Top 5 beste waterdichte heuptas om je spullen droog te houden

beste waterdichte heuptas

De beste waterdichte heuptas is een geweldig SUP-accessoire om te hebben – ze zijn comfortabel, handig en doen fantastisch werk om je portemonnee, sleutels, telefoon, camera en andere kleine accessoires droog te houden. Voor veel roeiers is een droge tas van normale grootte overdreven als je maar een paar kleine spullen hoeft op te bergen, en een waterdichte heuptas is de perfecte optie voor deze tijden…

Als het gaat om dry bags en waterdichte pouches, hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk het is om zorgvuldig te kiezen. Het kopen van de goedkoopste waterdichte bescherming voor uw waardevolle spullen kan vaak resulteren in honderden of zelfs duizenden dollars aan geruïneerde elektronica en andere items als gevolg van lekken, dus het is veel beter om u te concentreren op betrouwbaarheid en algehele kwaliteit versus prijs.

In deze kopersgids voor waterdichte heuptassen voor 2022 gaan we de beste opties opsommen om je spullen 100% droog te houden tijdens outdoor activiteiten. We gaan onze favoriete pakketten in een handige vergelijkingstabel opsommen, daarna volgen we een korte bespreking van elke tas.

Dus, laten we naar de tassen gaan …

Top 5 beste waterdichte heuptas

1. YETI Sidekick Dry

beste waterdichte heuptas

Onze beste keuze voor 2022 voor de beste waterdichte riemtas is de ongelooflijk indrukwekkende YETI Sidekick Dry. Deze 100% waterdichte tas is volledig onderdompelbaar en heeft het ontwerp van de bovenste plank en de bomvrije constructie waar YETI-producten bekend om staan. Van alle andere waterdichte pakketten op onze lijst, is de unieke magneetverzegelde opening van de Sidekick Dry het gemakkelijkst toegankelijk en wanneer gesloten, volledig luchtdicht. De Sidekick Dry kan worden gebruikt als etui, heuptas of accessoire voor je YETI-koeler of rugzak, en staat ook bovenaan onze lijst als het gaat om algemene veelzijdigheid.

2. SealLine Seal Pak

beste waterdichte heuptas
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Een andere geweldige optie voor 2022 is SealLine’s Seal Pak. Dit 100% waterdichte heuptasje is volledig onderdompelbaar en heeft een constructie van de bovenste plank. De tas maakt gebruik van een rolsluitingssysteem dat op twee verschillende manieren kan worden vastgezet, en er is ook een niet-waterdicht opbergvak met ritssluiting aan de buitenkant van de tas. SealLine heeft de reputatie enkele van de beste waterdichte droge tassen te maken die momenteel op de markt zijn, en het Seal Pak-heuppakket stelt niet teleur.

3. Aquapac Heuptas

beste waterdichte heuptas
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

De volgende is de Aquapac waterdichte heuptas. Dit robuuste heuptasje met rolsluiting is gemaakt van duurzaam 500D vinyl en wordt gedekt door een garantie van 5 jaar. Het biedt veel comfort en is voorzien van een spatwaterdicht, snel toegankelijk opbergvak en een waterdicht binnenvak met ritssluiting. Verkrijgbaar in Aquapac’s “zuurgroene” en “koelblauwe” kleuren, dit is een fantastisch uitziende waterdichte heuptas die perfect is voor paddleboarden, reizen, varen, skiën en zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken. Als u op zoek bent naar een goed gebouwd pakket om uw elektronica en andere kleine voorwerpen droog te houden, is dit een solide keuze.

4. Gekkobrands Dry Bag Heuptas

beste waterdichte heuptas
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Met een ontwerp met rolsluiting dat erg lijkt op de eerste twee tassen op onze lijst, is het waterdichte dekzeil voor droge tassen van Geckobrands een goedkopere optie die het overwegen waard is als u met een krap budget werkt. De waterdichte heuptas van Geckobrands heeft een volledig verstelbare heupriem, een opbergvak aan de buitenkant en een intern ritsvak van mesh voor organisatie. Op dit moment is deze tas alleen verkrijgbaar in het zwart (waar we niet zo dol op zijn).

5. blue sky BASICS Waterdichte Heuptas

beste waterdichte heuptas
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Als laatste is er de blue sky BASICS waterdichte heuptas. Dit is de goedkoopste optie en heeft ook het laagste profiel (en de laagste capaciteit) van alle waterdichte heuptasjes op onze lijst. Verkrijgbaar in verpakkingen van twee, de blue sky BASICS waterdichte heuptas is een goede keuze voor roeiers die een kleinere, basis heuptasje nodig hebben om een ​​mobiele telefoon, paspoort of geld droog te houden. Met driedubbele waterdichte bescherming en een levenslange garantie, zijn dit comfortabele kleine heuprugzakken die heel goed werken voor stand-up paddleboarding en andere buitensporten.

Beste waterdichte heuptas: laatste gedachten

We hopen dat deze waterdichte heuptas-kopersgids je heeft geholpen om de beste waterdichte heuptas voor je te vinden. Deze veelzijdige rugzakken zijn niet alleen geweldig voor SUP, ze zijn ook uitstekend geschikt voor een breed scala aan andere activiteiten en doen echt fantastisch werk om waardevolle spullen droog te houden.

Waterdichte heuptasjes zijn geweldig om te dragen tijdens het peddelen, omdat ze je snel en gemakkelijk toegang geven tot je telefoon, richt-en-schietcamera en andere kleine voorwerpen. We houden van het comfort en het handsfree gemak dat deze buidels bieden, en het is fijn om te weten dat je spullen droog blijven terwijl je op het water bent.

Als je op zoek bent naar extra waterdichte opbergmogelijkheden voor items die misschien niet in een heuptasje passen, bekijk dan zeker onze beste beoordelingen van droge tassen.

Wat je ook besluit te kopen, geniet van je nieuwe waterdichte gordelpakket en veel plezier met peddelen!

U leest: Top 5 beste waterdichte heuptas om je spullen droog te houden

Ook populair: Top 10 beste strandlakens van 2022 voor volwassenen en kinderen