Top 4 beste deurbel met camera zonder abonnement van 2022

beste deurbel met camera zonder abonnement

Videodeurbellen bieden de veiligheid van een beveiligingscamera en bieden u het gemak van tweerichtingscommunicatie. Ze helpen ook potentiële portiekpiraten af ​​te schrikken om er met uw afgeleverde pakketten vandoor te gaan. Daarnaast kunt u ook communiceren met uw bezorger door middel van tweerichtingscommunicatie om hen te laten weten hoe ze het pakket uit de directe zichtlijn van de weg kunnen houden. De meeste reguliere videodeurbellen worden echter geleverd met een maandelijks abonnement om de handigste functies te ontgrendelen. Dat gezegd hebbende, als je op zoek bent naar een videodeurbel die geen langdurige financiële last wordt, dan moet je de beste deurbel met camera zonder abonnement overwegen.

In deze review bekijken we vier van dergelijke deurbellen van gevestigde fabrikanten. De factoren die we overwogen voordat we onze selecties maakten, waren installatiegemak, videokwaliteit, bewegingsdetectie, nachtzicht, opslag, batterijduur en technische ondersteuning. Als je haast hebt, is de best deurbel met camera zonder abonnement de Eufy videodeurbel vanwege zijn hoge resolutie en indrukwekkende videokwaliteit, uitstekend nachtzicht, integratie met Alexa en Google Home en het feit dat hij werkt zonder wifi.

Top 4 beste deurbel met camera zonder abonnement

1. Beste deurbel met camera zonder abonnement algemeen:

Eufy Video Deurbel

beste deurbel met camera zonder abonnement

De Eufy Video Doorbell brengt geen abonnementskosten in rekening en presteerde ook consistent bovengemiddeld op alle tests die we hebben uitgevoerd. Daarom staat hij op de eerste plaats als het gaat om de beste deurbel met camera zonder abonnement .

Ontwerp

De Eufy Video Doorbell heeft een rechthoekig, strak zwart ontwerp met een knop in het midden die wordt omgeven door een blauwe ring.

Installatie

Eufy is ongelooflijk eenvoudig te installeren als je de batterijgevoede variant koopt, omdat je hem alleen aan de muur hoeft te bevestigen. Maar zelfs als u de bedrade variant aanschaft, is de installatie helemaal niet moeilijk en kan deze in enkele minuten worden gedaan. Sluit de draden van de bestaande deurbel aan op Eufy en monteer de deurbel en omzeil de mechanische bel om deze te integreren met Eufy. Toen ik het voor het eerst probeerde in te stellen, bleef het offline gaan, maar dankzij Eufy Tech Support en hun geduldige begeleiding kon ik het gemakkelijk laten werken.

Opslagmodus

Eufy Video Doorbell heeft helemaal geen optie voor cloudopslag. In plaats daarvan worden alle video’s opgenomen op de interne opslag van 16 GB op de EufyCam Homebase 2 die bij de deurbel wordt geleverd. De meeste op abonnementen gebaseerde videodeurbellen bieden slechts een paar dagen beeldmateriaal op de cloudplatforms. Ik heb zelfs geprobeerd video’s op de Ring Doorbell op te slaan zonder abonnement.

Gezichtsveld

Eufy heeft een lens met een licht visoogje en een horizontaal gezichtsveld van 160 graden dat bijna je hele voortuin zou beslaan. Het verticale gezichtsveld is niet zo breed, maar breed genoeg om genoeg van de vloer en het plafond te zien.

Video kwaliteit

Eufy neemt op met een resolutie van 2K of 2560 x 1920 en produceert zeer scherpe video’s. Alle video’s die we hebben opgenomen, hebben alle elementen in het frame tot in detail vastgelegd. Wat de videokwaliteit betreft, geeft deze videodeurbel zelfs de premiummodellen gemakkelijk een run voor zijn geld. Het neemt op met een bitsnelheid van 950 kbps, wat niet de beste is die er is, maar dat komt omdat hoe groter de bitsnelheid, hoe groter de bestandsgrootte. Op deze manier zijn de videobestanden klein genoeg om meer beelden vast te leggen voordat je de lokale opslagruimte op de deurbel leegmaakt. Eufy neemt op met 11 frames per seconde en de resulterende video’s waren behoorlijk vloeiend en pittig in onze recensie.

Nacht zicht

Nachtopname op Eufy was meer dan redelijk. De onderwerpen waren zichtbaar en alle elementen in het frame waren voldoende verlicht om duidelijk te zien. Als gevolg hiervan kan Eufy zeer geschikt zijn voor uw huis als uw voortuin niet bijzonder goed verlicht is, omdat het superieure nachtzicht in combinatie met pittige bewegingsdetectie uw huis veilig en beveiligd moet houden.

Bewegingsdetectie

De bewegingsdetectie op Eufy is zowel overdag als ‘s nachts getest. Overdag begon het op te nemen zodra een persoon het frame binnenliep voor een andere deurbel in deze recensie. Ook ‘s nachts was het de eerste die begon met opnemen. Interessant genoeg begon het zelfs sneller op te nemen dan de Ring-videodeurbel. Een ander onderscheidend kenmerk van de Eufy Video Doorbell is de menselijke detectiefunctie. De camera maakt gebruik van gezichtsherkenning op het apparaat om ervoor te zorgen dat het een echte mens voor de camera is en geen dier of alleen passerende auto’s. Deze onnodige meldingen van overstromingen voorkomen dat uw telefoon wanneer er iets voor de camera beweegt. Je kunt er echter voor kiezen om dit in de instellingen uit te schakelen als je op de hoogte wilt worden gehouden van elke beweging voor je deur.

App-ervaring

Eufy gebruikt een lijstvorm voor alle video’s. Het vermeldt de naam van het evenement en de miniatuur voor elk evenement. Als je een functie voor menselijke detectie hebt ingeschakeld, wordt naast elke clip ook een kleine miniatuur van het gezicht van die persoon weergegeven. We hebben gemerkt dat je gemakkelijk alle video’s kunt openen en opslaan zonder echte problemen. De app-interface is echt solide en zonder haperingen.

Geluid

De op batterijen werkende Eufy-videodeurbel speelt een bel uit de Homebase 2 die wordt meegeleverd. Als je echter voor de bedrade versie gaat, moet je een extra bel kopen om het van binnen te horen.

Tweerichtingscommunicatie

De tweerichtingsaudio op de Eufy-deurbel overtrof onze verwachtingen omdat deze zelfs beter presteerde dan de Ring-deurbel. Alles gebeurde in realtime met niet veel vertraging. Ik kreeg te maken met een lichte audiovertraging op de Eufy, maar een eenvoudige herstart zorgde ervoor. Alles was duidelijk van beide kanten te horen. Kon niet echt om meer gevraagd hebben op dit gebied van dit apparaat.

Batterijduur

Dit geldt alleen voor de batterijgevoede versie. We merkten dat met ongeveer 14 ringen gevolgd door liveweergave-lanceringen op een dag, het batterijpercentage slechts met 1% daalde. In de dagelijkse praktijk zal dit echter nauwelijks voorkomen. U kunt er dus zeker van zijn dat u hem niet vaak hoeft op te laden. De bedrade Eufy-videodeurbel is ook beschikbaar voor degenen die hem nodig hebben.

Wi-Fi-afhankelijkheid

De Eufy Doorbell gebruikt de Homebase om video’s lokaal op te slaan. Als gevolg hiervan zal de Eufy, zelfs als uw wifi uitvalt, niet alleen opnemen, maar u ook live bekijken. Je hebt echter nog steeds internet nodig om de opgenomen video’s in de app te bekijken. Verrassend genoeg kunnen veel andere videodeurbellen, waaronder Ring, op dit moment niet opnemen zonder wifi. Dus als internetstoringen vaak voorkomen in uw regio, is de Eufy Doorbell misschien een goede oplossing.

Integratie van spraakassistent

Eufy Doorbell kan worden geïntegreerd met zowel Alexa als Google Home. Als gevolg hiervan past het gemakkelijk in elk smart home-ecosysteem dat u heeft.

Voordelen:

 • Hoge resolutie en goede videokwaliteit.
 • 16 GB interne opslag voor je video’s.
 • Goede batterijduur (120 dagen).
 • Heeft geen wifi nodig om video op te nemen of beweging te detecteren.

Nadelen:

 • Geen cloudopslag, dus als je geen ruimte meer hebt, moet je meer maken voordat je opnieuw opneemt.

2. Beste cloud-based deurbel met camera zonder abonnement:

Skybell HD

beste deurbel met camera zonder abonnement
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Praten over het afschaffen van dikke videodeurbellen die het zo voor de hand liggend maken om te herkennen. De Skybell HD Wi-Fi Video Doorbell is een van de meest veelzijdige videodeurbellen die we hebben gekozen vanwege de goede recensies die we erover hadden gehoord.

Ontwerp

Skybell HD videodeurbel voelt gemakkelijk aan als de meest robuuste videodeurbel die er is. De metalen behuizing voelt echt premium aan, waardoor het de best ontworpen videodeurbel op deze lijst is. Met zijn ronde, compacte ontwerp zal hij gegarandeerd niet misstaan. Skybell HD deurbel biedt ook wat variatie in de vorm van twee varianten, zilver en brons kleuren.

Installatie

Tijdens onze proefinstallatie was Skybell HD aanzienlijk eenvoudiger te installeren dan de andere deurbellen, ondanks het feit dat het een bedrade deurbel is. Nadat je je bestaande deurbel hebt verwijderd, hoef je alleen maar de draden door de connectorplaat te halen en de videodeurbel op zijn plaats te schuiven. Deze deurbel is voor alle luie koppen die er zijn.

Opslagmodus

Skybell HD steekt met kop en schouders boven de rest uit als het gaat om opslag en gemakkelijke toegang tot de opgenomen beelden. Het slaat alle video’s die het opneemt op in een cloud zonder enig abonnement. Je hoort het goed, het is gratis en onbeperkt. U kunt eenvoudig alle video’s die door uw deurbelcamera zijn gemaakt, direct vanaf uw telefoon bekijken en downloaden.

Gezichtsveld

Met een gezichtsveld van 180 graden en een lensontwerp dat geen fisheye is, geeft de Skybell HD een zeer duidelijk beeld van iedereen die aan je deur komt. Door het extreem brede gezichtsveld kunt u alles voor uw deur in de gaten houden zonder dat u zelfs maar van de bank hoeft te komen.

Video kwaliteit

Van alle videodeurbellen die we hebben getest, produceerde Skybell HD video’s van de beste kwaliteit. Skybell HD maakte 1080p Full HD-video’s en nam scherpe video’s op die veel kleurrijker en helderder waren dan de andere. Met de 5x zoom die de camera biedt, kun je ook het juiste frame voor de camera instellen, zodat alle elementen die je moet bewaken goed zichtbaar zijn.

Nacht zicht

De videokwaliteit van Skybell HD blijft de andere domineren als het gaat om nachtelijke video-opnames. Dit is te danken aan het full colour nachtzicht waarmee de deurbel wordt geleverd. Zelfs in onze tests merkten we dat de video’s die werden opgenomen door Skybell HD aanzienlijk beter waren dan de rest. Als je een persoon bent die details nodig heeft in de beelden die worden opgenomen door je videodeurbel, dan is Skybell HD iets voor jou.

Bewegingsdetectie

Tijdens onze tests merkten we dat de bewegingsdetectie begon een seconde nadat een persoon van een afstand het frame binnenkwam, maar onmiddellijk wanneer de persoon van dichtbij binnenkwam. Misschien had het iets sneller gekund voor een optimaal resultaat. Aan de andere kant is het onwaarschijnlijk dat het een verschil maakt, aangezien je nog steeds een flink aantal seconden aan beeldmateriaal krijgt voordat een indringer of bezoeker de deur bereikt.

App-ervaring

De Skybell HD-app is beschikbaar voor iOS en Android. Het is geen dikke app met verwarrende functies. Het is eenvoudig, intuïtief en zit echt goed in elkaar. In de instellingen kun je de bewegingsgevoeligheid aanpassen, de LED-kleur wijzigen, je meldingen beheren, enz. De app is snel genoeg om een ​​melding te krijgen om live view te openen zodra er iemand voor de deur staat. Je kunt eenvoudig alle video’s bekijken die zijn opgenomen en de video’s downloaden die je nodig hebt. Al met al een zeer vlotte ervaring naar onze mening.

Geluid

Skybell HD werkt met zowel mechanische als digitale klokken. Je kunt ook spelen met de instellingen voor je bel in de app.

Tweerichtingscommunicatie

De tweerichtingsaudio van Skybell HD is een van de beste die we hebben gezien in deze reeks videodeurbellen zonder abonnement. Als je fatsoenlijk internet hebt, ervaar je geen vertraging in de communicatie. De audio was ook heel duidelijk in al onze tests.

Batterijduur

Skybell HD is bedraad en er is geen sprake van een lege batterij.

Wi-Fi-afhankelijkheid

Skybell HD vereist dat je wifi is ingeschakeld en werkt om te kunnen functioneren. Zonder internet werkt het niet.

Integratie met spraakassistent

Skybell werkt samen met bijna alle grote spelers op het gebied van automatisering. Het is compatibel met zowel Google Home- als Alexa-ecosystemen. Het kan ook worden gekoppeld aan IFTTT en SmartThings. Het gemak van integratie met elk ecosysteem geeft het een aanzienlijk voordeel ten opzichte van sommige van de andere videodeurbellen in deze lijst.

Voordelen:

 • Stijlvol en past precies bij elke esthetiek.
 • Onbeperkte cloudopslag.
 • Nachtzicht in kleur.
 • Compatibel met een grote verscheidenheid aan ecosystemen voor maximale controle en automatisering.

Nadelen:

 • Geen lokale opslag.
 • Kan niet werken zonder wifi.

3. Beste deurbel met camera zonder abonnement voor privacy:

Hikvision DS-HD1

beste deurbel met camera zonder abonnement
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Hikvision DS-HD1 heeft geen abonnement nodig. Deze nummer 3 beste deurbel met camera zonder abonnement trok de aandacht omdat hij van veel van zijn klanten zeer goede recensies had gekregen. Het wordt zelfs geleverd met een garantie van 3 jaar, dus er is niet veel om je zorgen over te maken. Hoewel iets duurder, is de Hikvision-deurbel stevig en presteerde hij verrassend goed bij alle tests die we hebben uitgevoerd. Hier is hoe het gaat op alle belangrijke aspecten:

Ontwerp

Het standaard ontwerp van de Hikvision deurbel is een stijlvol zwart-wit design aan de voorkant. Hikvision biedt echter ook 2 extra verwisselbare frontplaten in grijs en zwart als u het uiterlijk wilt aanpassen aan uw huis.

Installatie

Binnen enkele minuten hebben we de Hikvision videodeurbel geïnstalleerd. Zorg er echter voor dat je een boormachine in je bezit hebt, want al het andere zit in de doos.

Opslagmodus

De Hikvision deurbel neemt beelden op en slaat deze lokaal op op een 32 GB micro-SD-kaart die uitbreidbaar is tot maximaal 128 GB. Dit betekent dat er nooit een privacyprobleem zal zijn dat een punt van zorg is in een cloudgebaseerd systeem dat vaak wordt gebruikt door andere fabrikanten van videodeurbellen. Bovendien kan het worden geïntegreerd met uw netwerkvideorecorder (NVR), waardoor het een onderdeel vormt van uw algehele beveiligingssysteem voor eenvoudige bewaking en bewaking. Hierdoor kun je de video’s direct op de harde schijf van de NVR opnemen als je hem op die manier wilt gebruiken.

Gezichtsveld

De Hikvision neemt op met behulp van een ultragroothoeklens met vissenogen die een indrukwekkende 180 graden beslaat. Dit betekent dat alles wat in uw voortuin beweegt, direct wordt gedetecteerd en opgenomen door deze videodeurbel. Het verticale gezichtsveld was ook indrukwekkend, omdat we bijna het hele plafond en een aanzienlijk deel van zelfs de vloer konden zien.

Video kwaliteit

De Hikvision deurbel neemt op in HD met een resolutie van 2048 x 1536. Deze videodeurbel die 30 frames per seconde opneemt, produceert goed verlichte video’s, zelfs bij weinig licht. De gezichten waren duidelijk zichtbaar en de gerenderde video’s waren extreem vloeiend.

Nacht zicht

Na het uitproberen van infrarood nachtzicht op de Hikvision videodeurbel kunnen we gerust stellen dat hij doet wat hij belooft. Alle video’s die ‘s nachts zijn opgenomen, waren verrassend pittig met weinig tot geen korrels. Wat nog belangrijker is, is dat het nachtzicht verrassend genoeg geen concessies deed aan de snelheid van de bewegingsdetectie, wat een groot voordeel is.

Bewegingsdetectie

Bewegingsdetectie op de Hikvision deurbel is razendsnel. U krijgt vrijwel direct een melding nadat een onderwerp in beeld verschijnt. De Hikvision deurbel is erin geslaagd een veel voorkomend pijnpunt met videodeurbellen op te lossen dat we vaak opmerken. Dit is de vertraging bij het activeren van de camera voordat een persoon daadwerkelijk bij de deur komt. De bewegingsdetectie begint met opnemen lang voordat de persoon de deur bereikt. Deze videodeurbel geeft je ook de mogelijkheid om een ​​aangepast bewegingsdetectiegebied in te stellen dat onnodige cameratriggers door dieren of auto’s voorkomt.

App-ervaring

De Hikvision videodeurbel is geïntegreerd met de Hik-Connect app. De app is zeer functioneel en stelt je in staat om de camera te configureren, het bewegingsdetectiegebied in kaart te brengen en onder andere de liveweergave van de videodeurbel te zien. Het enige nadeel is dat je voor Android-apparaten de app van de Hikvision-website moet downloaden en niet van de Play Store. Het configureren kan wat tijd kosten, maar als dat eenmaal is gebeurd, is de app-interface zeer intuïtief en comfortabel in gebruik.

Geluid

Er zijn twee soorten belsignalen waaruit u kunt kiezen voor de Hikvision videodeurbel, namelijk mechanisch en elektronisch. Kies je voor de mechanische gong, dan moet je een powerkit installeren die bij de deurbel wordt geleverd. Als alternatief kunt u een elektronische gong kiezen die door een luidspreker wordt afgespeeld.

Tweerichtingscommunicatie

De 2-weg audio op deze deurbel is zeer indrukwekkend in vergelijking met de andere videodeurbellen op de markt. De communicatie was realtime met weinig tot geen vertraging bij al onze tests. Dit was indrukwekkend omdat de meeste videodeurbellen die we met tweerichtingscommunicatie hebben beoordeeld, last hadden van audiovertragingen, wat erg frustrerend kan zijn.

Batterijduur

De Hikvision DS HD-1 is een bedrade videodeurbel. Als je het eenmaal hebt geïnstalleerd, hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je deurbel bijna leeg is of zelfs maar een dag pauzeert.

Wi-Fi-afhankelijkheid

De Hikvision kan gebruikt worden om op te nemen en te monitoren zonder wifi. U kunt dit bereiken door het te integreren met een Network Video Recorder (NVR). Als je dit doet, verlies je niet alle functionaliteit als de wifi uitvalt. Voor bewegingsdetectie en bewaking op afstand heeft u echter nog steeds toegang tot internet nodig. Dus als je geen NVR hebt en je huis is gevoelig voor wifi-storingen, raden we de Eufy-videodeurbel ten zeerste aan.

Voice-Assistant Integratie

Helaas kan de Hikvision videodeurbel met geen enkele spraakassistent worden geïntegreerd. Dat betekent geen Google Home en geen Alexa voor deze. We hopen oprecht dat ze deze functionaliteit binnenkort mogelijk maken.

Voordelen:

 • Neemt op voordat beweging wordt gedetecteerd, zodat u het hele scenario ziet.
 • Grote interne opslagcapaciteit. Wordt geleverd met een SD-kaart van 32 GB, maar uitbreidbaar tot 128 GB.
 • Kan worden geïntegreerd met een netwerkvideorecorder (NVR), waardoor privacyproblemen van cloudservices worden weggenomen.

Nadelen:

 • App is niet beschikbaar in de Google Play Store, dus deze moet worden gedownload van de Hikvision-website
 • Geen Ecosysteemintegratie, beperkende controle- en automatiseringsmogelijkheden.

4. Meest budgetvriendelijke deurbel met camera zonder abonnement:

Remo+ Remobell S

beste deurbel met camera zonder abonnement
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Remo+ Remobell S-deurbel is ingekapseld in een slanke zwarte en grijze behuizing die de andere videodeurbellen op de markt een run voor zijn geld geeft, vooral de waarde die het biedt voor de prijs. Deze redelijk geprijsde videodeurbel overtrof onze verwachtingen met zijn eenvoudige installatieproces, solide functionaliteit en natuurlijk het feit dat hij geen abonnement heeft. Een ding om in gedachten te houden is dat de Remobell S alleen werkt op deurbellen met een spanning van 16-24 VAC en alleen 2,4 GHz wifi ondersteunt.

Ontwerp

Met een glanzende metalen knop op een zwarte, matte behuizing is de Remobell S gemakkelijk een van de best uitziende videodeurbellen die er zijn. In de doos zitten drie verschillende montagewiggen, iets wat opmerkelijk is gezien het feit dat veel deurbelfabrikanten het afzonderlijk verkopen.

Installatie

De installatie was vrij eenvoudig in vergelijking met de andere bedrade deurbellen op de markt, vooral omdat alle benodigde gereedschappen in de doos zitten. Met de duidelijke instructievideo van Remo waren we in staat om het hele proces binnen enkele minuten af ​​te ronden. Het installatieproces is zo eenvoudig dat u geen professionele hulp bij de installatie nodig heeft.

Opslagmodus

In tegenstelling tot de vorige opties op deze lijst, biedt de Remobell S geen lokale opslag, maar in plaats daarvan 3 dagen aan beeldmateriaal op een rollende wolk. De opnames worden zo bijgewerkt dat je alleen toegang hebt tot de laatste 3 dagen aan beeldmateriaal. Om meer dagen aan beeldmateriaal te ontgrendelen, moet je upgraden naar hun premium abonnement dat begint bij $ 3 per maand of $ 30 per jaar voor 30 dagen rollende cloudopslag. Dat gezegd hebbende, zal het gratis abonnement voor de meeste mensen meer dan voldoende zijn, omdat er geen beperking is op andere functionaliteit.

Gezichtsveld

Met een horizontaal gezichtsveld van 180 graden, mogelijk gemaakt door een fisheye-lens, kun je vrijwel alles voor de camera in de gaten houden. Interessant is dat, in tegenstelling tot de anderen in deze lijst, de Remobell S ook een verticaal gezichtsveld van 180 graden biedt om ervoor te zorgen dat je nooit een dode hoek voor je camera hebt.

Video kwaliteit

Met een resolutie van 1536 x 1536 bevindt hij zich aan de onderkant van het spectrum als het gaat om resoluties van videodeurbellen. Met een framerate van 30 frames per seconde waren de opgenomen HD-video’s echter meer dan behoorlijk. Dat gezegd hebbende, het is niet de beste video die we hebben gezien op videodeurbellen, maar zal voor de meeste huiseigenaren werken. Ik merkte dat er een fout was opgetreden bij het instellen van de videokwaliteit op “Best”, waardoor de video donker werd, maar Remo+ Tech Support heeft me geholpen het probleem op te lossen.

Nacht zicht

Het nachtzicht op Remobell S is best goed voor de prijs, vooral omdat ze de paarse tint die aanwezig was in sommige andere modellen, zoals Remobell W, met succes konden repareren. Het nachtzicht op Remobell S is best goed voor de prijs, vooral omdat ze de paarse tint die aanwezig was in sommige andere modellen, zoals Remobell W, met succes konden repareren. Met een zicht van 7,5 meter ‘s nachts is het niet de beste die er is, vooral in vergelijking met de meer premium videodeurbellen, maar het levert echt waar voor de prijs.

Bewegingsdetectie

Remobell S gebruikt een op video gebaseerde bewegingsdetectietechnologie die uiterst nauwkeurig was in alle tests die we hebben uitgevoerd. Het werd snel geactiveerd en leek geen vals alarm te veroorzaken. Misschien wilt u wat spelen met de bewegingsdetectie-instellingen in de app om de detectiegevoeligheid aan te passen. De aanpassingen kunnen ook worden gepland op basis van tijd, een instelling die we hopen dat andere fabrikanten snel zullen introduceren.

App-ervaring

Als we één ding moeten kiezen dat we het leukst vinden aan de Remobell S, dan moet het de app-ervaring zijn die ermee gepaard gaat. Het is intuïtief, het is eenvoudig en het is superfunctioneel. Er zijn veel opties in de app, waaronder een ondersteuningsoptie die je naar het helpgedeelte van hun website brengt. U kunt de kwaliteit van de video, het niveau van bewegingsgevoeligheid en zelfs de meldingsfrequentie wijzigen. Hoewel dit geen extreem unieke functies zijn, waren we dol op het aanpassingsniveau dat het toestond.

Geluid

De Remobell S werkt met zowel mechanische als digitale klokken. Het wordt geleverd met een powerkit en gedetailleerde instructies voor installatie.

Tweerichtingscommunicatie

We merkten een kleine vertraging in de 2-weg audio in onze tests, maar het was niet overduidelijk. We houden echter vol dat de kleine vertraging de ervaring niet echt beïnvloedt, omdat deze nauwelijks merkbaar is. De audio was echter duidelijk en werd perfect opgepikt door de microfoon van de deurbel.

Batterijduur

De Remobell S is een bedrade deurbel, er is dus geen sprake van een lege batterij.

Wi-Fi-afhankelijkheid

De Remobell S vertrouwt op 2,4 GHz wifi voor zijn functionaliteit. Niet kunnen opnemen zonder wifi is een onredelijke verwachting, aangezien het een goedkope videodeurbel is.

Integratie met spraakassistent

Remobell S kan momenteel worden geïntegreerd met zowel Alexa als Google Assistant. Je kunt de liveweergave bekijken met Alexa, maar deze gaat helaas niet over op je apparaat. Google Assistent is om een ​​aantal redenen nog meer een teleurstelling. Er is geen video-integratie maar alleen audio die vrijwel een stuk functionaliteit wegneemt. Bovendien zijn de acties beperkt tot vragen naar de laatste gebeurtenis en wifi-status. We hopen dat Remobell S dit snel verbetert.

Voordelen:

 • Uitstekend ontwerp en esthetische aantrekkingskracht.
 • Uitstekende, gebruiksvriendelijke, gemakkelijk te navigeren app-interface, grote mate van functionaliteit en controle.
 • 180 graden verticaal gezichtsveld.

Nadelen:

 • Beperkte cloudopslag.
 • Geen lokale opslag.
 • Kan niet werken zonder wifi.
 • Beperkte ondersteuning voor Smart Home Ecosystems.

Waar moet u op letten bij het kopen van de beste deurbel met camera zonder abonnement?

De beste deurbel met camera zonder abonnement omvat, afgezien van de voor de hand liggende videocamera-integratie, veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden om een ​​goed product te garanderen. Het is belangrijk dat u deze factoren begrijpt voordat u een videodeurbel aanschaft.

Ontwerp

De beste deurbel met camera zonder abonnement is er in verschillende maten, vormen en kleuren. Als je om esthetiek geeft, moet je een deurbel kiezen die bij je huis past. Je kunt niet over een videodeurbel schilderen, omdat dit de werking ervan kan beïnvloeden. Houd hier rekening mee wanneer u er een kiest.

Installatie

Deurbelcamera’s variëren in complexiteit. Als u een videodeurbel op batterijen koopt, hoeft u zich doorgaans geen zorgen te maken over de bedrading. Als u echter voor de bedrade gaat, bestaat de kans dat u deze professioneel moet laten installeren, vooral als u niet erg technisch onderlegd bent. In ieder geval geven de meeste fabrikanten gedetailleerde installatierichtlijnen en sommige leveren zelfs installatievideo’s om ervoor te zorgen dat je het zonder al te veel drama kunt doen. In ieder geval, als je tegen problemen aanloopt, kun je altijd contact opnemen met de ondersteuning om je twijfels te stellen en duidelijkheid te krijgen over hoe je het moet doen.

Opslagmodus

De hoogwaardige beelden die je camera maakt, moeten ergens worden opgeslagen. De meeste fabrikanten gebruiken een cloudgebaseerd systeem om je beeldmateriaal op te slaan. Sommige deurbelcamera’s gebruiken echter een lokaal opslagmechanisme. Afhankelijk van je behoeften, kun je een deurbel kiezen met een opbergmogelijkheid die het beste bij je past. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de opslagruimte die wordt geboden. Dit komt omdat video’s vaak dik kunnen zijn en uiteindelijk veel ruimte in beslag nemen. Dit betekent dat u uw opslagruimte waarschijnlijk snel opraakt als u kiest voor een lokaal opslagmechanisme. Echter, een cloudgebaseerd opslagmechanisme, dat die grote bestanden mogelijk kan verwerken zonder te zweten.

Gezichtsveld

Het gezichtsveld bepaalt het frame dat je deurbelcamera kan vastleggen. Hoewel de meeste videodeurbellen een gezichtsveld van 180 graden bieden, zijn er een paar die eronder en erboven gaan. Met een breed gezichtsveld zijn er geen blinde vlekken voor een indringer of inbreker om zich te verbergen. Meer zichtbaarheid betekent zeker meer veiligheid.

Video kwaliteit

De kwaliteit van onder andere je videodeurbelbeelden van de beste deurbel met camera zonder abonnement wordt sterk bepaald door de resolutie van het beeldmateriaal dat wordt opgenomen. Je zult dankbaar zijn voor een deurbelcamera die full high-definition video’s maakt als iemand je pakket van je deur steelt of als iemand achter je auto aanrijdt. We raden u ten zeerste aan om geen concessies te doen aan deze factor.

Nacht zicht

Als beveiliging het doel is, wordt nachtzicht essentieel. Als de deurbelcamera ‘s nachts geen kwaliteitsbeelden kan opnemen, komt uw veiligheid ernstig in gevaar. Daarom is het erg belangrijk om een ​​deurbelcamera te kiezen die ‘s nachts uitstekende beelden produceert.

Bewegingsdetectie

De manier waarop beveiligingscamera’s efficiënt blijven, is door gebruik te maken van bewegingsdetectietechnologie die begint met het opnemen van beelden wanneer deze beweging in het gezichtsveld van de camera detecteert. Dit elimineert de noodzaak om fulltime op te nemen, waardoor de batterij leeg raakt. Je wordt in de app gewaarschuwd als er iemand voor de deur staat. Sommige deurbelcamera’s geven je zelfs de vrijheid om zones af te bakenen waar beweging moet worden gedetecteerd. Dit voorkomt onnodige activering van de waarschuwingen door rijdende auto’s of voorbijlopende voetgangers enz.

App-interface

Hoewel de deurbelcamera de hardware is, gebeurt de meeste magie in de app. Het heeft het bedieningspaneel om tweerichtingscommunicatie te starten, beeldmateriaal te bekijken, enz. Het is erg belangrijk om een ​​deurbelcamera te kiezen die gebruikmaakt van een intuïtieve, gebruiksvriendelijke app-interface om ervoor te zorgen dat u het niet vervelend vindt om optimaal gebruik te maken van uw deurbelcamera. De app moet pittig en niet-crashbaar zijn, zodat je snel kunt zien wie er voor de deur staat voordat de bezoeker of indringer vertrekt.

Geluid

Als je een gong wilt integreren met je videodeurbel, moet je kijken of deze compatibel is met het soort gong dat je hebt. De meeste videodeurbellen zijn compatibel met zowel mechanische als digitale belsignalen. Het is echter mogelijk om videodeurbellen zoals de Nest Hello zonder bel te installeren.

Tweerichtingscommunicatie

Tweerichtingscommunicatie is een interessante functie die steeds vaker wordt geïntegreerd met de videodeurbellen op de markt. Met deze functie kunt u met elke bezoeker spreken die aan uw deur komt. Zo kunt u de bezorger vragen het pakket bij de deur achter te laten.

Lensontwerp

Lensontwerp heeft veel te maken met beeldkwaliteit. Groothoeklenzen geven u een aanzienlijk groter gezichtsveld ten koste van beeldvervorming rond de randen van de video. De meeste deurbelcamera’s bieden een gezichtsveld van bijna 180 graden om ervoor te zorgen dat uw hele voortuin zichtbaar is. Het is net zo belangrijk om ook naar het verticale gezichtsveld te kijken voordat je een deurbelcamera koopt.

Stroombron

Deurbelcamera’s zijn meestal onderverdeeld in op batterijen werkende en bedrade deurbelcamera’s. Hoewel dit in eerste instantie misschien een overbodig onderscheid lijkt, is het uiterst belangrijk dat je een deurbelcamera kiest die geschikt is voor jouw huis. Een bedrade deurbelcamera zorgt voor 24/7 connectiviteit en vermijdt het ongemak van het vaak vervangen van batterijen (hoewel de levensduur van de batterij varieert van deurbel tot deurbel). Power Over Ethernet (PoE)-deurbellen zijn in dit opzicht geweldig, omdat ze maar één kabel nodig hebben om ze van stroom te voorzien. Een deurbel op batterijen kan een geschikt alternatief zijn voor huizen waar het bedraden van een deurbel misschien niet handig is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u in een huurhuis woont.

Weerbescherming

Afhankelijk van hoe uw huis is ontworpen, kan de deurbelcamera worden blootgesteld aan de grillen van het weer. Dit betekent dat je deurbel kan worden blootgesteld aan regen of sneeuw. Niet elke deurbel is bestand tegen deze weersomstandigheden. Als gevolg hiervan moet je een deurbel kiezen, rekening houdend met je specifieke omstandigheden, waar je deurbel zal worden geplaatst en aan welke weersomstandigheden deze in jouw omgeving zal worden blootgesteld.

Waar voor je geld

Naarmate videodeurbellen mainstream werden, zijn steeds meer fabrikanten ze gaan produceren. Onnodig te zeggen dat dit heeft geleid tot de creatie van goedkopere modellen met basisfunctionaliteit en dure modellen die veel punch bevatten. Het is belangrijk dat u, voordat u een videodeurbel kiest, bekijkt hoe nuttig de specifieke functies zijn voordat u beslist welke u wilt kopen. Net als bij elke aankoopbeslissing, moet de videodeurbel ook worden bekeken vanuit het oogpunt van prijs-kwaliteitverhouding, zodat u de beste voor uw huis kunt kiezen. Dat gezegd hebbende, zorg er altijd voor dat u koopt van gerenommeerde fabrikanten met goede recensies, aangezien een goedkope van een schetsmatige site meer dan waarschijnlijk een blindganger is.

Wi-Fi-afhankelijkheid

Als je in een huis woont met een slecht netwerk of frequente internetproblemen, kun je overwegen om een ​​videodeurbel te gebruiken die niet afhankelijk is van internet. Als u niet met dergelijke problemen wordt geconfronteerd, is de kans klein dat u in de problemen komt.

Integratie van spraakassistent

Als een videodeurbel een aanvulling is op je slimme huisopstelling, moet je een deurbel kiezen die eenvoudig kan worden geïntegreerd in het slimme huisecosysteem dat je hebt. Veel videodeurbellen zijn compatibel met Google Assistant en Alexa.

Garantie

Zoals het hoort bij elk stukje technologie, is het hebben van een garantie een grote zekerheid. Garanties zijn ook een indicatie van het soort ondersteuning dat u van de fabrikant ontvangt in het geval dat de videodeurbel niet goed werkt of als u hulp nodig heeft bij de installatie of functies, enz. De meeste deurbellen worden standaard geleverd met een beperkte garantie van 1 of 2 jaar. Een paar andere deurbelcamera’s hebben vervangingsgaranties en tevredenheidsgaranties in het geval dat uw camera wordt gestolen.

Laatste gedachten

Hoewel we alle videodeurbellen hierboven hebben beoordeeld, is dit alleen gedaan omdat het belangrijk was om deze producten objectief te evalueren en zo de beste deurbel met camera zonder abonnement te ontdekken. Het is echter aan jou om degene de beste deurbel met camera zonder abonnement te kiezen die past bij de behoeften van je huis, of het nu een elegant ontwerp is, meer opslagruimte, batterijvoeding, enz. Als je op zoek bent naar een slanke, batterijgevoede die video’s met hoge resolutie kan opnemen en lokaal kan opslaan, zoek dan niet verder dan de Eufy Video Doorbell. Als je op zoek bent naar een stijlvolle videodeurbel die wordt geleverd met gratis, onbeperkte cloudopslag, dan is de Skybell HD-videodeurbel waar je naar op zoek was. Als je je zorgen maakt over de privacy van Cloud Storage en je wilt een videodeurbel die kan worden geïntegreerd met een NVR (Network Video Recorder), ga dan voor de Hikvision DS-HD1. En als je een klein budget hebt, maar geen concessies wilt doen aan functies, zal de Remo+ Remobell S-deurbel je goed van pas komen.

Veel gestelde vragen over de beste deurbel met camera zonder abonnement

Is EUFY beter dan bellen?

Eufy heeft geen wifi nodig om video’s op te nemen en kan worden opgeslagen op lokale opslag. Dus als je meer hands-on wilt zijn met je videodeurbel, kun je meer uit de Eufy Video Doorbell halen dan de Ring Doorbell tegen lagere kosten en zonder dat je een maandelijks abonnement hoeft te betalen.

Kun je ringvideo’s bekijken zonder abonnement?

Zonder het abonnement kun je de live feed bekijken en meldingen ontvangen op je smartphones, maar je kunt de opgenomen video’s niet bekijken.

Is een abonnement voor alle bel-deurbellen vereist?

Hoewel je alle Ring Doorbells zonder abonnement kunt gebruiken, mis je functies zoals het bekijken van opgenomen video’s.

Hoe lang houdt ring video gratis vast?

Met het Ring Protect Basic-abonnement worden opgeslagen video-opnamen 30-60 dagen bewaard.

U leest: Top 4 beste deurbel met camera zonder abonnement van 2022

Ook populair: Top 7 beste mesh WiFi van 2022 voor topsnelheid in huis

Dit vind je misschien ook leuk: