Top 5 beste long lasting nagellak voor een langdurige manicure

beste-long-lasting-nagellak-

Weet je wat het ergste is aan het lakken van je nagels? Zo hard werken aan je manicure en dan een uur of een paar dagen later laten chippen. Hoewel ik niet verwacht dat mijn nagellak alles zal weerstaan, zou het een beetje slijtage moeten doorstaan, toch? Ik heb het over sporten, de afwas doen en andere klusjes, je tas doorzoeken… je weet wel, alledaagse dingen. En hier kan de de beste long lasting nagellak enorm bij helpen.

Als je op zoek bent naar nagellak, neem ik aan dat een van de grootste dingen waar je op let de uithoudingsvermogen is. Nou, ik ben hier om te helpen. Ik heb een paar van mijn Who What Wear-collega’s ondervraagd om hun favoriete nagellakken zonder chip te ontdekken. Bekijk hieronder enkele van onze favorieten, plus andere hoog gewaardeerde edelstenen.

Beste long lasting nagellak zonder chippen

1. Essie Gel Couture Gel nagellak

este long lasting nagellak

Telkens wanneer ik volledige zekerheid nodig heb dat mijn thuismani niet vervaagt, schilfert of een beetje glanst, reik ik naar Essie’s Gel Couture-lijn. De resultaten zijn nog magischer als je de lak combineert met de bijpassende topcoat , en het is de beste keuze voor een dure salonverfbeurt. Bovendien doet Essie het altijd goed met zijn kleurencollecties.

2. OPI nagellak

este long lasting nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Ik ga altijd terug naar OPI-nagellak. Het blijft zo goed op mijn nagels zitten en ik kan het meestal meer dan een week dragen. Er is een reden waarom OPI zo iconisch is!”

3. Sally Hansen Xtreme Wear nagellak

este long lasting nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De naam zegt het hier al. Met slechts twee lagen krijgt u een chipbestendige, kleurvaste en waterdichte kleur. Om nog maar te zwijgen, de lakjes zijn zo betaalbaar. Ze zijn minder dan 12 euro , dus je kunt een hele hoop kopen en je niet schuldig voelen over uitspattingen.

4. Orly Nagellak

este long lasting nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De selectie nagellakken van Orly is zo groot dat er voor elk wat wils is. In heldere en gewaagde neons? Jij hebt het. Liever neutraal en nude? Orly is ermee bezig. Bovendien zijn de lakjes sterk en oververzadigd.

5. Dior Vernis nagellak

este long lasting nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Ik denk echt dat dit de beste nagellak is die ik ooit heb gebruikt. Het gaat zo goed (geen luchtbellen of strepen), en het blijft letterlijk wekenlang zitten. Ik ging mijn nagels laten doen nadat ik het eenmaal had aangebracht, en de nail tech vroeg me of ik zeker wist dat ik geen gel droeg. Het geeft geen krimp.

U leest: Top 5 beste long lasting nagellak voor een langdurige manicure

Ook populair: Nagellak sneller laten drogen? Gebruik deze 6 effectieve hacks