Top 4 beste Carmen krulset voor langdurige en bouncy krullen

beste Carmen krulset

Haarrollers doen je misschien denken aan Frenchy van Grease, maar ze behoren nog steeds tot de beste hulpmiddelen om thuis salonwaardige kapsels te creëren. Als je geen tijd hebt om urenlang je haar te krullen, overweeg dan verwarmde rollers. Ons enthousiaste team van testers heeft diverse Carmen krulsets getest voor langdurige, volumineuze resultaten die minimale schade veroorzaken. Wat is de beste Carmen krulset? Lees verder om onze topfavorieten te ontdekken.

Top 4 beste Carmen krulset

1. BESTE KRULSET ALGEMEEN:

Carmen Pro C5040 Krulset 

beste Carmen krulset

Onze testers vonden de Carmen Pro C5040 Krulset eenvoudig te gebruiken – 92% zei dat ze voor gebruik niet naar de instructies hoefden te kijken. De resultaten waren even aangenaam; de rollers produceerden verschillende formaten krullen die het haar meer volume gaven. Deze set warmt snel op – in ongeveer 5 minuten – en wordt geleverd met 24 rollers. Zelfs testers met langer, dikker haar hadden neer dan genoeg rollers om hun hele hoofd te bedekken.

Belangrijkste specificaties:

 • Opwarmtijd: 5 minuten
 • Aantal rollen: 24 waarvan 8 grote (27 mm), 8 medium (23 mm) en 8 kleine (20 mm) 
 • Accessoires: Clips, kabelopbergsysteem

2. BESTE KRULSET VOOR ONDERWEG:

Carmen C2010 Travel Set krulset

beste Carmen krulset
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

De Carmen C2010 Travel Set krulset is ideaal voor op reis. Deze krulset kan je in tegenstelling van vele anderen handmatig van 240 Volt naar bijvoorbeeld 110 Volt, zodat hij het ook in het buitenland optimale warmte geeft. De set presteerde over het algemeen goed, waarbij 82% van de testers zei dat ze gemakkelijk te gebruiken waren. Snel op te warmen, 82% merkte op dat de rollers volume toevoegden en een mooie, veerkrachtige krul achterlieten. Testers ontdekten dat de rollers het haar ook goed vastpakten en eenvoudig te verwijderen waren – niet blijven haken of in de knoop raken. Ook het compacte formaat en de Volt aanpassingen zijn een dikke plus.

Belangrijkste specificaties:

 • Opwarmtijd: 2-3 minuten
 • Aantal rollen: 10, waarvan 5 grote rollers (30 mm) en 5 medium rollers (25 mm)
 • Accessoires: Clips en luxe reisetui

3. BESTE VOOR GROTE NATUURLIJKE KRULLEN:

Carmen Krulset Salon Professional C5020

beste Carmen krulset
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

De Carmen Krulset Salon Professional C5020 zorgt voor grote, natuurlijk salonwaardige krullen en beschikt over Ionen en Tourmaline. Dit maakt het haar zacht, antistatisch en beschermt de natuurlijke haaroliën. Testers waren enthousiast over het innovatieve ontwerp van deze siliconenkrulspelden, waardoor er geen clips meer nodig waren om de rollen op hun plaats te houden. Van het panel van testers zei 87% dat ze gemakkelijk in het haar konden worden aangebracht. Ze voegden volume en vorm toe, met een gemiddelde grotere krul dan andere sets.

Belangrijkste specificaties:

 • Opwarmtijd: 2-3 minuten
 • Aantal rollen: 20, waarvan 6 jumbo (34 mm), 8 medium (28 mm) en 6 kleine (24 mm) 
 • Accessoires: Klemmen, clips en snoeropbergsysteem

4. BESTE KRULSET VOOR KORT(ER) HAAR:

Carmen Krulset Softsetter Curly Curl C3220

beste Carmen krulset
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

De Carmen Softsetter Curly Curl krulset is uitermate geschikt voor het creëren van prachtige krullen in kort(er) haar. Door de Fast Heat functie zijn de rollers extra snel klaar voor gebruik. De opwarmtijd was snel (2,5 minuut) tijdens het testen, terwijl het kortere haar er na gebruik goed gestyled uitzag, waardoor 82% van de testers tevreden was over deze set.

Belangrijkste specificaties:

 • Opwarmtijd: 2-3 minuten
 • Aantal rollen: 20, waarvan 10 kleine (19 mm), 6 middelgrote (23 mm) en 4 grote (26 mm)
 • Accessoires: Clips

Veelgestelde vragen over de beste Carmen krulset

Wat zijn verwarmde rollen?

Verwarmde rollers zijn een soort haartool die wordt gebruikt om veerkrachtige krullen en golven te maken. Sommige zien eruit als traditionele klittenbandrollen, terwijl andere, ook wel ‘pods’ genoemd, kleiner zijn en van rubber zijn gemaakt. Deze warmtegeleidende pods en rollers worden opgeborgen in een koffer die opwarmt wanneer ze worden aangezet. Ze zijn er vaak in verschillende maten, afhankelijk van het type krul dat je wilt bereiken. Hoe kleiner de maat, hoe strakker de krul.

Gebruik je verwarmde rollers op nat of droog haar?

Verwarmde rollers zijn geschikt voor gebruik op droog of overwegend droog haar. Nat haar is kwetsbaarder en vatbaarder voor beschadiging.

Kunnen verwarmde rollers op alle haarlengtes en -types worden gebruikt?

Ja, maar de resultaten zullen verschillen. Verwarmde rollers voegen volume toe aan kort haar, maar kunnen moeite hebben om een ​​gedefinieerde krul te produceren. Haarstylisten raden aan verwarmde rollers te gebruiken op steil of licht steil haar om een ​​gladdere, knikvrije finish te krijgen. Als je krullend haar hebt, kunnen rollers helpen om je krullen losser te maken voor een zachter kapsel.

Hoe gebruik je verwarmde rollers?

Verdeel je haar in kleine stukjes voordat je ze om de tonnen wikkelt, zodra ze zijn opgewarmd. Wikkel elk vat omhoog naar het hoofd en zet het op zijn plaats. De meeste rollers worden geleverd met clips, terwijl de pods naar binnen springen om te blijven zitten.

Hoe lang bewaar ik verwarmde rollen?

Hoe lang je hete rollers in moet houden, hangt af van de look die je wilt bereiken. Ontvouw ze na 10 minuten voor golven of houd ze tot 30 minuten in voor strakkere kurkentrekkerkrullen. Raadpleeg bij twijfel de instructies van het merk.

Beschadigen verwarmde rollers je haar?

Zoals alle verwarmde stylingtools, kunnen verwarmde rollers je haar beschadigen als ze niet correct worden gebruikt. Om je haar er zacht en gezond uit te laten zien en aan te voelen, gebruik je eerst een hittebeschermende spray.

Zijn verwarmde rollers beter dan stijltangen?

Hete rollers bereiken hoge temperaturen, maar ze gebruiken over het algemeen minder warmte dan stijltangen en tangen, waardoor ze vriendelijker zijn voor je haar. Vooral fijn haar zal je dankbaar zijn dat je naar de rollers reikt in plaats van naar je krultang. Rollers kunnen ook handiger zijn, omdat je je make-up kunt aanbrengen of je nagels kunt lakken terwijl ze hun magie bewerken.

Hoe we testen?

We vroegen 50 vrouwen om vijf sets verwarmde rollers te testen. Ze hebben ze grondig beoordeeld op de duidelijkheid van de instructies en het gebruiksgemak en de snelheid. Het ontwerp van de rollen werd ook overwogen, evenals hun algehele prestaties en eindresultaten.

U leest: 4x de beste Carmen krulset voor langdurige en bouncy krullen

Ook populair: 12x de beste roterende föhn voor ieder haartype en budget