Top 3 beste BB Cream van L’Oréal om in de zomer te gebruiken

BB-Cream-L'Oréal-

De zomer is de tijd van het jaar waarin je achterover leunt, ontspant en geniet van de zon. En dat betekent dat je waarschijnlijk niet zoveel tijd aan je make-uproutine wilt besteden. En als je op een plek woont waar het in de zomer erg warm en vochtig wordt, moet je misschien een paar make-upretouches in de middag aanbrengen, wat tijd kan kosten die je liever aan iets anders besteedt. Dat is waar BB Cream van L’Oréal om de hoek komt kijken. BB Cream of CC Cream is eigenlijk een one-stop-shop, omdat het een multifunctioneel product is dat nogal wat voordelen kan bieden. Lees hier waarom BB Cream of CC Cream een goede optie is voor je make-uproutine in de zomer en ontdek hoe je BB cream dit seizoen kunt gebruiken.

De perfecte zomerkeuze

BB cream is eigenlijk een alleskunner voor huidverzorging/make-up. De “BB” staat meestal voor schoonheidsbalsem en de voordelen kunnen van alles zijn, van hydratatie tot kleurcorrectie tot glanscontrole. Beschouw BB Cream of CC Cream als een verbeterde versie van een getinte moisturizer – het is geweldig voor die dagen dat je niet veel make-up wilt dragen, maar toch een lichtgewicht dekking wilt. Ga je deze zomer op vakantie en heb je geen ruimte voor je hele make-uptasje in je koffer? Gooi er gewoon een BB Cream in en je bent klaar om te gaan!

De beste BB Cream van L’Oréal

Nu je alles weet over BB Cream en CC Cream, is het tijd om de juiste te vinden voor jouw huid. Probeer een van de volgende opties van L’Oréal Paris.

1. L’Oréal Paris Magic BB Cream

BB Cream L'Oréal

Ah, deze BB Cream is niet voor niets een klassieker. Het is geformuleerd met verfraaiende parels, ingekapselde pigmenten doordrenkt met een ultralichte lotion met antioxidant vitamine E. Deze 4-in-1 BB-crème bereidt zich voor op een gladde huidtextuur, corrigeert de huid voor een egaal ogende teint, hydrateert voor de hele dag vocht, en perfectioneert om onvolkomenheden te verbergen. Het is verkrijgbaar in vier tinten (fair, light, medium en dark).

2. L’Oréal Paris Magic CC Cream Anti-Redness

BB Cream L'Oréal

Heb je zomergerelateerde roodheid? Spring op de kleurcorrigerende bandwagon met deze groen getinte CC Cream, die verandert in een universele tint om roodheid te helpen verminderen. Deze BB-crème heeft vier verfraaiende werkingen: hij helpt roodheid te neutraliseren, corrigeert de huidskleur voor een gelijkmatig ogende teint, hydrateert voor langdurige hydratatie en perfectioneert de uitstraling van uw teint.

3. L’Oréal Nude Magique CC Cream Anti-Fatigue

BB Cream L'Oréal
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Het is tijd om op te vrolijken! Deze CC Cream is geformuleerd met kleurtransformerende pigmenten doordrenkt met een ultralichte lotion om het uiterlijk van een vermoeide teint te doen herleven, het uiterlijk van je huid te corrigeren, te hydrateren en te perfectioneren.

Je zomerse make-up routine stap-voor-stap

Wat het gebruik van BB Cream in de zomer betreft, het zou na uw huidverzorgingsproducten moeten doorgaan. Volg deze stap-voor-stap tutorial voor het gebruik van BB cream in de zomer.

Stap 1: Reiniger. Grijp naar een reinigingsoptie zonder spoelen, zoals micellair water, dat gemakkelijk onderweg kan worden gebruikt. De L’Oréal Paris Micellar Cleansing Water Complete Cleanser voor de normale tot vette huid zuivert en mattert. Giet gewoon wat op een wattenschijfje en veeg het wattenschijfje over je gezicht.

Stap 2: Moisturizer geformuleerd met breedspectrum zonnebrandcrème. Bescherming tegen de zon zou het hele jaar door top of mind moeten zijn, maar we begrijpen dat u er tijdens de zomermaanden misschien meer aan denkt. Breng na het reinigen een vochtinbrengende crème aan die is samengesteld met breedspectrumzonnebrandcrème. De Food and Drug Administration (FDA) raadt aan er een te gebruiken met een SPF van 15 of hoger en andere zonbeschermingsmaatregelen te nemen. Probeer de L’Oréal Paris RevitaLift Dagcrème SPF 30.

Maar daar houdt de bescherming tegen de zon niet op. De FDA adviseert ook om nog enkele andere beschermende maatregelen te nemen. Vergeet niet om minstens om de twee uur (of onmiddellijk na het zwemmen of zweten) opnieuw te smeren, blootgestelde delen te bedekken, schaduw op te zoeken en uw hoeveelheid tijd in de zon te beperken, vooral tijdens de piekuren van de zon van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Stap 3: BB Cream of CC Cream. Dit is het moment om je BB Cream of CC Cream tevoorschijn te halen! Knijp een kleine hoeveelheid van uw L’Oréal Paris BB-crème naar keuze op de rug van uw hand. Je hebt maar een klodder ter grootte van een dubbeltje nodig om je hele gezicht te bedekken. Wat betreft het aanbrengen van BB-crème, is het aan jou – je kunt dit doen met je vingers of met een make-upspons, zoals de L’Oréal Paris Infallible Blend Artist Foundation Blender. Als je wat warmte aan je gezicht wilt toevoegen, breng dan een veeg blush, bronzer of highlighter aan – nu ben je klaar om te gaan!

U leest: Top 3 beste BB Cream van L’Oréal om in de zomer te gebruiken

Ook populair: Top 8 beste Kruidvat mascara die waterproof is en betaalbaar