Top 3 beste krultang voor extensions voor langdurige krullen

beste-krultang voor extensions

Er zijn tegenwoordig zoveel curling-tools en -producten beschikbaar. Het maakt het moeilijk om precies te weten wat de beste krultang voor extensions is, afhankelijk van de lengte en het type. We hebben bijna elk type curlingtool geprobeerd dat er is. We hebben enkele van de beste (en slechtste) producten ervaren, maar onze eeuwige favorieten zijn de krultangen, curling wands en hot rollers. Er zijn veel andere opties om te proberen, zoals pro-krulspelden, cold rollers, chopstick-tangen en meer. De volgende top 3 bestaat uit all-time favoriete krultangen voor hairextensions – en ze zijn zo gemakkelijk te gebruiken!

Beste krultang voor extensions

Krultangen zijn het beste voor grote volumineuze golven, denk aan Victoria Secret modelhaar! Door de bredere diameter en metalen klem kun je je haar helemaal rond de ton wikkelen tot aan de wortel. Een brede krul zorgt voor een grotere krul, waardoor dit een briljant hulpmiddel is voor mensen met fijn haar, omdat het een volle, brede krul zal creëren en je haar er daardoor groter, dikker en gezonder uit zal laten zien.

De tang kan ook verwisselbare cilinders hebben, wat betekent dat u uw krulgrootte kunt aanpassen – kleinere cilinders creëren een kleinere krul, grotere cilinders creëren een grote krul. Deze tool kan op zowel lang als kort haar worden gebruikt, het is perfect voor fijn haar – maar ook dik haar zal mooi krullen.

1. BaByliss Titanium Brilliance Waves Krultang

beste krultang voor extensions

De beste krultang voor extensions voor mooie losse krullen is volgens vele haarstylisten de professionele BaByliss Titanium Brilliance Waves Krultang. Als je je haar GROOT maar niet te gekruld wilt laten lijken, dan is dit de krul die je nodig hebt. De BaByliss Titanium Brilliance Waves Krultang is een briljante tang omdat hij langer is dan de meeste beschikbare tangen, wat betekent dat hij perfect is voor extensions, hij is met €54,90 ook zeer redelijk geprijsd.

2. BaByliss 10mm Curling Wand Krultang

beste krultang voor extensions
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Curling wands zijn dunner dan tangen omdat ze een fijnere cilinder hebben en geen metalen klem, dit zorgt voor een kleinere, strakkere krul. Door kleinere haarsecties te gebruiken, kunt u een natuurlijk ogende strakke krul creëren in plaats van een los, zacht effect. Wands zijn geweldig voor halflang haar omdat ze snel langdurige krullen kunnen creëren, ze creëren ook een massa krullen in dik haar – maar door het gebruik van kleinere secties duurt het veel langer om dik haar te krullen dan met een tang.

Omdat deze krullen zo strak zijn, wordt het algehele effect korter. Als je fijn haar hebt, is dit misschien iets om te overwegen – gebruik iets grotere secties op fijn haar als je geen te strakke krul wilt! Dus … als je lange losse krullen wilt, kies dan voor een tang, maar als je meer gedefinieerde krullen wilt – een wand is absoluut beter. We gebruiken de extra lange BaByliss 10mm Curling Wand Krultang voor extensions, wederom voor €31,99 zeer redelijk geprijsd.

3. BaByliss Thermo-Ceramic Rollers Krulset

beste krultang voor extensions

Verwarmde rollers zijn verreweg onze favoriete tool voor curling. Waarom? Omdat ze zo snel en gemakkelijk zijn!! Je rolt je haar gewoon op de roller, bevestigt het met de clip – terwijl ze in het haar afkoelen, doe je je make-up en tegen de tijd dat je klaar bent, zijn ze klaar om eruit te halen en grote, prachtige golvende krullen te onthullen ! Rollers geven een heel losse krul waar we van houden.

Rollers zijn geweldig voor zowel human hair als synthetische extensions en alle haartypes, hoewel je bij lang of dik haar misschien meer dan één pakket nodig hebt om ervoor te zorgen dat je al je haar kunt krullen. Ze zijn ook geweldig voor het creëren van volume bij de wortel, als je eigen haar van nature erg zacht en plat is, zijn rollers een geweldige manier om het haar er volumineus uit te laten zien bij de wortels zonder te touperen. Onze rolleraanbevelingen zijn de Babyliss Thermo-Ceramic Rollers.

Beste krultang voor extensions: conclusie

We hopen dat dit bericht je een beetje inzicht heeft gegeven in welke tool je nodig hebt voor welk haartype. De extra lange krultang van BaByliss is naar onze mening de beste krultang voor extensions en ook de verwarmde rollers werken ideaal. Onthoud dat als je clip-ins draagt, je je extensions de avond voordat je ze nodig hebt kunt krullen, wat superhandig is!

U leest: Top 3 beste krultang voor extensions voor langdurige krullen

Ook populair: Top 5 beste shampoo voor extensions volgens haarstylisten