Top 5 beste sneldrogende nagellak voor als je haast hebt

beste sneldrogende nagellak

Een goede vriendin vertelde me eens dat een vrouw het kwetsbaarst is als haar nagels drogen. Stel je voor dat je net 45 minuten hebt besteed aan het verzorgen van je nagelriemen en het perfect lakken van je nagels (twee lagen tegelijk) – alleen om voortijdig te bewegen en per ongeluk je hand tegen de salontafel te strijken. Zo is uw voorheen gepolijste ringvinger een vlekkerige doorn in het oog. We zouden bijna alles doen om te voorkomen dat die nagelmerrie zou gebeuren, zelfs als het ons volledig onbeweeglijk maakt. Maar wat als ik je vertelde dat dat niet het geval hoefde te zijn? Wij hebben uitgezocht wat de beste sneldrogende nagellak met de hoogste beoordelingen van dit moment is!

Hoe kies je de beste sneldrogende nagellak?

De meeste gewone nagellakken hebben minstens een of twee uur nodig om volledig te drogen, en volledig natuurlijke, formaldehydevrije formules kunnen tot vijf uur duren. Niemand heeft daar de tijd of het geduld voor. Hoewel er enkele hacks zijn die de droogtijd versnellen (de mijne fladdert met mijn handen in de lucht als een gek), is kiezen voor een sneldrogende formule de gemakkelijkste route. Dus in de geest van meer tijdbesparing, minder nagelvlekken, zijn hier mijn favoriete nagellakformules voor als ik mijn nagels in een mum van tijd moet doen.

1. Expressie van Essie

beste sneldrogende nagellak

Het is bijna bovennatuurlijk hoe snel deze nagellak droogt. Met meer dan 40 kleuren om uit te kiezen, zet de veganistische formule in slechts een minuut zonder vlekken. En we zouden nalatig zijn om nog maar te zwijgen over de slim gebogen borstel, die helpt om rommelvrije manis te creëren, zelfs met je niet-dominante hand.

2. Sally Hansen Insta-Dri Nagellak

beste sneldrogende nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Er is een reden waarom er een Sally Hansen-fles (of 10) in het assortiment van elke nagelliefhebber zit. Deze legendarische drogisterijformule biedt niet alleen een verscheidenheid aan flatterende tinten, hij droogt ook supersnel (geen extra gereedschap nodig), dankzij de ingebouwde basis en aflak.

3. Nails, Inc. 45 Second Speedy Gloss

beste sneldrogende nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Om het echt wat perspectief te geven: de droogtijd van de Speedy Gloss-lijn van Nails, Inc. is ongeveer even lang als een TikTok-video: 45 seconden, plat. Naast de sneldrogende factor is de formule doordrenkt met hexanal, dat rijk is aan calcium en magnesium om de nagels na verloop van tijd te versterken.

4. BONTIME Organic nagellak op waterbasis

beste sneldrogende nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Wil je een schone nagellak die niet naar chemicaliën stinkt? Als de geur van nagellak je snel hoofdpijn bezorgt, is de puristische optie misschien iets voor jou. Deze niet-gevaarlijke, milieuvriendelijke nagellak is op waterbasis, wat betekent dat er geen scherpe geur of nagelbeschadigende ingrediënten zijn. Naast de moeiteloze applicatie, is het ook gemakkelijk te verwijderen – verwijder het gewoon wanneer u van gedachten verandert.

5. JINsoon HyperDry

beste sneldrogende nagellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Zoals met alle topcoats, hoeft JINsoon’s Hyperdry niets te toppen. Als je je niet aan een kleur kunt binden, knijp dan een paar druppels op elke blote nagel om een ​​hoogglans glazuur te krijgen; de druppelteller maakt het aanbrengen sneller dan ooit. Je kunt het ook over een langzaam drogende nagellak gebruiken om een ​​chipbestendige barrière te creëren. Deze beste sneldrogende nagellak is daarom divers in gebruik.

Ook populair: Top 15 beste nude nagellak voor elke huidskleur