Top 4 beste scheerapparaat voor mannen om in 2023 te kopen

Beste scheerapparaat voor mannen in 2023

Moderne elektrische scheerapparaten kunnen indrukwekkend gladde scheerbeurten opleveren, maar ze kunnen niet helemaal tippen aan de gladheid van handmatige scheerapparaten. Gedurende meer dan zeven jaar testen hebben 13 testers van scheerapparaten hun weg afgeschoren naar wat we hoopten dat nirvana met zijden kaken zou zijn – en we hebben ontdekt dat de Series 7-scheerapparaten van Braun het beste scheerapparaat voor mannen in 2023 zijn voor het verwijderen van gezichtshaar. De Series 7-scheermessen produceren consistent gladde, comfortabele scheerbeurten en zijn gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden.

Beste scheerapparaat voor mannen in 2023

1. Het beste elektrische scheerapparaat voor de meeste gezichten:

Braun Series 7

beste scheerapparaat mannen 2023

Prijs: vanaf €137,13

Alle Braun Series 7-modellen zorgen voor consistent gladde, comfortabele scheerbeurten. De 7071cc wordt geleverd met de accessoires waarvan we denken dat de meeste mensen die willen of nodig hebben, waaronder een reinigingssysteem en een draagtas.

De Series 7-scheermessen van Braun bestaan al meer dan een decennium in verschillende vormen en ze hebben een reputatie opgebouwd voor het produceren van gladde scheerbeurten, ze zijn duurzaam en bieden gemak en waarde. De Series 7 is onze keuze sinds 2015. Het is nog steeds ons favoriete scheermes en het is een nog betere keuze geworden omdat het aanzienlijk goedkoper is dan vroeger.

De 7085cc en de 7020s bieden dezelfde scheerbeurt van hoge kwaliteit als onze keuze, maar ze hebben elk verschillende uitrustingen. We denken dat de nieuwe 7071cc de functies heeft die de meeste mensen willen of nodig hebben, maar de prijzen fluctueren vaak, en als je een van de anderen voor aanzienlijk minder vindt, mis je niet veel door dat model op te halen.

2. Superieure prestaties voor zware groei:

Braun Series 9

beste scheerapparaat mannen 2023

Prijs: vanaf €229,99

Het eersteklas elektrische scheerapparaat van Braun biedt de beste scheerbeurt, zelfs voor zware baarden, voor een hogere prijs.

Braun beweert dat de Series 9 drie dagen zware baardgroei aankan. (Over het algemeen hebben we aangenomen dat een gemiddelde groei van twee dagen net zoveel is als een gemiddeld elektrisch scheerapparaat aankan.) We ontdekten dat dit scheermes net zo goed was als zijn marketing, met een belangrijk sterretje: de Series 9 zette een nieuwe standaard voor prestaties en snelheid, waarvan de meeste van onze testers het eens waren dat die met kop en schouders overal bovenuit stak.

De scheerbeurtenovertroffen die van elk ander scheerapparaat dat we hebben geprobeerd, maar de meeste mensen die hun gezichtshaar scheren – of ze nu van het vijf-dagen-baardje-type zijn of een superglad resultaat – hebben de prestatieverbetering niet per se nodig. Bijna iedereen kan een scheerbeurt krijgen die net zo fluwelig is als de Series 7.

3. Voldoende prestaties, betaalbare prijs:

Remington XF9000 Ultimate Series F9 

beste scheerapparaat mannen 2023

Prijs: €79

De XF9000 is een stevig scheerapparaat met folie, is duurzaam en presteert goed voor zijn lage prijs.

We zijn van mening dat de Braun Series 7 zijn hogere prijs waard is, maar de Remington XF9000 is een verrassend bekwaam budgetalternatief. Het biedt geloofwaardige resultaten voor het egaliseren van stoppels tegen een betaalbare prijs. Geen van onze testers dacht dat het op het niveau van een Braun was, en in tegenstelling tot de Braun Series 7- en 9-modellen wordt deze Remington niet geleverd met een reinigingssysteem – maar nogmaals, het is meestal minder dan een kwart van de prijs van onze beste keuze.

4. De beste roterende optie:

Philips Shaver S9000 Prestige

beste scheerapparaat mannen 2023
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Prijs: vanaf €214

Het eersteklas Philips Norelco-model is het beste roterende scheerapparaat dat we ooit hebben gebruikt.

Op basis van ons onderzoek en onze tests zijn we van mening dat een scheerapparaat met scheerblad beter scheert voor de meeste gezichtshaartjes. Maar als je de voorkeur geeft aan een roterende stijl, overweeg dan de Philips Shaver S9000 Prestige lijn van het merk. Roterende scheerapparaten werken anders dan scheerapparaten met folie, ze gebruiken zwevende hoofden die haren vastpakken en verwijderen, wat sommige mensen comfortabeler vinden.

U leest: Top 4 beste scheerapparaat voor mannen om in 2023 te kopen

Ook populair: Top 6 beste mannen shampoo voor diverse haartypes en zorgen