Top 5 beste neustrimmer die je vandaag online kunt bestellen

beste-neustrimmer

Het is niet glamoureus, maar de beste neustrimmer is een verzorgingsgadget dat gegarandeerd veel wordt gebruikt. Veel moderne modellen worden geleverd met hulpstukken voor het aanpakken van oren, wenkbrauwen en gezichtshaar, evenals neusgaten, wat we goed besteed geld noemen.

Als je niet zeker weet hoe je het juiste apparaat moet vinden voor jou of de man in je leven, vrees dan niet. BeautyToko heeft een panel van meer dan 160 mannen gerekruteerd om onze deskundige testers te helpen bij het vinden van de beste neushaartrimmers die je kunt kopen. Dit waren hun vijf topscorers:

Beste neustrimmers

1. Panasonic ER-GN300 Neushaartrimmer

Beste neustrimmer
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Panasonic GN70-K is snel en heeft een ingebouwde stofzuiger voor eenvoudig schoonmaken.

Oplaadbaar: Nee
Waterdicht: Ja
Multifunctioneel: oren, neus, wenkbrauwen

De Panasonic GN70-K heeft een motor met hoge snelheid om dik, stug haar op te nemen met een snelle clip (bedoelde woordspeling) en heeft een ingebouwd vacuüm voor eenvoudig opruimen. De GN70-K heeft een ergonomisch ontwerp, zodat u gemakkelijker in de hoeken en gaten van uw neus en oren kunt komen. Het werkt op batterijen, waardoor het een looptijd van 40 minuten heeft voor meerdere doeleinden. Als je iemand bent die graag multitaskt, gebruik je de trimmer onder de douche.

2. Philips Norelco Multigroom 5000

Beste neustrimmer
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Philips Norelco Multigroom 5000 is als een Zwitsers zakmes voor je lichaamshaar in één compact pakket.

Oplaadbaar: Ja
Waterdicht: hulpstukken zijn waterdicht
Multifunctioneel: vrijwel elk haar op je lichaam dat je wilt verwijderen

De Philips Norelco Multigroom 5000 is hét product voor ontharing van hoofd tot tenen. Gezien de hoeveelheid gebruik, voert de Multigroom 5000 ze allemaal heel goed uit. Het sneed met gemak door mijn baard en toen ik overschakelde naar het neus- / oorhaarhulpstuk, sloeg het ook snel die taak uit. Het proces was eenvoudig en pijnloos.

De Multigroom 5000 is oplaadbaar en geeft je drie uur stroom op één keer opladen. Hoewel het niet zo stil is als sommige selecties in deze verzameling, maken de veelzijdigheid en kracht die kleine tekortkoming goed. Zelfs met de massa hulpstukken (het neushaarblad, drie andere mesjes en diverse trimbeschermers), is het eenvoudig te bedienen. Pro-tip: houd de aanwijzingen bij de hand, zodat u kunt navigeren door de verschillende hulpmiddelen die bij de tondeuse worden geleverd.

3. Cloxks oor- en neushaartrimmer

Beste neustrimmer
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Cloxks oor- en neushaartrimmer heeft meerdere toepassingen, is oplaadbaar en is een geweldige keuze voor prijsbewuste mensen.

Oplaadbaar: Ja
Waterdicht: Ja
Multifunctioneel: neus, oren, wenkbrauwen en gezichtshaar

De Cloxks-trimmer biedt veel voordelen voor een budgetprijs. Het is een twee-in-een verzorgingsset, zodat je je neusharen kunt trimmen en vervolgens kunt overschakelen naar het oortrimmer opzetstuk. De trimmer is gedeeltelijk waterdicht (de messen met metalen punt wel, maar de plastic behuizing niet). Hij is compact voor op reis, stil en oplaadbaar.

4. FlinQ Oplaadbare Multi Trimmer

Beste neustrimmer
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De FlinQ neushaartrimmer doet geweldig werk zonder de portemonnee leeg te trekken met niet alleen neushaar, maar ook de , baardtrimmer, oorhaartrimmer en wenkbrauwtrimmer voor de rest van je gezicht, zodat je je bakkebaarden, wenkbrauwen of baard kunt trimmen en vormgeven.

Oplaadbaar: Ja
Waterdicht: de koppen zijn waterdicht
Multifunctioneel: neus, oren, wenkbrauwen, baard

Deze neustrimmer met een 360-graden afgeschuind mes om snel en gelijkmatig door zelfs zeer overvloedig neus- en oorhaar te snijden. Naast je neus en oren, kun je de FlinQ gebruiken om de rest van je gezicht op te ruimen, van het trimmen en modelleren van bakkebaarden, baard, tot ervoor zorgen dat je wenkbrauwen geen Neanderthaler-vibes afgeven. Hij is lekker budget, snel, lichtgewicht en multifunctioneel.

5. Wahl Neus- Oor- en precisietrimmer 

Beste neustrimmer
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De Wahl Neus- Oor- en precisietrimmer heeft veel te bieden in een kleine verpakking.

Oplaadbaar: Nee
Waterdicht: Ja
Multifunctioneel: neus, oren, wenkbrauwen en bakkebaarden

De Wahl Neus- Oor- en precisietrimmer is krachtig genoeg om snel neus- en oorhaar te trimmen. Het heeft meerdere toepassingen, naast jezelf te ontdoen van neushaar. De trimmer wordt geleverd met een detailerhulpstuk om je bakkebaarden, snor of ander gezichtshaar in model te brengen. Het heeft een enkele AA-batterij nodig, trekt niet aan uw huid en is gemakkelijk schoon te maken omdat u de mesjes onder stromend water kunt laten lopen. Het formaat is bovendien perfect voor op reis, zodat u zich overal op uw gemak voelt.

Is het veilig om een ​​neustrimmer te gebruiken?

Ja! Het is zelfs de veiligste optie voor het verwijderen van neushaar. Met een schaar knippen of achterblijvers eruit plukken met een pincet kan verwondingen en ingegroeide haartjes veroorzaken. Neushaartrimmers zijn daarentegen meestal ontworpen met een afgerond uiteinde om het risico op wondjes te minimaliseren. Ze slagen erin om elk haartje te grijpen zonder te dicht bij de gevoelige neusgathuid te komen.

Verwijdert de beste neustrimmer permanent haar?

Kort gezegd, nee. Neustrimmers werken als baardtrimmers, wat betekent dat de resultaten een tijdje moeten duren voordat hergroei zichtbaar wordt. Laserontharing is de enige permanente optie, maar het kan de neusholte beschadigen.

Hoe kies ik de beste neustrimmer?

Neushaartrimmers zijn niet bijzonder duur als je je herinnert dat veel elektrische apparaten voor mannelijke verzorging je meer dan €100 kunnen kosten. De modellen op onze lijst beginnen vanaf slechts €4,99, waardoor ze verfrissend betaalbaar zijn. Sommige duurdere opties worden geleverd met opzetkammen voor wenkbrauwen en precisiekammen, dus overweeg of u deze zou gebruiken voordat u afscheid neemt met meer geld.

Ze zijn er ook in allerlei soorten en maten. Gewoonlijk is het mondstuk afgerond (waardoor het risico op te veel schade wordt geminimaliseerd), maar sommige zijn hoekig en hebben meer een rechthoekige vorm om nauwkeuriger te kunnen trimmen. Beginners kunnen beter voor de eerste stijl kiezen.

Overweeg ten slotte of de door u gekozen neushaartrimmer nat of droog kan worden gebruikt. Sommige zijn 100% waterdicht – wat betekent dat je onder de douche kunt trimmen om op tijd te bezuinigen – terwijl andere alleen op een droge huid en haar kunnen worden gebruikt.

U leest: Top 5 beste neustrimmer die je vandaag online kunt bestellen

Ook populair: Top 10 meest verkochte parfum voor mannen aller tijden