Top 5 beste epileerapparaat voor de benen om in 2022 te kopen

Beste epileerapparaat benen

Wat de prijs betreft, kunnen epilators variëren van €35 tot meer dan €100. Voor ervaren gebruikers kan een topmodel een waardevolle investering zijn. De duurdere modellen hebben over het algemeen meer precieze technologie en duurzaamheid, om nog maar te zwijgen van tal van unieke hulpstukken. Als u het proces echter voor de eerste keer uitprobeert, kunt u beter op veilig spelen met het beste epileerapparaat voor de benen, of het nu een middelgroot of budgetvriendelijk model is.

Enkele aanvullende factoren waarmee u rekening moet houden, zijn de gebruiksduur van de epilator (als deze draadloos is) en of deze zowel nat als droog kan worden gebruikt (ook wel onder de douche of buiten de douche). Al mijn keuzes hieronder kunnen minstens 30 minuten per keer werken, wat perfect is voor het aanpakken van een groter gebied zoals je benen.

Ik heb tientallen opties onderzocht en talloze Amazon-recensies gelezen om je te helpen het beste model te vinden. Mijn keuzes variëren in functies en prijs, maar ze helpen allemaal om je huid glad en zacht te houden. Lees verder om het beste epileerapparaat voor jouw benen te vinden.

Beste epileerapparaat voor benen

1. De beste investering:

Braun Silk-épil 9 Epileerapparaat

beste epileerapparaat benen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Wat er zo goed aan is: als je epileerapparaten al geruime tijd gebruikt en weet dat je er voor de lange termijn mee bezig bent, is deze uitspattingswaardige Braun-epilator het beste epileerapparaat voor benen en tevens een slimme investering. De “MicroGrip Tweezer”-technologie is ontworpen om je vier keer meer ontharing te geven dan bij waxen. Met in totaal 40 pincetten en een extra brede kop die draait om gemakkelijk te kunnen glijden, kan deze epilator zowel nat als droog worden gebruikt, en hij werkt 40 minuten per keer (langer dan al mijn andere draadloze plectrums). Bovendien wordt hij geleverd met zeven hulpstukken en een oplaadstandaard.

Wat fans zeggen: “Ik had nog nooit geëpileerd. Mijn oksels en dat wilde ik heel graag. Ik zou niet in de buurt van dat gevoelige gebied durven komen met mijn oude epilator. Maar deze was zo pijnvrij op mijn benen, dat ik dacht dat ik het een kans zou geven. Ik nam de epilator onder de douche zodat ik de poriën zo open mogelijk kon krijgen in warm water. Het was niet gemakkelijk en er was wat pijn, maar het was beheersbaar . Ik heb beide kanten gedaan! … Twee weken later zijn mijn benen en armen gladder dan ze waren na jaren van scheren en het gebruik van mijn oude epilator. Ik ben verslaafd!!!”

2. De beste epilator voor beginners:

Braun Silk-épil 5 5/880 SensoSmart™ Epilator

beste epileerapparaat benen

Wat er zo goed aan is: als dit de eerste keer is dat u een epilator koopt, is deze epilator van Braun een goede om mee te beginnen. Hoewel een epilator in het begin misschien wat moeilijk te gebruiken is, is deze gebouwd met een rood lampje dat je laat weten of je de juiste hoeveelheid druk gebruikt. Deze epilator is ook ontworpen met massagerollers om nieuwe gebruikers te helpen wennen aan het gevoel en om het ongemak ook zachtjes te verlichten. Met in totaal vijf hulpstukken werkt hij in zowel natte als droge omgevingen en heeft hij een batterijduur van 30 minuten.

Wat fans zeggen: “De Braun Silk-epil 7-880 wordt geleverd met verschillende hulpstukken voor verschillende gebieden. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Het is ook heel gemakkelijk schoon te maken. Als eerste gebruiker kostte het een paar pogingen voordat ik het goed kon doen. Nu ben ik blij dat ik het volgehouden heb. Enkele weken haarloos en het groeit niet dik terug, het lijkt zelfs dunner terug te groeien. De levensduur van de batterij is uitstekend. “

3. De beste epilator voor een gevoelige huid:

Panasonic ES-DEL8A-P503 Epilator

beste epileerapparaat benen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Wat er zo goed aan is: voor mensen met een gevoelige huid is deze natte en droge epilator van Panasonic een geweldige manier om te gebruiken. Ontworpen met 30% bredere mesjes ten opzichte van de andere apparaten, het bevat verschillende hulpstukken, waarvan er twee speciaal zijn ontworpen voor de gevoelige huid. Met twee snelheidsstanden en een indrukwekkend verwijderingsproces van 60 pincetten, wordt deze epilator ook geleverd met een 90° draaiende scheerkop die zich aan de vorm van je lichaam aanpast en dicht op je huid aangedrukt blijft.

Wat fans zeggen: “Dit is mijn 5e of 6e epilator in de loop der jaren. Dit is de zachtste epilator die ik ooit heb gebruikt … Ik merkte wel dat deze epilator mijn benen veel gladder maakte dan eerdere epilators of zelfs harsen. Terwijl ik normaal hou niet van draadloze epilators, deze had voldoende lading voor volledige benen, oksels, kin en het scheren van de bikinilijn.”

4. Meest budgetvriendelijk:

Braun Silk-épil 3 Epileerapparaat

beste epileerapparaat benen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Wat er zo goed aan is: voor mensen met een beperkt budget is deze Braun-epilator voor dames zowel betaalbaar als supereffectief. Het wordt geleverd met drie hulpstukken, waaronder een massagekap voor extra comfort. Voor deze budgetprijs zijn de grootste nadelen dat deze epilator slechts 20 pincetten heeft en niet compatibel is met water. Hij wordt echter met een snoer bediend, voor onbeperkt gebruik.

Wat fans zeggen: “Het doet pijn, maar het werkt 🙂 Ik heb mijn benen al maanden niet geschoren en moest elke 3-4 dagen … Het doet ook minder pijn elke keer dat je het doet, dus raak niet ontmoedigd door de zeer pijnlijke eerste sessie.”

5. Beste hypoallergene epileerapparaat:

Panasonic ES-ED50-N Multi-Functional Wet/Dry Shaver

beste epileerapparaat benen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Wat er zo goed aan is: deze multifunctionele epilator van Panasonic is efficiënt en goed ontworpen en voldoet aan alle eisen voor een eersteklas keuze. Deze epilator kan zowel nat als droog worden gebruikt en wordt geleverd met vier hulpstukken, waaronder een trimmer, een voorgevormde kam en een zachte dop voor kort en dun haar. De verscheidenheid van deze epilator zorgt niet alleen voor nauwkeurige verwijdering, maar de mesjes zijn ook hypoallergeen, waardoor deze geschikt is voor de gevoelige huid. Makkelijk om mee te reizen, hij gaat 30 minuten mee op een enkele lading, zodat je genoeg tijd hebt om je benen te bedwingen. Voor de beste resultaten is het aan te raden de mesjes om de één of twee jaar te vervangen.

Wat fans zeggen: “Ik vind dit erg leuk. Ik heb alle onderdelen geprobeerd. De epilator is geweldig. Ik heb beide benen en mijn oksels op één lading kunnen doen. Het is niet comfortabel, maar het is [niet] zo erg Het gebruik van de epilator is een “dichtere” scheerbeurt die langer meegaat. Zo fijn en het haar hoeft niet zo lang te zijn als nodig is om te harsen. Mijn huid is wel een beetje geïrriteerd zoals bij harsen, dus ik gebruik het gewoon overdag voordat ik wil pronken met de gams en pits om er de komende dagen zijdezacht uit te zien.”

U leest: Top 5 beste epileerapparaat voor de benen om in 2022 te kopen

Ook populair: Top 10 beste crème voor de droge huid volgens dermatologen

Dit vind je misschien ook leuk: