Top 10 beste smartwatch voor heren in 2021 volgens tech experts

beste smartwatch heren

Innovatie. Iteratie. Hyperpersonalisatie. Deze woorden beschrijven de voortdurende vooruitgang van het technologische aanbod van smartwatches. We zijn ver verwijderd van de originele bescheiden fitnesstracker. Wie had gedacht dat het binnenkort mogelijk zou zijn om oproepen te verzenden en ontvangen vanaf een supercomputer met GPS-ondersteuning van 32 GB om uw pols? Nou, hier zijn we dan met de top 10 met de beste smartwatch voor heren.

Van opties op instapniveau tot uitspattingen, in de loop van 2021 hebben we smartwatch-standouts keer op keer naar de top zien stijgen. Er zijn specificaties die we als must-haves beschouwen voor de beste smartwatches voor mannen: naadloze celcompatibiliteit, vooruitstrevende oplossingen onder de motorkap, esthetiek van het ontwerp en een lange batterijduur.

Bepaal welke smartwatch voor jou werkt. Laten we dit begrip letterlijk nemen: welke smartwatches zijn compatibel met iOS en welke compatibel met Android-telefoons? Hoewel de Apple Watch alleen met iOS werkt, zijn andere smartwatches mogelijk compatibel met zowel Android- als Apple-apparaten. Houd er rekening mee dat hoewel een smartwatch die geen Apple Watch is, mogelijk compatibel is met uw Apple-apparaat, dit niet noodzakelijkerwijs een naadloze software-ervaring garandeert.

Laten we nu eens kijken hoe smartwatch-favorieten zich zullen meten met fitness, taken en dagelijkse activiteiten. Op basisniveau zoeken we naar hartslag-, fitness- en slaapmonitors. Trainen voor een triatlon? Selecteer smartwatches met ingebouwde trainingen en fitnesscoaching voor een verbeterde slimme ervaring. Dagelijkse taken, waaronder contactloos betalen, de mogelijkheid om oproepen te verzenden/ontvangen en berichten, behoren tot onze must-haves.

Top 10 beste smartwatch voor heren

Om u te helpen bij het afwegen van uw opties, hebben we enkele van de beste smartwatches voor mannen op een rij gezet om nu in te investeren. Bekijk de top 10 smartwatches van 2021.

1. Suunto 7 GPS Sport-smartwatch

beste smartwatch heren

Van stadsstraten en bospaden tot intense triatlons, de Suunto 7 GPS Sport Smartwatch is ontwikkeld voor sportliefhebbers en fans van het buitenleven en is daarvoor bij vele bestempeld tot de beste smartwatch voor heren. Ingeschakeld met Wear OS by Google, synchroniseert de Suunto 7 efficiënt met de zelfstandige Suunto-app om het beste te leveren in alles, van het volgen van activiteiten en trainingen tot contactloos betalen en offline routenavigatie. Android-gebruikers, deze is voor u gemaakt en de Suunto 7 neemt het met trots op tegen Apple Watch. Geniet van een fraai 50 mm-scherm en tot 12 uur batterijduur in de GPS-trackingmodus.

2. Garmin Venu Sq Music Edition-smartwatch

beste smartwatch heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Garmin Venu SQ is een van onze nieuwe favoriete smartwatches. Stevig Gorilla Glass 3 bedekt de gladde vierkante rand en beschermt alle interne werkingen die ervoor zorgen dat de Venu Sq blijft tikken. Van intensieve begeleide trainingen tot de Body Battery-energiemonitor – uw hartslag, stress en activiteitsniveaus worden zeker gedemystificeerd. Met de Music Edition kun je onderweg genieten van al je favoriete jams met ingebouwde opslag die tot 500 nummers van Spotify en andere services kan synchroniseren. De Venu SQ is compatibel met zowel iOS- als Android-telefoons en heeft een batterijduur tot 14 uur in GPS-modus.

3. Garmin Forerunner 745 Smartwatch

beste smartwatch heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Serieuze atleten hebben een serieuze tool nodig voor het bijhouden van gedetailleerde trainingsgegevens: de 30,4 mm Garmin Forerunner 745 gaat de uitdaging aan. Een van de beste Android-smartwatches, de lichtgewicht maar toch duurzame Forerunner 745 biedt serieuze ingebouwde trainingen voor zwemmen, fietsen en hardlopen. Dagelijkse trainingssuggesties en Garmin Coach helpen u bij het volgen van triatlondoelen. En vergeet niet te rusten: na je training ontvang je analyses van de hersteltijd om de volgende periode beter te begrijpen voor een optimale training. Houd je doelen duidelijk bij in de Garmin Connect app en ga verder met tot 6 uur batterijduur in GPS-modus.

4. Fitbit Versa 3

beste smartwatch heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Strak ontworpen (zonder knoppen) en zeer functioneel, de Fitbit Versa 3 is een betrouwbare keuze, vooral voor Android-gebruikers. Trouw aan Fitbit’s herkenbare slimme ontwerpaspecten, gebruikt de Versa 3 een verbeterde PurePulse 2.0 om je hartslag 24/7 weer te geven, plus het houdt je stress, slaap en huidtemperatuur bij. Fitbit Premium-leden kunnen gezondheidsmonitoringsanalyses rechtstreeks bekijken in het Health Metrics-dashboard in de Fitbit-app. Van intensieve trainingen en contante betalingen tot Amazon Alexa, u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw batterij leeg raakt – de Sense heeft een batterijduur tot 12 uur met continue GPS.

5. Fitbit Inspire 2

beste smartwatch heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Zonder twijfel een van de beste fitness-trackers onder de €100, de Fitbit Inspire 2 smartwatch blijft maar doorgaan met een batterijduur van maximaal 10 dagen. De mogelijkheden van de Inspire 2 gaan nog een stap verder met Fitbit Premium, dat trainingen, inzichten in slaappatronen, hartslagmeting, activiteitsregistratie en meer levert. Android- en iOS-gebruikers zullen merken dat het waterbestendige OLED-aanraakscherm gemakkelijk te lezen en toch discreet is. De toegevoegde bonus? Android-gebruikers profiteren van een snellere installatie met Google Fast Pair. Er wordt geen tijd verspild als het gaat om het verbrijzelen van die PR’s, toch?

6. Samsung Galaxy Watch3 titanium smartwatch

beste smartwatch heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De 45 mm Samsung Galaxy Watch3 Titanium is weliswaar een uitspatting, maar het is het waard. Ben je ok met een kleinere wijzerplaat of afzien van de titanium versie? Als dat zo is, profiteer dan van gedifferentieerde prijzen – terwijl het uiterlijk van de Watch3 zal veranderen, schijnt alles onder de motorkap nog steeds. Het slanke, titanium ontwerp maakt Watch3 een praktische maar modieuze smartwatch. Of je nu op zoek bent naar fitnesscoaching op het apparaat, je gezondheid in de gaten houdt of je voorbereidt op een 5k, ga eropuit en ontdek zonder gebonden te zijn aan je telefoon. De Watch3 stelt Android- en iOS-gebruikers in staat om te bellen, sms’en en LTE-connectiviteit te ontvangen met deelnemende providers.

7. Samsung Galaxy Watch Active2 Smartwatch

beste smartwatch heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Tegenwoordig voelt het lonend en bevredigend om naar buiten te gaan en actief te blijven. De Samsung Galaxy Watch Active2 verbetert de buitenervaring. Verkrijgbaar in twee maten (40 mm en 44 mm) en meerdere kleuren en afwerkingen, de Active2 is gemaakt om te winnen. Hier wordt niet gestaakt. De functionaliteit voor spraakopdrachten en ingebouwde tempocoaching is bijna net zo goed als een personal trainer. Fijn afgestemde sensoren bewaken en geven aanwijzingen voor ideale hartslagniveaus. Met een batterijduur van meer dan vijf dagen op een enkele lading, is het tijd om een ​​level omhoog te gaan!

8. Apple Watch-serie 6

beste smartwatch heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

iPhone-gebruikers, het is tijd om in beweging te komen en dan is dit wellicht de beste smartwatch voor heren. Verkrijgbaar in 40 mm en 44 mm, de Series 6 kan dagelijkse oefeningen volgen, waaronder wandelen, yoga, zwemmen en dansen. SP02-tracking rondt verwachte functies af, waaronder hartslag, ECG en slaapbewaking. Met Siri ingebouwd, kun je vanaf je pols berichten verzenden en ontvangen, app-meldingen bekijken en Apple Pay gebruiken. En een lage lading is het laatste waar u zich zorgen over hoeft te maken: de Series 6 klokt in met een batterijduur tot 18 uur.

9. Fossil Gen 5E Smartwatch

beste smartwatch heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Fossil blijft een alledaagse en stijlvolle favoriet onder horlogeliefhebbers. De heldere 44 mm roestvrijstalen Fossil Gen 5E is de nieuwste in de reeks scherpe Fossil-smartwatches. Gen 5E levert meerdaagse batterijmodi, afgestemd op uw activiteitsniveaus en bedoeld om met u mee te gaan. Navigeer door het leven om je pols, van contactloze betalingen, oproepen en meldingen tot muziekstreaming. Naadloos integreren met Google Fit om activiteitsdoelen bij te houden en aan de top te blijven. De Fossil Gen 5E smartwatch wordt aangedreven met Wear OS van Google en compatibele iPhone- en Android-telefoons.

10. Mobvoi TicWatch Pro Smartwatch

beste smartwatch heren
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Mobvoi TicWatch Pro is fraai gemaakt. Verkrijgbaar in gestroomlijnde zwarte en metalen opties, ga door met een batterijlevensduur van maximaal vijf dagen. Denk: beter, sneller, sterker. Bewaak belangrijke vitale functies, waaronder hartslag, conditie en dagelijkse activiteit. Het beheren van telefoongesprekken, NFC-betalingen en het streamen van muziek is kinderspel. Gebruik de Google Assistent om u op het goede spoor te houden met dagelijkse taken en waarschuwingen. Aangedreven door Wear OS by Google, is de TicWatch Pro compatibel met Android- en iOS-telefoons.

Ook populair: Top 8 beste laptop voor programmeren om in 2023 te kopen