Top 5 beste bikini voor een kleine cup die flatterend oogt

beste bikini voor kleine cup

Degenen onder ons met kleine borsten kunnen het dragen van meer gedurfde bikinitopjes en badpakken dan onze grotere boezemvrienden. Maar dat betekent niet dat elke stijl een automatische hit is. Sommigen laten ons er zo plat uitzien als een houten plank, terwijl anderen er uiteindelijk droevig en slap uit zien zonder genoeg borsten om de kopjes te vullen. Om de absoluut beste bikini kleine cup vast te stellen, hebben we om professioneel advies gevraagd van stylisten. Hier, vijf silhouetten die je buste gegarandeerd prachtig zullen complimenteren, of je nu met B’s, A’s of zelfs AA’s werkt.

Beste bikini voor een kleine cup

1. BIKINI MET GESTRIKTE TOP

beste bikini kleine cup

Een goede vuistregel als je je buste een boost wilt geven, is om te zoeken naar topjes met extra details. Niet voor ruches, franjes of andere extra’s? Er is één minimalistisch goedgekeurde stijl die hetzelfde effect geeft: tops met een strik of strikjes bij de bandjes. Deze eenvoudige silhouetten hebben net genoeg details om de bovenkant interessanter te maken zonder al te kieskeurig te zijn. Deze Hunkemöller bikinitop Sunset Dreams is daar een goed voorbeeld van.

2. DIEPE V-HALS BIKINI

beste bikini kleine cup
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Laag uitgesneden halslijnen zijn een geweldige optie voor kleine bustes, omdat je je minder zorgen hoeft te maken over morsen. De V-vorm geeft ook een boost aan elke cupmaat waarmee je werkt, in tegenstelling tot ronde hals of bandeau-stijlen. DE CYELL Leopard Love bikinitop met voorgevormde cups is een uitstekende keuze.

3. TRIANGLE BIKINI

beste bikini kleine cup
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Zoals hierboven vermeld, kan een V-hals de illusie wekken van een grotere buste en het toevoegen van een opvallend patroon kan dat effect versterken. Zoek naar pakken die wat POW toevoegen! De Protest Prtanzo triangelbikini (hierboven) is een geweldige optie die een flatterende vorm, een gedurfde print en een contrasterende naad combineert – die er allemaal fantastisch uitzien op kleinere borsten.

4. BANDEAU BIKINI

beste bikini kleine cup
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Niet iedereen met kleinere borsten wil ze groter laten lijken, en voor die vrouwen raden we aan om volledig te profiteren van een klassieke bandeaustijl. Het is geweldig dat de top zoals deze Protest Mm Rifle 20 Ccup bandeau bikini met en zonder de afneembare bandjes kunnen worden gedragen zonder bang te hoeven zijn voor de gevreesde topslip. En als je je buste wat extra uitstraling wilt geven, dan zijn bandeaus met ruches in het midden, ruches of andere aandacht -grijpende detaillering de beste bikini voor een kleine cup.

5. SWEETHEART NECKLINE BIKINI

beste bikini kleine cup
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De sweetheart neckline top is ideaal om je borst te omkaderen en de illusie te wekken van een iets grotere buste zonder opvulling. Dit is ook een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar meer dekking waardoor je er niet helemaal plat uitziet. De Jasenia Bikini -M- Bandeau bikini is een favoriet!

U leest: Top 5 beste bikini voor een kleine cup die flatterend ogen

Ook populair: Deze must-have zomerjurk wrap dress kost nog geen 30 euro!