Top 3 beste droogshampoo zonder parfum voor schoon haar

droogshampoo zonder parfum

Of je nu een gevoelige hoofdhuid hebt of gewoon de voorkeur geeft aan ongeparfumeerde producten, er zijn genoeg redenen waarom je op zoek zou kunnen zijn naar een droogshampoo zonder parfum. Ze zijn weliswaar een beetje moeilijk te vinden, vooral bij de drogisterij, maar ze bestaan ​​wel – om er een te vinden, moet je een beetje graven. Om het je heel gemakkelijk te maken, zijn de drie beste ongeparfumeerde droogshampoos hieronder afgerond. Behalve dat ze geurvrij zijn, zijn ze geweldig voor alle haartypes en laten ze geen krijtachtig residu achter zolang ze op de juiste manier worden aangebracht.

Om wat tips te krijgen over de juiste toepassing van droogshampoo, nam Elite Daily contact op met Matt Rez, een haarkleurspecialist van beroemdheden en merkambassadeur van Redken. Rez adviseert om het blikje eerst goed te schudden, de spray ongeveer 10 centimeter van je haar te houden en het product dan gewoon op je wortels te spuiten. Wacht een paar minuten totdat het is ingetrokken en masseer de droogshampoo dan zachtjes in je hoofdhuid. Borstel het ten slotte door om het product door de rest van je haar te verdelen. “Gebruik minder en bouw op”, voegt hij eraan toe. “Je kunt altijd meer spuiten!”

Beste droogshampoo zonder parfum

Met die tips in gedachten, scroll verder om drie van de beste geurvrije droge shampoos te kopen, allemaal voor €25 of minder op bol.com.

1. Algemene beste droogshampoo zonder parfum:

Four Reasons No Nothing Sensitive Dry Shampoo

droogshampoo zonder parfum
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Dit is een geweldige optie voor mensen met een gevoelige hoofdhuid, omdat het vrij is van geurstoffen, parabenen, kleurstoffen en andere veelvoorkomende irriterende stoffen – maar dit is een betere keuze als je de voorkeur geeft aan een spuitbus. Het is een fijne, lichtgewicht spray die totaal kleurloos is en die rijstzetmeel gebruikt om overtollige olie op te nemen en het volume te bevorderen. De grote fles van 250ml zou ook een tijdje mee moeten gaan.

2. Tweede plaats:

Act + Acre Plant Based Dry Shampoo

droogshampoo zonder parfum

Als je een gevoelige huid hebt of liever geen haarverzorgingsproducten gebruikt die in spuitbussen zitten, pak dan deze Act+Acre droogshampoo. Gemaakt met slechts zes ingrediënten en gemaakt zonder geur, alcohol, parabenen en talk, het is een geweldige keuze voor zowel donker als licht haar, en het zal je haar niet verzwaren of ervoor zorgen dat het droog aanvoelt. Bonuspunten voor het Leaping Bunny-gecertificeerd dierproefvrij!

3. Keuze van de expert:

Redken onzichtbare droogshampoo

droogshampoo zonder parfum
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

“Redken Invisible Dry Shampoo is siliconenvrij, sulfaatvrij en talkvrij, dus het is geweldig voor gekleurd haar dat je het beste niet elke dag kunt wassen”, legt Rez uit over zijn favoriete ongeparfumeerde droge shampoo. Gemaakt met aardappelzetmeel om overtollige olie te absorberen , dit is een lichtgewicht spray die je haar niet plakkerig of plakkerig maakt.Net als de hierboven genoemde droge shampoo, wordt deze geleverd in een royale fles van 150ml.

U leest: Top 3 beste droogshampoo zonder parfum voor schoon haar

Ook populair: 10x recepten voor natuurlijke haar bescherming tegen de zon

Dit vind je misschien ook leuk: