van deze of een koptelefoon om de druk te verlichten die de hele dag een koptelefoon op je oren en hoofd kan leggen.

4. BlueParrott B450-XT

beste noise cancelling koptelefoon
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Alleen de beste noise cancelling koptelefoon is nodig om op een lijst van ruisonderdrukkende WFH-headsets met slechts één oortelefoon te komen. Dan heb je één oor open voor de wereld, ben je nog steeds blootgesteld aan wat er zich op de achtergrond afspeelt. Maar de BlueParrott B450-XT doet meer om kristalheldere communicatie te bieden met één oortelefoon die veel modellen met twee kunnen doen. De enkele oortelefoon betekent dat je niet het type stereo- en surround-ervaring krijgt dat je zou krijgen van een dual-ear-headset als je naar deuntjes wilt luisteren. Maar voor telefoongesprekken en videoconferenties verdient dit apparaat lovende recensies.

We raden het iedereen aan die één oor moet kunnen houden op wat er in de andere kamer gebeurt terwijl ze thuis werken. Dat kun je doen terwijl je alles hoort wat er tegen je wordt gezegd. De ruisonderdrukkende microfoon zorgt ervoor dat niemand aan de andere kant weet wat er op de achtergrond gebeurt.

Deze headset heeft een geavanceerde ruisonderdrukkende microfoon die 96% van het omgevingsgeluid of geluidsoverlast elimineert. De bedieningselementen zijn op het frame van de headset gemonteerd en stellen de gebruiker in staat om de functionaliteit aan te passen. De HD Voice-functie van het apparaat maakt spraak gemakkelijk te horen en te begrijpen en een Bluetooth-connectiviteitsbereik van 90 meter geeft u voldoende ruimte om te zwerven. De headset wordt geleverd met een jaar garantie.

Hoewel sommige gebruikers het ontwerp met één oor en over het oor perfect zullen vinden voor hun behoeften, zullen gebruikers die in omgevingen met extreem veel ruis werken waarschijnlijk de voorkeur geven aan een ontwerp met twee oren. Ouders die werken terwijl de kinderen in huis zijn, zullen het ontwerp waarderen. Luidruchtig flatgebouw of een kantoor aan huis dat zich direct boven een drukke straat bevindt, is waarschijnlijk niet de juiste setting voor hen. Dit apparaat wordt geleverd met een oorkussenset die vergelijkbaar is met Bose-oorkussens, en een USB-adapter om het voor kopers gemakkelijker te maken om de prestaties van het apparaat aan hun behoeften aan te passen.

5. Mpow Jaws Gen5

beste noise cancelling koptelefoon
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Mpow Jaws krijgt de vierde plaats in het algemeen op onze lijst en het is de best beoordeelde eenheid met oordopjes. Het is veilig om te zeggen dat de Jaws er uniek uitziet en zeker een aantal aantrekkelijke functies biedt die geen enkel ander model dat we hebben getest kan evenaren. De oordopjes zijn aangesloten op een stevig frame dat de gebruiker om zijn nek kan dragen. Het frame trilt wanneer een oproep binnenkomt, zodat je geen oproep mist, of je nu naar muziek luistert of gewoon de oordopjes uit hebt voor een pauze. Een andere geweldige functie is dat de oordopjes in de kaken aan de uiteinden van het frame klikken voor gemakkelijke opslag.

De oplaadbare batterij van dit apparaat levert ongeveer 18 uur afspeel- of gesprekstijd op een oplaadtijd van 3 uur en de batterij biedt tot 450 uur stand-bytijd, zodat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken dat deze de hele dag leeg raakt – of zelfs de week – als ze het niet veel gebruiken. Er zijn intuïtieve bedieningselementen op het apparaat om het beantwoorden van de telefoon en het aanpassen van het volume van oproepen een fluitje van een cent te maken. De oordopjes doen uitstekend werk door achtergrondgeluid aan uw kant te onderdrukken en de ruisonderdrukkende CVC 6.0-microfoon zorgt ervoor dat mensen aan de andere kant dezelfde geweldige ervaring krijgen.

Niet iedereen is gek op het stijve frame rond de nek van dit apparaat, maar onze recensenten ontdekten dat ze er na een paar uur gebruik comfortabel mee waren. Dit apparaat is allemaal van de allernieuwste technologie, maar dat betekent dat er geen uitwijkmogelijkheden zijn voor als dingen niet werken. Er is geen hardline-verbindingsoptie om Bluetooth-verbindingsproblemen op te lossen en er is geen alternatieve stroomoptie voor wanneer de batterijen leeg raken.

6. Sony WH1000XM3

beste noise cancelling koptelefoon
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Sony WH1000XM3 loopt voorop op het gebied van ruisonderdrukkingstechnologie. Het is een verbetering ten opzichte van eerdere modellen van deze bekende fabrikant en het zorgt er goed voor dat ze hun reputatie van toptechnologie behouden. Dit toestel gebruikt een Smart Listening-functie met Adaptive Sound Control om uw activiteit te detecteren. Dat betekent dat de ruisonderdrukkingsfunctie zich aanpast aan uw omgeving, of u nu in een druk restaurant bent of een rustig kantoor met slechts een paar andere mensen. De geavanceerde technologie helpt dit apparaat ook om zich aan te passen aan de unieke hoofdomtrek, het kapsel en de bril van de gebruiker.

Wat u van deze headset hoort, is geoptimaliseerd door een 32-bits audiosignaalprocessor en Atmospheric Pressure Optimizing, waardoor de prestaties zelfs tijdens een vlucht op topniveau blijven. Het apparaat heeft meerdere microfoons waarmee sommigen externe ruis kunnen detecteren en het niveau van ruisonderdrukking kunnen aanpassen aan uw omgeving. Bluetooth-connectiviteit en levensduur van de batterij krijgen dit apparaat hoge cijfers van recensenten en iedereen is het erover eens dat dit apparaat comfortabel en licht van gewicht is.

Deze nummer 6 beste noise cancelling koptelefoon heeft een heleboel futuristische functies, waarvan sommige veel verder gaan dan wat je in een headset nodig hebt om je werk gedaan te krijgen als je vanuit huis werkt. Als gevolg hiervan bevindt het prijskaartje aan dit apparaat zich aan de hoge kant van het spectrum van de eenheden op onze lijst. Waar het op neer komt is dat de meeste WFH-werknemers gewoon niet nodig hebben en niet willen betalen

7. Plantronics Voyager Focus

beste noise cancelling koptelefoon
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Deze Plantronics Voyager-eenheid is geen grap. Het draait allemaal om zaken gedaan krijgen. Voor mensen die een stap verder willen gaan, biedt het de mogelijkheid om het te combineren met een compatibele toetsenbord- en muiscombinatie voor uniforme functionaliteit. Of je er nu voor kiest om die route te gaan of niet, je krijgt een serieus apparaat als je besluit om met de Voyager Focus te gaan.

Het biedt een Bluetooth-connectiviteitsbereik van 30 meter en levert uitstekende ruisonderdrukking in combinatie met superieure gesprekshelderheid. Een van de beste eigenschappen van deze headset is de gemakkelijk toegankelijke mute-knop. Het maakt ook gebruik van drie microfoons om een ​​effectieve ruisonderdrukking van het interne microfoonsysteem te garanderen.

Dit apparaat wordt geleverd met een op maat gemaakte draagtas om de headset veilig te bewaren tijdens het reizen of wanneer u hem opbergt. Het wordt ook geleverd met een USB-adapter en een oplaadkabel. De oplaadstandaard voegt looks en stijl toe aan je bureau terwijl het apparaat wordt opgeladen en het slanke en ultramoderne ontwerp van de headset ziet er geweldig uit als je hem aan hebt.

Dit toestel is aanzienlijk goedkoper dan de Sony, maar het bevindt zich nog steeds aan de bovenkant van de prijsklasse voor de producten die onze top tien lijst hebben gemaakt. Als u het grootste deel van uw dag afhankelijk bent van een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking en topprestaties en uitzonderlijk comfort verlangt, dan is dit apparaat de investering waard. Als u gewoon op zoek bent naar iets om de klus te klaren, dan vindt u dit apparaat misschien een beetje te prijzig.

8. Logitech H600

beste noise cancelling koptelefoon
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Als u op zoek bent naar een betaalbare, eenvoudige unit die bruikbare ruisonderdrukkingsfunctionaliteit biedt, dan is de Logitech Over-The-Head H600 een geweldige optie voor u. Iedereen die net het water van thuiswerken aan het testen is, zal de lage instapkosten van deze headset waarderen. De functionaliteit is beperkt, maar meer dan genoeg om de klus te klaren voor iemand die weinig tijd besteedt aan telefoontjes of iemand die net begint met het thuiskantoorspel.

Het apparaat maakt verbinding met uw laptop of desktop via een nano-ontvanger die wordt aangesloten op een USB-poort. Het draadloze ontwerp betekent dat u tot 10 meter vanaf uw bureau kunt zwerven zonder de oproep te verbreken. De laser-afgestemde luidsprekerdrivers en ruisonderdrukkende hoofdtelefoons leveren indrukwekkende gesprekshelderheid aan beide uiteinden van de lijn. Het toestel is ontworpen om te werken met populaire belapplicaties zoals Skype, Yahoo! Messenger, Gmail, Windows Live Messenger en AIM. De batterij geeft je bijna een volledige dag gebruik tussen oplaadbeurten. De oortelefoons op het oor zijn redelijk comfortabel voor een voordelig geprijsde headset.

Natuurlijk zal een apparaat voor deze prijs een langere lijst met nadelen hebben dan de duurdere modellen die we hebben beoordeeld. Een nadeel is dat de headset met uw computer werkt via de USB-dongle, dus u moet al uw oproepen via uw computer routeren om de headset te kunnen gebruiken. Een ander zwak punt van dit apparaat is het stijve frame van hard plastic dat weinig verstelbaarheid biedt. Hoewel de unidirectionele microfoon solide prestaties levert, is deze even beperkt in termen van de aanpassingen die gebruikers kunnen maken. Als u op zoek bent naar een zeer betaalbare optie, dan is dit apparaat het proberen waard, maar het is waarschijnlijk dat u wilt upgraden als u besluit dat thuiswerken iets is dat u op de lange termijn zult volhouden.

9. Vtin-USB

beste noise cancelling koptelefoon
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Deze Vtin USB-headset is een andere zeer betaalbare eenheid. Het combineert oortelefoons voor over het oor en een unidirectionele boommicrofoon in een zeer comfortabel pakket. Het frame biedt een verstelbare maatvoering en de vulling van de oortelefoon is dik en comfortabel. Het snoer kan worden gebruikt als 3,5 mm jack of als USB-aansluiting. Het apparaat biedt plug-and-play-functionaliteit met Windows, Mac OS, iOS en Android. Het apparaat wordt gedekt door een geld-terug-garantie van 45 dagen en een garantie van 2 jaar.

Net als de vorige vermelding op onze top tien lijst, heeft dit apparaat het gehaald vanwege de waarde die het biedt voor de spotprijs waarvoor het beschikbaar is. Het is dus logisch dat dit toestel evenveel nadelen heeft die vermeld moeten worden. Je kunt alleen zoveel verwachten van een headset die je kunt krijgen voor minder dan $ 50.

Een van de belangrijkste nadelen van dit apparaat is dat de in-line bedieningselementen zich bevinden op het gedeelte van het snoer dat de USB-aansluiting bevat. Dat betekent dat er geen gebruikersaanpassingen beschikbaar zijn bij gebruik van het apparaat met de 3,5 mm-aansluiting. Een ander groot nadeel is dat dit apparaat niet erg duurzaam aanvoelt. De vulling van de oortelefoon was een paar uur comfortabel, maar onze recensenten vroegen zich af hoe lang dat zou duren. De unidirectionele microfoon werkt geweldig als hij precies goed is geplaatst, maar hij vervormt als hij te dicht bij de mond van de gebruiker is en hij pikt achtergrondgeluid op als hij te ver weg is. Net als de Logitech is dit een model dat het overwegen waard is als je niet vaak een headset hoeft te gebruiken of als je gewoon het water van thuiswerken aan het testen bent.

10. Plantronics Savi 8220

beste noise cancelling koptelefoon
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Aan de andere kant van het spectrum van de Logitech- en de VTIN-eenheden bevindt zich de Plantronics Savi 8220. Dit model is absoluut een hoogwaardig, geavanceerd apparaat, maar er hangt een prijskaartje aan dat dat feit weerspiegelt. Daarom een verdiende tiende plek op deze lijst met de beste noise cancelling koptelefoon. De lijst met functies die dit apparaat biedt, is bijna net zo indrukwekkend als de ruisonderdrukkingseffectiviteit en de helderheid van gesprekken die het levert. We vragen ons af hoeveel WFH-professionals bereid zouden zijn om zoveel aan hun apparatuur uit te geven.

Voor gebruikers die het allerbeste van alles eisen, is dit model het bekijken waard. Het wordt geleverd met een indrukwekkende oplaadstandaard die er geweldig uitziet op uw bureau. De oortelefoons voor op het oor zijn ultiem comfort en ze sluiten de rest van de wereld zeker buiten wanneer hun ruisonderdrukkingstechnologie actief is. De verstelbare unidirectionele boommicrofoon zorgt voor een ongeëvenaarde gesprekshelderheid en het apparaat is in staat tot bijna 200 meter roaming voordat het de verbinding verliest met het apparaat waarmee het is gekoppeld. Bovendien geven de batterijen u meer dan 13 uur gesprekstijd. Als bonus wordt dit apparaat geleverd met een microvezeldoekje en een speciale reinigingsoplossing voor de headset.

Net zoals het Sony-model dat we eerder op onze lijst hebben besproken; we vonden dit apparaat een droom om te gebruiken. Maar als je kijkt naar het prijskaartje, hadden we het gevoel dat dit apparaat een droom zou zijn voor veel WFH-professionals en een nachtmerrie voor hun budget voor kantoorbenodigdheden. Tenzij u genoeg tijd in uw headset doorbrengt om alle comfort- en functiefuncties van dit toestel de prijs waard te maken, raden we u aan genoegen te nemen met een meer betaalbare optie.

Waarom de beste noise cancelling koptelefoon kopen als je thuis werkt?

Sommigen van ons hebben het geluk een eigen kantoorruimte in huis te hebben, terwijl anderen het moeten doen met een plekje aan de eettafel of een hoekje van de bank. Als je van thuiswerken een permanent arrangement wilt maken, moet je creatieve oplossingen vinden die ervoor zorgen dat de ruimte die je hebt alles is wat het kan zijn. Maar zelfs als je het gewoon probeert of gedwongen bent om tijdelijk thuis te werken vanwege factoren waar je geen controle over hebt, moet je erachter komen hoe je je op je werk kunt concentreren en dingen efficiënt gedaan kunt krijgen. Vooral als je een manager bent die voor het eerst leert een team op afstand te leiden.

Afleiding blokkeren is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om het gemakkelijker te maken om u op uw werk te concentreren terwijl u thuis werkt. Het blokkeren van achtergrondgeluid is zelfs nog belangrijker als u een professioneel fineer probeert te behouden tijdens een telefonische vergadering of videoconferentie. Gelukkig kunnen sommige headsets helpen om het lawaai om je heen te blokkeren, zodat je je kunt concentreren en concentreren. Wanneer u een headset kiest met een ingebouwde ruisonderdrukkende microfoon, hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat klanten of collega’s meeluisteren wat er op de achtergrond gebeurt.

Waar moet je op letten bij het kopen van de beste noise cancelling koptelefoon?

Thuiswerkprofessionals zijn dol op wat de beste noise cancelling koptelefoon met microfoon toevoegt aan hun thuiskantoor. Ze kunnen bellen met het vertrouwen dat ze alles zullen horen wat tegen hen wordt gezegd, terwijl alles wat er om hen heen gebeurt, wordt weggefilterd. Ze gebruiken de headset als luidsprekers en de microfoon op videoconferentieplatforms zoals Skype en Zoom. Ze gebruiken de ruisonderdrukkende functie van de koptelefoon om afleiding te blokkeren of profiteren van de mogelijkheid om muziek af te spelen terwijl ze werken zonder zich zorgen te maken dat ze een afleiding vormen voor anderen die thuis zijn.

Als u op zoek bent naar een headset die voor u werkt, zijn er een paar verschillende gebieden waarmee u rekening moet houden om de prestaties en het comfort te vinden die u nodig heeft om elke dag meer te doen. Ruisonderdrukkende headsets verschillen in de manier waarop ze in uw oren passen, de locatie van de microfoon en de functies die ze de gebruiker bieden. Als u de combinatie van elementen vindt die voor u werken, blijven uw focus en productiviteit hoog en zullen uw klanten en collega’s het verschil nooit weten.

Functies die belangrijk zijn in een thuiskantoorheadset

Welk type headset u ook kiest voor uw thuiskantoorcommunicatie, u hebt deze nodig om u heldere, afleidingsvrije prestaties, comfort en betrouwbare connectiviteit te bieden tegen een redelijke prijs. U moet rekening houden met alle volgende factoren wanneer u op zoek bent naar de headset die uw werk vanuit huisproductiviteit naar een hoger niveau tilt.

Geluidsisolatie

Dit is misschien wel de belangrijkste functie waarmee u rekening moet houden wanneer u op zoek bent naar een headset voor gebruik in een thuiswerksituatie. Je hebt niet hetzelfde niveau van controle over wat er om je heen gebeurt als je vanuit huis werkt als op kantoor. Als u achtergrondgeluiden kunt blokkeren, kunt u zich concentreren op de taak die voor u ligt, of dat nu een klant aan de andere kant van de lijn is of een spreadsheet die uw volledige aandacht nodig heeft.

Er zijn veel soorten achtergrondgeluiden die u misschien wilt blokkeren terwijl u thuis werkt, waaronder:

 • blaffende honden
 • Straatlawaai
 • Verkeer in de buurt
 • Spelende kinderen
 • Een baby die huilt
 • Je huisgenoot aan het werk
 • Een echtgenoot die praat

Geluidskwaliteit

U wilt dat uw beste noise cancelling koptelefoon goed voor u zorgt. Een deel daarvan is het blokkeren van achtergrondgeluid, maar het produceren van helder geluid is ook belangrijk. Of u nu naar één persoon luistert tijdens een telefoongesprek of meerdere mensen probeert te sorteren tijdens een conferentie, u wilt kunnen horen zonder vervorming of slechte geluidskwaliteit. Als je een paar deuntjes aanzet om je te helpen fluiten terwijl je aan het werk bent, zou het natuurlijk fijn zijn als ze ook geweldig zouden kunnen klinken.

Eigenschappen microfoon

Voor velen van ons is er meer nodig om werk gedaan te krijgen dan alleen kunnen horen. Het vraagt ​​ook om gehoord te worden. Een unidirectionele microfoon kan niet worden overtroffen voor kristalheldere geluidskwaliteit, maar om deze te krijgen, moet je een hoofdtelefoon met over-de-mond-stijl accepteren. U kunt audio van hoge kwaliteit krijgen van de omnidirectionele microfoons die worden geleverd in interne en in-line ontwerpen, maar u zou verwachten meer te betalen voor hetzelfde kwaliteitsniveau dat u zou krijgen van een betaalbaarder over-mouth-model.

Connectiviteitsfuncties

De beste thuiswerkheadsets bieden u meerdere verbindingsopties. De meest elementaire optie voor het aansluiten van een headset is een 3,5 mm jack-kabel die kan worden aangesloten op een mobiele telefoon, laptop, desktop-toren of tablet. Natuurlijk wilt u misschien draadloos gaan en in plaats daarvan een Bluetooth-verbinding gebruiken. Dat geeft je de mogelijkheid om te bewegen, of je nu gewoon moet ijsberen terwijl je praat of een verse kop koffie moet pakken tijdens het gesprek. Het leuke van het hebben van opties is dat je hard kunt inloggen als de batterijen bijna leeg zijn op je draadloze verbinding.

Comfort

Afhankelijk van het soort werk dat u vanuit huis doet, kunt u elke dag uren doorbrengen met een headset op. Dat betekent dat het functioneel en comfortabel moet zijn. Dat betekent hoogwaardige vulling in een on-ear of over-ear headset. Als je ervoor kiest om met oordopjes te gaan, moet je iets vinden met zachte tips en formaatopties die je een stevige pasvorm geven.

Prijs

Er zijn veel geweldige headsetmodellen op de markt, maar uiteindelijk wil je je bank niet kapot maken alleen voor een apparaat waarmee je de kost kunt verdienen. Het doel in het bedrijfsleven is om de overhead laag te houden. U kunt een geweldige headset krijgen voor werken op afstand waarmee u de klus kunt klaren voor minder dan $ 50 of u kunt meer uitgeven om meer te krijgen. Sommige van de meest geavanceerde modellen kosten honderden dollars, maar ze leveren ongeëvenaarde kwaliteit en comfort in ruil voor de investering.

Wat zijn de meest populaire headsetmerken met microfoons?

Er zijn veel geweldige merken op de markt voor ruisonderdrukkende headsets. Sommigen van hen zijn namen die audiofielen zullen herkennen van de markt voor stereoapparatuur. Sommigen van hen hebben naam gemaakt in aftermarket-computerrandapparatuur. Anderen zijn bijna uitsluitend gericht op het produceren van hoogwaardige ruisonderdrukkende headsets voor kantoorapparatuur.

 • Plantronics (nu Poly): Plantronics is een bedrijf (nu omgedoopt tot Poly) dat een breed scala aan opties biedt op het gebied van ruisonderdrukkende headsets. Ze brengen de benadering van hoofdtelefoons van audiofielen en de gevoeligheid van de zakenwereld voor kantoorapparatuur samen om efficiënte, effectieve en betaalbare producten te leveren.
 • Bose: Bose weet hoe hij audioapparatuur moet maken die geluid van hoge kwaliteit levert. Wanneer ze hun aandacht richten op het ontwerpen van functionele zakelijke apparatuur, krijg je hoogwaardige producten met veel functies.
 • Logitech: Logitech is een erkende naam in de markt voor computerrandapparatuur. Opgericht in 1981, bestaan ​​ze al lang genoeg om het vertrouwen van veel consumenten in de ruimte te winnen. Ze leveren functionele producten tegen betaalbare prijzen. Dat is een aanpak die hen het respect en het vertrouwen van veel WFH-professionals (Work From Home) heeft opgeleverd.

Wat is de beste noise cancelling koptelefoon met microfoon?

Na al ons onderzoek heeft de Plantronics SHR2083-01-headset de hoogste punten verdiend van onze recensenten. Het is een robuuste headset die ongeëvenaarde ruisonderdrukkingsprestaties levert. Het is aangetoond dat het 22dB ruisonderdrukking in de oortelefoons en 20dB ruisonderdrukking via de microfoon biedt. Voeg daarbij het uitzonderlijke comfort van de grote en goed gevoerde oorschelpen en de duurzame constructie en dit toestel voldoet aan alle eisen. Het staat precies in het midden van onze top tien lijst qua prijs. Het is zeker duurder dan de budgetopties op de lijst, maar het houdt gelijke tred met zelfs de duurste modellen die we hebben beoordeeld in elke prestatiecategorie die we hebben overwogen.

Als u thuiswerken productiever, professioneler of gewoon draaglijker wilt maken, is een comfortabele, hoogwaardige headset met een ruisonderdrukkende microfoon een essentieel onderdeel van de uitrusting. Je hebt niet altijd controle over wat er om je heen gebeurt als je vanuit huis werkt. Met de beste noise cancelling koptelefoon die ruis blokkeert voor zowel u als de mensen met wie u communiceert, hoeft u er geen controle over te hebben. Je kunt het gewoon blokkeren.

Welke microfoonstijl is het beste voor telewerkers?

Voor een telewerker is het kopen van een geweldige headset net zo belangrijk als de kwaliteit van de microfoon. Er zijn ook drie verschillende microfoonstijlen waaruit u kunt kiezen wanneer u op zoek bent naar een WFH-headset: in-line, intern en over de mond.

 • In-line: dit is de microfoonstijl die het meest wordt aangetroffen op oordopjes. Hoewel we de oordopjes niet aanbevelen voor thuiswerken, is het handig om er wat meer over te weten. De microfoon en alle bedieningselementen die beschikbaar zijn voor de gebruiker zijn verpakt in een bundel die is ingesteld op het snoer dat de oordopjes met het apparaat verbindt. Dit type microfoon is onopvallend, maar dat is een nadeel als het gaat om het bieden van heldere audio. Oordopjes worden niet aanbevolen voor teams op afstand die op hoog niveau willen werken. Ze zijn gewoon de laagste kwaliteit microfoon die er is.

Omdat verwacht wordt dat de microfoon verder van de mond van de gebruiker verwijderd is, zijn de meeste in-line microfoons omnidirectioneel. Dat betekent dat ze alle geluiden om zich heen oppikken. Dit betekent dat een noise-cancelling in-line microfoon volledig afhankelijk is van de filtertechnologie die de fabrikant inbouwt.

 • Intern: je vindt interne microfoons op draadloze oordopjes, maar ook op on-ear en over-ear headsets. De interne microfoon kan in een zeer klein gebied worden ingebouwd, zodat hij in bijna elk headsetontwerp past. Net als de in-line microfoon moet een interne microfoon rekening kunnen houden met het feit dat deze zich niet direct voor de mond van de gebruiker bevindt. Dat betekent dat ze omnidirectionele microfoons gebruiken om het geluid op te vangen en deze aan te vullen met ruisonderdrukkingstechnologie om heldere audiosignalen te leveren die vrij zijn van achtergrondgeluid.
 • Over-Mouth: De over-mouth microfoon is de klassieke en beproefde benadering om de stem van de gebruiker op te pikken. Dit is verreweg de beste die we hebben getest in termen van kwaliteit van audio en helderheid van stem. Omdat de over-mouth-stijl de gebruiker in staat stelt de microfoon direct voor hun mond te plaatsen, kan dit ontwerp profiteren van unidirectionele microfoons. Dat betekent dat er in de eerste plaats heel weinig achtergrondgeluid wordt opgevangen. Wanneer u de voordelen van dit ontwerp ondersteunt met de ondersteuning van geavanceerde technologie, krijgt u de functionaliteit die niet kan worden geëvenaard door de andere twee ontwerpen.

Welke hoofdtelefoonstijl is het beste voor thuiswerken?

Er zijn drie hoofdtypen oortelefoons waarmee u rekening moet houden wanneer u op zoek bent naar een headset voor werken op afstand: oordopjes, on-ear-koptelefoons en over-ear-koptelefoons. Wij raden een on-ear headset met een over-mouth microfoon aan.

 • Oordopjes: De meesten van ons zijn bekend met dit soort headsets omdat ze standaard bij zoveel mobiele telefoons en smartphones worden geleverd. Afhankelijk van de merken die je hebt geprobeerd, de omgevingen waarin je ze hebt gebruikt en zelfs de grootte en vorm van je oorlellen en gehoorgangen, heb je misschien niet zo’n hoge dunk van oordopjes. Aan de andere kant zou je van ze kunnen houden.

Voor de doeleinden van dit artikel is het belangrijkste aan oordopjes hun vermogen om een ​​comfortabele pasvorm te bieden en een effectief werk te doen om achtergrondgeluiden voor oproepen, chats en luisteren te elimineren. Dankzij technologische vooruitgang zijn oordopjes de afgelopen jaren veel effectiever geworden in het opheffen van achtergrondgeluid. Dankzij veel gebruikersfeedback zijn sommige fabrikanten een stuk beter geworden in het aanbieden van een comfortabel product in deze categorie.

 • On-ear hoofdtelefoons: Traditioneel waren on-ear hoofdtelefoons de minst effectieve van de drie opties als het gaat om het blokkeren van achtergrondgeluid. Dat komt omdat ze niet in de gehoorgang zitten zoals oordopjes doen en ze niet het hele oor bedekken zoals over-ear hoofdtelefoons. Dat betekende dat de enige manier waarop ze meer geluid konden blokkeren een strakkere pasvorm was, wat hen te ongemakkelijk zou hebben gemaakt.

Gelukkig, dankzij dezelfde soorten actieve ruisonderdrukkingstechnologie die je aantreft in de beste headsets uit de andere twee categorieën, kunnen on-ear-koptelefoons nu een balans bieden tussen comfort en prestaties die de klus klaren. Dat betekent dat je ze niet mag tellen bij je zoektocht naar een WFH-headset zonder een beetje meer onderzoek.

 • Over-ear hoofdtelefoons: Over-ear hoofdtelefoons hebben het langste en sterkste trackrecord in deze categorie dankzij de natuurlijke voordelen die hun ontwerp biedt. De gedempte cup die het hele oor bedekt, zorgt voor een zeer effectieve passieve ruisonderdrukking. Als je dat combineert met de technologische vooruitgang die alle drie de modellen beter heeft gemaakt, krijg je een nog effectiever pakket.

Toch houdt niet iedereen van de over-ear-stijl. Sommige mensen vinden ze te omvangrijk. Of het nu gaat om comfort of om stijl, ze geven de voorkeur aan een slankere headset. Tegelijkertijd houden sommige mensen niet van het isolerende effect van zo’n effectieve ruisonderdrukking. Dat is een van de redenen waarom fabrikanten headsets in alle drie de stijlen blijven aanbieden.

Laatste gedachten over de beste noise cancelling koptelefoon

Als je vanuit huis werkt, weet je dat het een baan is die anders is dan al het andere. Van het omgaan met dit gezin en huisgenoten tot omgevingsgeluid, er zijn elke dag uitdagingen. Het is echter niet zonder voordelen. Dat is de reden waarom als je serieus bent over werken op afstand, we denken dat je ook serieus moet zijn met je headset. We raden de hoogste kwaliteit on-ear hoofdtelefoons aan in combinatie met een over-mouth microfoon.

Welke optie u ook kiest, investeer het geld in de juiste headset. Je baan is immers je belangrijkste bron van inkomsten. Als je besluit om de goedkope route op een headset te gaan, zul je het verschil elke dag merken. Hopelijk is deze gids nuttig geweest om u een stap dichter bij de juiste headset (en microfoon) voor uw thuiskantooropstelling te brengen.

U leest: Top 10 beste noise cancelling koptelefoon voor thuiswerken

Ook populair: 9x het beste Nespresso apparaat van 2021 voor elke koffiesoort