Top 4 beste voetschimmel creme voor verlichting van jeuk en pijn

voetschimmel-creme-

Voetschimmel kan niet alleen pijnlijk zijn, maar kan ook behoorlijk vervelend en jeukend zijn. Het wordt veroorzaakt door een schimmelorganisme en schimmelorganismen zoals hete, natte, vochtige plaatsen. Dat maakt de voet, vooral in schoenen en sokken, een perfecte voedingsbodem voor de schimmelorganismen. In de medische gemeenschap bekend als tinea pedis, veroorzaakt de aandoening jeuk, roodheid en zelfs een barstende huid op de onderkant van de voeten en tenen Dat is waar een goede voetschimmel creme komt kijken.

Wanneer u op zoek bent naar een behandeling, zijn antischimmelcrèmes raadzaam, die u op uw voeten kunt aanbrengen voordat u sokken aantrekt. Het belangrijkste is dat het van vitaal belang is om te weten wanneer je naar een echte podotherapeut moet gaan. We hebben tientallen behandelingen voor voetschimmel onderzocht en geëvalueerd op actieve ingrediënten, prijs, toepassingstype en effectiviteit.

Beste voetschimmel creme

Hier zijn de beste voetschimmelbehandelingen op de markt.

1. Beste voetschimmel creme algemeen:

Clavosan crème

voetschimmel creme
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Clavosan crème is een product voor de voeten tegen schimmelinfectie van de huid en nagels op basis van natuurlijke ingrediënten. Daarnaast maakt het een eind aan zweetvoeten. De formule van Clavosan kalmeert de geïrriteerde, gebarsten huid door de actieve ingrediënten zoals tea tree, eucalyptusolie en salicylzuur terwijl het werkt om de schimmelinfectie op te ruimen. Het geeft bovendien weldadige verlichting bij jeuk en irritatie.

2. Beste voor applicatie:

Imperial Feet® Voetschimmel Creme 

voetschimmel creme

We raden deze Imperial Feet® Voetschimmel Schimmelcreme aan omdat hij gemakkelijk aan te brengen is en geweldig is voor het aanbrengen op elke spleet van je voet. De formule bevat Nipaguard PO5 en amandel olie; deze ingrediënten versterken elkaar bij de behandeling van voetschimmel. Het verlicht de jeukende huid en voorkomt verspreiding en herbesmetting van schimmel. Hierdoor is het product misschien wel de beste optie voor diegenen die herhaling proberen te voorkomen en jeuk te verminderen.

3. Beste voor kinderen (vanaf 4 jaar):

Mycosan Voetschimmel Creme

voetschimmel creme
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Veel mensen geven er de voorkeur aan een apllicatormethode met een kwast. Overweeg in dit geval Mycosan voetschimmel als uw favoriete thuisoplossingen. Deze voetschimmel verlaagt de zuurgraad (pH) van de huid naar 4.0 wat evoor zorgt dat de schimmels keratine niet kunnen gebruiken als voeding. Hierdoor kan de schimmel zichzelf niet voeden, en sterft. Daarnaast geneest het de meeste voetschimmel tussen de tenen binnen een week en biedt het directe verlichting van de jeuk. Ook voor kinderen vanaf 4 jaar is dit product geschikt.


4. Beste spray:

FunghiClear

voetschimmel creme
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Het toonaangevende merk FunghiClear staat ​​ook in de lijst voor de beste spraybehandeling. Deze formule is in de loop der jaren geperfectioneerd en hoewel ze in andere vormen kunnen voorkomen dan toen je een kind was, zijn ze net zo effectief. Het is een anti-schimmel middel op basis van Manuka olie en andere zuiver natuurlijke bestanddelen, wat zeer effectief is tegen schimmelnagels (vaak kalknagels genoemd) en voetschimmel (ofwel zwemmerseczeem). Deze specifieke applicatiemethode in sprayvorm verhelpt de symptomen in slechts één week, maar zorg ervoor dat u de instructies op de doos precies opvolgt.

Waar moet u op letten bij een voetschimmel creme?

Substantie
Kies tussen poeders en crèmes op basis van wat het beste voor u en uw schema werkt. Onthoud dat poeders goed zijn voor het afvoeren van vocht, dus u kunt de toepassing overwegen voordat u schoenen voor de dag aantrekt. Crèmes zijn rustgevend, maar kunnen overdag oncomfortabel zijn om te gebruiken, dus je kunt ze het beste voor het slapengaan aanbrengen.

Ingrediënten
Er zijn een paar actieve ingrediënten waarvan is bewezen dat ze effectief zijn bij de behandeling van voetschimmel. Zoek naar één procent terbinafinehydrochloride, dat meestal in crèmes wordt aangetroffen; twee procent miconazolnitraat, dat in poeders wordt aangetroffen; of één procent terbinafinehydrochloride, dat zowel in crème- als poedervorm kan verschijnen.

Als het belangrijk voor je is om een ​​natuurlijke methode te proberen, kijk dan naar producten die tea tree olie bevatten, omdat het een natuurlijke schimmeldodend middel is. Het kan worden gebruikt om andere schimmelinfecties te behandelen, waaronder jeuk en ringworm.

Aanbrengen
Hoewel er verschillende behandelingen beschikbaar zijn voor voetschimmel, zal er een methode zijn die het beste bij u en uw specifieke behoeften past. Als u moeite heeft met mobiliteit en het moeilijk is om uw voeten te bereiken, kan een spray het beste voor u werken. Als u de behandeling liever ‘s nachts gebruikt, kunt u een crème proberen die iets meer tijd nodig heeft om in de huid te trekken.

U leest: Top 4 beste voetschimmel creme voor verlichting van jeuk en pijn

Ook populair: 6x de beste elektrische voetvijl in 2021 voor gladde voeten