Top 5 beste Guerlain parfum voor mannen die bij elke stijl plast

beste Guerlain parfum voor mannen

Wat is de beste Guerlain parfum voor mannen? L’homme Ideal heeft nu al bijna een volledig decennium een ​​heleboel aanhangers van de geurlijn gekregen. Met zoveel opties om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om er een uit te kiezen, als je niet in de hele lijn wilt investeren. In dit bericht wil ik mijn top vijf colognes opsplitsen die tot nu toe door Guerlain zijn uitgebracht. Hopelijk, om je in ieder geval een idee te geven over welke van deze Guerlain geuren het beste bij jouw stijl past.

Wat is de beste Guerlain parfum voor mannen?

1. Mijn favoriet:

Guerlain – L’Homme Ideal Cologne

beste Guerlain parfum voor mannen

Ik denk dat mijn keuze voor nummer één in de loop der jaren een paar keer is verschoven. Echter, na er wat meer over nagedacht te hebben, denk ik dat Ideal Cologne de beste van de lijn was. Het is nu niet meer leverbaar, dus niet geweldig voor degenen die het willen uitproberen.

Deze was een geweldige zomeroptie. De focus ligt hier op de citrustonen, zoals: grapefruit, bergamot en sinaasappel. De Ideale amandelnoot speelt bij Keulen een mindere rol, vooral in het begin. Maar het zal rondkomen met een mooie vetiver.

Fris en met een bijna bevroren profiel, perfect voor het warmere weer. Lichtere sillage, maar het kan ongeveer 8 uur duren. Als je een fles kunt vinden, voor een redelijke prijs, is L’Homme Ideal Cologne de moeite waard.

2. Beste beschikbaar

Guerlain – L’Homme Ideal Eau de Parfum

beste Guerlain parfum voor mannen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

Ideal eau de parfum heeft de tweede plek op de lijst ingenomen. Terugkomend op zowel het als Extreme, ik geef het nu duidelijk de voorkeur aan het andere.

Kers en amandel zijn al vroeg de sterren van EDP. De zoete warmte is zeer aantrekkelijk, met enkele zeer lichte kruidigheid en andere tonen, zoals leer en vanille. Het is niet te suikerzoet of overweldigend met zijn sillage, gewoon een mooie balans en een vrij gelijkaardig aroma soms met L’Intense.

3. Leerachtige zoetheid:

Guerlain – L’Homme Ideal Extreme Eau de Parfum

beste Guerlain parfum voor mannen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

Soms was Extreme mijn favoriet. Maar deze keer minder om deze geuren uit te proberen. Het kan echter opnieuw de eerste plaats claimen. Deze levert me een hoop leer op in vergelijking met de anderen.

Extreme is eigenlijk vrij gelijkaardig aan de anderen, met de standaard nootachtige amandelnoot, maar gecombineerd met fruitige tonen zoals pruimen. In het begin nogal scherp voor mij, in plaats van zoet. Voeg daarbij dat Ideal Extreme kruidige tonen en een tabaksafdronk heeft. Nog steeds droog fruitig zoet, maar niet overdreven suikerachtig of ondraaglijk.

Ja, de geur houdt de hele dag aan en hoewel de sillage niet gek is, is het overal een zeer solide slijtage. L’Homme Ideal Extreme is ook erg moeilijk te vinden, vanaf nu is het niet eens te koop op de website van Guerlain, dus je zult een beetje moeten graven. Nog een, Amerikanen zullen uit Europa moeten bestellen.

4. Het origineel:

Guerlain – L’Homme Ideal Eau de Toilette

beste Guerlain parfum voor mannen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

Ideal EDT lijkt hier behoorlijk ondergewaardeerd op nummer 4, omdat het een zeer aangename geur is om te dragen.

Amandel, citrus en houtachtige kruiden beginnen deze. Voor mij bevat dit de meeste amandel, vooral in de vroege stadia. Je krijgt er ook leer in, maar het is vooral een citrusexplosie met een nootachtigheid. Zoet, droog en schoon op weg naar huis.

Ik hou van de veelzijdigheid van EDT. Het is niet puur een geur voor koud weer en kan zich wagen in de lente of op zomeravonden. Echt gemakkelijk te dragen en rondom een ​​solide eau de cologne.

5. Pittig en rokerig:

Guerlain – L’homme Ideal L’intense Eau de Parfum

beste Guerlain parfum voor mannen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

Zoals ik al eerder zei, heeft L’Intense enige overlap met de EDP versus de andere geuren op deze lijst. Maar het is apart en een aparte geur op zich.

L’Intense opent met chilipeper en kardemomkruiden die zich vermengen met de sterke leernoot, in deze melange. Het is niet zo zoet als EDP, meer leer, meer pit en een rokerige afdronk. Er lijkt echter veel van hetzelfde DNA te zijn.

Het heeft een droge zoetheid, soms bijna tabak-achtig, maar dit is uiteindelijk een pittige/rokerige melange die opdroogt tot een leer/vanille eau de cologne. De sillage is eigenlijk niet zo zwaar en de geur duurt ongeveer 7 uur.

Niet mijn favoriet van de partij, maar L’Intense is direct beschikbaar en geeft een wat donkerdere en meer volwassen sfeer aan de Ideal-naam.

U leest: Top 5 beste Guerlain parfum voor mannen die bij elke stijl plast

Ook populair: 23x de beste mannen parfum ter wereld die het langst blijft hangen